Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

θελεις να ακουσεις και κατι αλλο ?  και αν σου ταιριαζει  εσυ κρινεις.  70 ευρω για 2 ωρες ειναι πολλα.  υπαρχουν πιο οικονομικα πακετα και ευχαριστιεσαι και καλυτερα.  ποσες φορες θα πας  τον μηνα ?    πχ.  αν καποιος θελει, και μπορει φυσικα  να δωσει 500 τον μηνα ,  για να του κανει ολοκληρο τον μηνα παρειτσα  καποια , και να την εχει ολον τον μηνα  οσες φορες  θελει ,  και μετα σουτ.  ξερεις ποσες δεχονται σημερα με την κριση που υπαρχει ?    δοκιμαστε το.  και μαλιστα  απλες  γυναικες  που συμπεριφερονται  εντελως  διαφορετικα  ,  και οχι επαγγελματιες .

να τον ακούτε τον δάσκαλο...

;)

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6

θελεις να ακουσεις και κατι αλλο ?  και αν σου ταιριαζει  εσυ κρινεις.  70 ευρω για 2 ωρες ειναι πολλα.  υπαρχουν πιο οικονομικα πακετα και ευχαριστιεσαι και καλυτερα.  ποσες φορες θα πας  τον μηνα ?    πχ.  αν καποιος θελει, και μπορει φυσικα  να δωσει 500 τον μηνα ,  για να του κανει ολοκληρο τον μηνα παρειτσα  καποια , και να την εχει ολον τον μηνα   οσες φορες   θελει ,  και μετα σουτ.   ξερεις ποσες δεχονται σημερα με την κριση που υπαρχει ?    δοκιμαστε το.   και μαλιστα  απλες  γυναικες  που συμπεριφερονται  εντελως  διαφορετικα  ,   και οχι επαγγελματιες .

είναι δύσκολο να βρεις μια κοπέλα που θα το δεχότανε... αν εσύ έχεις κάποια πες κ σ εμάς που έχουμε τη δυνατότητα !!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
είναι δύσκολο να βρεις μια κοπέλα που θα το δεχότανε... αν εσύ έχεις κάποια πες κ σ εμάς που έχουμε τη δυνατότητα !!

Πιστεύω πως 35 ευρώ την ώρα είναι μία δίκαιη τιμή. Ε στο κάτω κάτω δεν θα την βάλω και να σκάψει κιόλας....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
  Να βάλω μία αγγελία στο adoos να δούμε τι θα γίνει;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Καλημερα στο παρεακι, για βαλε ρε φιλε, ετσι απο περιεργεια, να δουμε τι θα γινει? Αλλα και παλι με το ρισκο αν σου τυχει κανας κουασιμοδος, θα μου πεις απλα το διωχνεις ετσι.. :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  Να βάλω μία αγγελία στο adoos να δούμε τι θα γίνει;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

αγγελιες  δεν βαζεις μονο στο αdoos.   υπαρχουν και αλλα.   εξ αλλου αυτα που προσφερεις   και ολα  αυτα που ζητας  ,  δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσει καμμια  επαγγελματιας.   εχουν  μαθει να βγαζουν πιο πολλα ,  και να δινουν το πιο ελαχιστο.  ειναι η βασικη  αρχη της οικονομικης θεωριας   με το ελαχιστο κοστος να επιτυγχανουν  το μεγιστο κερδος- οικονομικο  αποτελεσμα .   εχουν σπουδασει οικονομικα φαινεται.  

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Καλημερα στο παρεακι, για βαλε ρε φιλε, ετσι απο περιεργεια, να δουμε τι θα γινει? Αλλα και παλι με το ρισκο αν σου τυχει κανας κουασιμοδος, θα μου πεις απλα το διωχνεις ετσι.. :think:
και τι να γράφεις ρε συ?  :think: :think: :think:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
και τι να γράφεις ρε συ?  :think: :think: :think:

Ε, αυτα που ζηταει και το ποσο που δινει, τι αλλο? Μπορει να πει στειλτε μου και φωτογραφιες στο συγκεκριμενο e-mail.. :think:
Η να βαλει και δικια του φωτογραφια, η να τη στειλει μεσω e-mail, πχ .. ανταλλαγη φωτογραφιων θα γινει απαραιτητως μεσω e-mail.. κ.τ.λ

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 εγω  εχω σταματησει να πηγαινω  με επαγγελματιες, εδω και πανω απο 1,5 χρονο(  εξαιρεση μια φορα μονο  ).   εχω βαλει 3 φορες  αγγελιες.   ισως και να σταθηκα και τυχερος.     και με τον μηνα ειχα συμφωνησει με καποια  και περασα ωραια.  και τις αλλες 2  φορες, μου ετυχαν 2 ουκρανες πολυ καλα μουνια.  ψηλες, ξανθιες, με  πολυ ωραια  σωματα.   33χρ  η μια και 40 η αλλη(  ιδιως  αυτη ηταν το κατι αλλο ).  και μαλιστα οχι επαγγελματιες.  

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
 εγω  εχω σταματησει να πηγαινω  με επαγγελματιες, εδω και πανω απο 1,5 χρονο(  εξαιρεση μια φορα μονο  ).   εχω βαλει 3 φορες  αγγελιες.   ισως και να σταθηκα και τυχερος.     και με τον μηνα ειχα συμφωνησει με καποια  και περασα ωραια.  και τις αλλες 2  φορες, μου ετυχαν 2 ουκρανες πολυ καλα μουνια.  ψηλες, ξανθιες, με  πολυ ωραια  σωματα.   33χρ  η μια και 40 η αλλη(  ιδιως  αυτη ηταν το κατι αλλο ).  και μαλιστα οχι επαγγελματιες.  

Οριστε να, ολα ρισκο ειναι μαγκες, δοκιμασε το ποδολαγνε...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οριστε να, ολα ρισκο ειναι μαγκες, δοκιμασε το ποδολαγνε...

Ποιος μπορεί να μου στείλει τα σάιτ που μπορώ να μπω για κάτι τέτοιο;

Εκτός από το adoos εννοώ.

thanks για την οποιαδήποτε πληροφορία.  Εννοείται πως θα προηγηθούν μέηλς με φωτό. Δεν είναι ώρα να χάνουμε τον χρόνο μας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  εγω που το εχω κανει ,  κερδισμενος  εχω βγει.        ουτε ψαχνεις ,  ουτε κουραζεσαι, ουτε τηλεφωνα κανεις.         το τηλεφωνο  χτυπουσε συνεχεια.       μιλας και αναλογα  κρινεις,  διαλεγεις, αποφασιζεις.    εχει φαση.  να  σε παιρνουν τηλ.  και να σου λενε  θελω ραντεβου  για να γαμηθω.    ποτε μπορεις ?      βρισκεσαι  σε πλεονεκτικη  θεση.   

Ε τωρα με βαζειs στην διαδικασια να ρωτησω τι γραφειs σε μια τετοια αγγελια
Δεν μπορω να το φανταστω δλδ
""Καλημερα σαs , ερεθισμενοs ανηρ, περιμενει μηνυμα σου, για ελευθερη σχεση???""

Και....πιανει?? :rolleyes:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Ακομα μπορεις να πεις, θα συναντηθουμε πρωτα εξω για ενα καφε, για να επιβεβαιωσεις αυτα που ζητας.. Αν μια γυναικα διατιθεται να παει στο σπιτι η σε ενα ξενοδοχειο να κανει αυτη τη δουλεια με εναν αγνωστο που εχει δει μονο φωτογραφια του δε νομιζω να εχει προβλημα να παει πρωτα για ενα καφε μαζι του, και αυτη τη συμφερει..

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
πήρα τηλέφωνο μου είπε 100/1,5 ώρα μασάζ μαζί με το πρόγραμμα και 200 με τη φίλη της.... τι λέτε να τη κάνω....? :think: :think: :think: :think:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
πήρα τηλέφωνο μου είπε 100/1,5 ώρα μασάζ μαζί με το πρόγραμμα και 200 με τη φίλη της.... τι λέτε να τη κάνω....? :think: :think: :think: :think:

δοκιμασε το αλλα παιζει να ναι και μπαζα.. ρισκο ετσι.. αμα τις δεις και δε σου αρεσουν, σουτ και εξω απο τη πορτα, παρε τη μια για 100/1,5 ωρα, δε ρωτησες ακριβως τι περιλαμβαει το προγραμμα της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom