Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
δοκιμασε το αλλα παιζει να ναι και μπαζα.. ρισκο ετσι.. αμα τις δεις και δε σου αρεσουν, σουτ και εξω απο τη πορτα, παρε τη μια για 100/1,5 ωρα, δε ρωτησες ακριβως τι περιλαμβαει το προγραμμα της?
μαλακία μου... το κάνω τώρα...

JIMAROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
16
Τα φώτα σας πάρακαλώ,
50Ε 1 ώρα μασάζ,40Ε για 40λεπτά,80Ε για β2β
1εκτόνωση μόνο και αυτή με τα χέρια
29 χρονών κανονικό σώμα από την περιγραφή
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Τα φώτα σας πάρακαλώ,

40ευρο για 40λεπτα παρε αφου ουτως η αλλως δε θα γαμησεις, αρκετος χρονος και για μασαζ και για εκτονωση αν και μου φαινεται οτι δεν αξιζει το κοπο εκτος και αν θες να κανεις μασαζ .. αμα ειναι ετσι δωσε 60ευρο και πηγαινε στη Μαγια που θα κατσεις και μια-δυο ωρες και θα γαμησεις κιολας..

JIMAROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
16
40ευρο για 40λεπτα παρε αφου ουτως η αλλως δε θα γαμησεις, αρκετος χρονος και για μασαζ και για εκτονωση αν και μου φαινεται οτι δεν αξιζει το κοπο εκτος και αν θες να κανεις μασαζ .. αμα ειναι ετσι δωσε 60ευρο και πηγαινε στη Μαγια που θα κατσεις και μια-δυο ωρες και θα γαμησεις κιολας..

Πληροφορίες για τη Μάγια?στο χώρο της μόνο?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Τα φώτα σας πάρακαλώ,

...και να συμπληρώσω με δικό της χώρο στο Ίλιον

έτσι, όμως, όπως μιλάει στο τηλέφωνο είναι λες και μας κάνει πολύ μεγάλη χάρη που μας μιλάει

αν θέλει κάποιος ας δοκιμάσει και μας λέει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εδω δεν εχεις δικιο, η Μάγια βάζει "κάτω" στις υπηρεσιες που προσφερει πολλες νεωτερες της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
σωστός....βέβαια αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφ..........

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
29 η μία,40 :zombie: η Μάγια...καμιά νεότερη? :tits2:

ενταξει για τη Μαγια να το καταλαβω, ειναι μεγαλη και ισως να μη γουσταρεις, αλλα η αλλη που ειναι 29 γιατι? μες στη καβλα θα 'ναι η κοπελια, αμα τελικα δεν ειναι παλτο, απο κει και περα φιλε υπαρχουν και οι προτεινομενς μασατζουδες-λαδοκορες με πολλες κριτικες αλλα απο οτι καταλαβαινω ψαχνεσαι για freelancer, ετσι?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Τα φώτα σας πάρακαλώ,
Απο το τηλ -αν θυμαμαι καλα- πρεπει να ειναι μια Εβελινα, η οποια αμα ψιλοεπιμεινεις
και πιστεψει οτι θα την παρεις, σερβιρει ΑΕΡΑ τη μπριζολα στο 100ρικο, ετσι τουλαχιστον
μου ειχε πει εμενα...
Ομως δεν μου φανηκε ουτε 29 ουτε ελληνιδα αν αυτο εχει καμια σημασια.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
δοκιμασε το αλλα παιζει να ναι και μπαζα.. ρισκο ετσι.. αμα τις δεις και δε σου αρεσουν, σουτ και εξω απο τη πορτα, παρε τη μια για 100/1,5 ωρα, δε ρωτησες ακριβως τι περιλαμβαει το προγραμμα της?
100 για 1,5 ωρα ζηαταει και αυτη η Κατερινα, μπας και ειναι η ιδια??
Για αυτον δε που ρωτουσε για προγραμμα, εκανε στην αρχη τη δυσκολη, αλλα οταν ειπα για
σεξακι, γελασε και ειπε ναι, οποτε βουρ στο πατσα οι κασκαντερ!!
Εγω δεν, αφου δεν την πιστευω οτι οι φωτο ειναι δικες της, ουτε καν...

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
100 για 1,5 ωρα ζηαταει και αυτη η Κατερινα, μπας και ειναι η ιδια??
Για αυτον δε που ρωτουσε για προγραμμα, εκανε στην αρχη τη δυσκολη, αλλα οταν ειπα για
σεξακι, γελασε και ειπε ναι, οποτε βουρ στο πατσα οι κασκαντερ!!
Εγω δεν, αφου δεν την πιστευω οτι οι φωτο ειναι δικες της, ουτε καν...
γιατί ποιος το πιστεύει.....???

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
παιδια πραγματικα πιστευω οτι δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθεις με αυτου το ειδος το ψαξιμο χωρις πρωτα να τη δεις απο κοντα τη κοπελα, (πχ, πας για ενα καφε πρωτα). Μεγαλο το ρισκο να σου ερθει μπαζο, οι φωτογραφιες που θα δεις να ειναι ψευτικες και τελικα να χασεις την ωρα σου, ασε που μπορει να μην εμφανιστει και ποτε στο ραντεβου. οποτε τη βλεπεις πρωτα απο κοντα σε ενα καφε, αν συμφωνει και μετα προχωρας, αν το καναμε ολοι αυτο θα ειχαμε αποφυγει πολλα προβληματα και θα ειχαν ενημερωθει και θα ηταν προετοιμασμενοι και τα υπολοιπα μελη εδω. λεφτα δινουμε ρε πουστη μου, πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν και αυτες οτι προκειται για μια σοβαρη διαδικασια, ελεος.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
παιδια πραγματικα πιστευω οτι δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθεις με αυτου το ειδος το ψαξιμο χωρις πρωτα να τη δεις απο κοντα τη κοπελα, (πχ, πας για ενα καφε πρωτα). Μεγαλο το ρισκο να σου ερθει μπαζο, οι φωτογραφιες που θα δεις να ειναι ψευτικες και τελικα να χασεις την ωρα σου, ασε που μπορει να μην εμφανιστει και ποτε στο ραντεβου. οποτε τη βλεπεις πρωτα απο κοντα σε ενα καφε, αν συμφωνει και μετα προχωρας, αν το καναμε ολοι αυτο θα ειχαμε αποφυγει πολλα προβληματα και θα ειχαν ενημερωθει και θα ηταν προετοιμασμενοι και τα υπολοιπα μελη εδω. λεφτα δινουμε ρε πουστη μου, πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν και αυτες οτι προκειται για μια σοβαρη διαδικασια, ελεος.
Εχω πάψει πια να πηγαίνω στα τυφλά. Εχω φάει δύο τρεις φορές φόλα. οπότε δεν έχει νόημα να το παλεύεις.
Στανταράκια από δω μέσα και κάτι ψιλά απέξω. Φτάνουν αυτά. Όταν βγει κάτι καινούριο καλό στην πιάτσα, θα ακουστεί και θα τιμηθεί δεόντως.

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Εχω πάψει πια να πηγαίνω στα τυφλά. Εχω φάει δύο τρεις φορές φόλα. οπότε δεν έχει νόημα να το παλεύεις.
Στανταράκια από δω μέσα και κάτι ψιλά απέξω. Φτάνουν αυτά. Όταν βγει κάτι καινούριο καλό στην πιάτσα, θα ακουστεί και θα τιμηθεί δεόντως.

ετσι ειναι φιλος.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει αποδεκτή αυτή η διαδικασία....Εχεις δίκιο απο τη μεριά σου,αλλά φαντάζεσαι μια κοπέλλα να πίνει 3-4 καφέδες την ημέρα και να γυρνάει σπίτι της με άδεια τσέπη? απο την άλλη,κοπέλλες γνωστές στο χώρο με σταθερή πελατεία,δεν θα δεχθούν να χάσουν την ώρα τους με καφεδάκια όταν μπορουν να τον αξιοποιήσουν δουλεύοντας....Συμφωνώ ότι πολλές αγγελίες έχουν ψεύτικα στοιχεία (φωτογραφίες,ηλικίες,κλπ.),αλλά γι' αυτο είναι το φόρουμ,την πατάει ένας και ενημερώνει τους υπόλοιπους....Η γοητεία του αγνώστου,το "κασκαντεριλίκι" όπως το λέμε εδω,πάντα θα είναι το ερέθισμα για πολλούς να δοκιμάζουν καινούργιες κοπέλλες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom