Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ετσι ακριβωs.....Σαν την αλλη που βγηκε εδω μεσα και ταχα μου θαδινε το τηλεφωνο και τρελαινε τον κοσμο στα π.μ.  χωριs να την ξερει κανειs

Αυτή έψαχνε γαμπρό.... :grin:

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απο το τηλ -αν θυμαμαι καλα- πρεπει να ειναι μια Εβελινα, η οποια αμα ψιλοεπιμεινεις
και πιστεψει οτι θα την παρεις, σερβιρει ΑΕΡΑ τη μπριζολα στο 100ρικο, ετσι τουλαχιστον
μου ειχε πει εμενα...
Ομως δεν μου φανηκε ουτε 29 ουτε ελληνιδα αν αυτο εχει καμια σημασια.
Μαρω απο ιλιον με δικοτης χωρο!Ελληνιδα κοντα στα 40αντα.μπαζο κανονικο!μασαζ για το πουτσο!!!

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει αποδεκτή αυτή η διαδικασία....Εχεις δίκιο απο τη μεριά σου,αλλά φαντάζεσαι μια κοπέλλα να πίνει 3-4 καφέδες την ημέρα και να γυρνάει σπίτι της με άδεια τσέπη? απο την άλλη,κοπέλλες γνωστές στο χώρο με σταθερή πελατεία,δεν θα δεχθούν να χάσουν την ώρα τους με καφεδάκια όταν μπορουν να τον αξιοποιήσουν δουλεύοντας....Συμφωνώ ότι πολλές αγγελίες έχουν ψεύτικα στοιχεία (φωτογραφίες,ηλικίες,κλπ.),αλλά γι' αυτο είναι το φόρουμ,την πατάει ένας και ενημερώνει τους υπόλοιπους....Η γοητεία του αγνώστου,το "κασκαντεριλίκι" όπως το λέμε εδω,πάντα θα είναι το ερέθισμα για πολλούς να δοκιμάζουν καινούργιες κοπέλλες.....

Πρωτα απο ολα δεν ειναι αναγκη να τη πατησει κανεις, βλεπεις μια αγγελια σε καποιο site, ψαχνεις γ'αυτη εδω στο forum να δεις αν υπαρχει καποια πληροφορια, η στο google βαζωντας τηλεφωνα, ονοματα, φωτογραφιες, .. δεν υπαρχει τιποτα αρα εισαι περιπου σιγουρος οτι προκειται για καποια καινουρια, σε εχει φαει ομως η περιεργεια που λες και η γοητεια του αγνωστου, τι κανεις? παιρνεις τηλεφωνο, και πολυ απλα λες, κοπελα μου γεια σου ειδα την αγγελια σου, ενδιαφερομαι, μ'αρεσουν οι φωτογραφιες σου που εχεις βαλει στην αγγελια, επειδη ομως ξερω οτι πολλες βαζουν ψευτικες φωτογραφιες θα ηθελα να συναντηθουμε καπου να σε δω απο κοντα και αν εισαι οντως ετσι οπως δειχνεις στη φωτογραφια κανενα προβλημα να συνεχισουμε το ραντεβου, τη παρινεις και πατε σπιτι η σε ξενοδοχειο, δηλαδη ειναι καλυτερο να σε δω, να μην εισαι αυτη που δεινχεις στις φωτογραφιες και να σε διωξω? η μηπως νομιζουν οτι θα φοβηθουμε να τις διωξουμε?? δε χρειαζεται να πιεις καφε, το θεμα καταρχην ειναι να επιβεβαιωθει η εξωτερικη εμφανιση που ειδες σε φωτο η σου ειπε απο τηλεφωνο.

Δευτερον οσον αφορα για τις κοπελες που ειναι γνωστες στο χωρο δεν χρειαζεται να γινει τετοια συναντηση, υπαρχουν οι κριτικες εδω, σχολια και ετσι εισαι περιπου σιγουρος τι θα συναντησεις, αν θες πας αν δε θες δε πας οποτε το επιχειρημα αυτο .."απο την άλλη,κοπέλλες γνωστές στο χώρο με σταθερή πελατεία,δεν θα δεχθούν να χάσουν την ώρα τους με καφεδάκια όταν μπορουν να τον αξιοποιήσουν δουλεύοντας...." δε στεκει.

Και τελος φιλε μου καλε γοητεια του αγνωστου εχουν πολλα πραγματα στη ζωη αλλα πολλα απο αυτα εχουν τρομερες συνεπειες (πχ. ναρκωτικα) και για αλλα πρεπει να εισαι αρκετα ενημερωμενος για να τα δοκιμασεις (πχ.επικινδυνα αθληματα). Εμεις τους δινουμε το δικαιωμα να φερονται οπως φερονται, οταν το καταλαβουμε αυτο, ισως αλλαξουν οι καταστασεις προς το καλυτερο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εριξα απο περιέργεια μια ματιά στις αγγελίες.....στην πρώτη,μια κυρία 45 ετων,με "πλούσια προσόντα"  :tits: :tits:,αυστηρό και σοβαρό χαρακτήρα  :s&m_1: :s&m_2:,εξαφανίζει το στρες σε άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση!!!!! κάτι σε tantric μου μυρίζεται.....

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1

Δεν τις εχω ξαναδει εδω στο forum να αναφερονται αλλα ..
παρε να ρωτησεις τιμες πρωτα και περισσοτερες πληροφοριες για εμφανιση-προγραμμα .. πες ενταξει, ευχαριστω, θα το σκεφτω και θα σε ξαναπαρω, δε χρειαζονται βιασυνες, αποψη μου, και ελα παλι εδω να το συζητησουμε..

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

για το δεύτερο, τη Ρωσίδα, είναι κάποια από τις θεραπεύτριες φίλες της Εύας, από το Μεσογείων 208, γι αυτό λέει και ότι έχει χώρο δικό της

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εριξα απο περιέργεια μια ματιά στις αγγελίες.....στην πρώτη,μια κυρία 45 ετων,με "πλούσια προσόντα"  :tits: :tits:,αυστηρό και σοβαρό χαρακτήρα  :s&m_1: :s&m_2:,εξαφανίζει το στρες σε άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση!!!!! κάτι σε tantric μου μυρίζεται.....

:tooth: :tooth: :tooth:

μάλλον κάτι τέτοιο...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ρε να μην ερχεται καμμία να μου κάνει μασάζι με 70 γιούρια το δίωρον....

Δεν υπάρχει κρίση λέμε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  Ρε να μην ερχεται καμμία να μου κάνει μασάζι με 70 γιούρια το δίωρον....

Δεν υπάρχει κρίση λέμε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπάρχει ένα 20% μέσα στη χλίδα και ένα 10% σε αρκετά καλή οικονομική κατάσταση...μετά υπάρχει άλλο ένα 15% που είναι κάπως οκ,ένα άλλο 25% που τα βολεύει οριακά και ένα 30% στο όριο της "πτώχευσης"...όταν το 30% φτάσει το 50% τότε θα σου ρχονται με 50 δρχ

JIMAROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
16
υπάρχει ένα 20% μέσα στη χλίδα και ένα 10% σε αρκετά καλή οικονομική κατάσταση...μετά υπάρχει άλλο ένα 15% που είναι κάπως οκ,ένα άλλο 25% που τα βολεύει οριακά και ένα 30% στο όριο της "πτώχευσης"...όταν το 30% φτάσει το 50% τότε θα σου ρχονται με 50 δρχ

καλησπέρα,αυτο το 20% που ζει στη χλιδί όμως,και 10% να απομείνουν κάτι τέτοιοι  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: θα κρατάνε τις τιμές στα ύψη

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
καλησπέρα,αυτο το 20% που ζει στη χλιδί όμως,και 10% να απομείνουν κάτι τέτοιοι  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: θα κρατάνε τις τιμές στα ύψη

Ας ελπισουμε οτι ειναι μεμονομενο περιστατικο, επισης δε φαινεται και πολυ εξυπνος ο παιχτης, με 400ευρο φανταζομαι αμα ηταν μελος εδω στο forum θα επαιρνε ενα πολυ καλο τσεκαρισμενο city-tour για δυο ωρες η απο δυο φορες για μια ωρα με δυο πολυ καλα και παλι τσεκαρισμενα call-girls απο οτι εχω παρατηρησει, μπορει και περισσοτερες επιλογες..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ας ελπισουμε οτι ειναι μεμονομενο περιστατικο, επισης δε φαινεται και πολυ εξυπνος ο παιχτης, με 400ευρο φανταζομαι αμα ηταν μελος εδω στο forum θα επαιρνε ενα πολυ καλο τσεκαρισμενο city-tour για δυο ωρες η απο δυο φορες για μια ωρα με δυο πολυ καλα και παλι τσεκαρισμενα call-girls απο οτι εχω παρατηρησει, μπορει και περισσοτερες επιλογες..

Λες να είναι κάποια ξεχασμένη ενεργή αγγελία γνωστότατου συναγωνιστή που πρόσφατα παραδέχθηκε δημόσια ότι γνωρίζει αματούρια με τέτοιου τύπου αγγελίες? :think:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Λες να είναι κάποια ξεχασμένη ενεργή αγγελία γνωστότατου συναγωνιστή που πρόσφατα παραδέχθηκε δημόσια ότι γνωρίζει αματούρια με τέτοιου τύπου αγγελίες? :think:

Για ποιον λες? Δε μου παει το μυαλο βεβαια ειμαι και σχετικα νεο μελος εδω..

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216

Stories

Νέο!