Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΑΘΛΙΑ ΕΛΕΗΝΙΔΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΠΙΑΣΑΤΕ 3 THREADS ME ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...
κουλαρε λιγο ρε μεγαλε και παρτο αλλιως... η μαρια κανει τη δουλεια της εδω μεσα οπως και δεκαδες  αλλες ... ο αλλος που βγαινει και κραζει σε ολα τα θρεντς τι ρολο παιζει?? ειναι ο σωτηρας μας που θελει να μας σωσει και να μας προφυλαξει ??? αυτο θα πρεπει να  προβληματισει και εσενα και ολους

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
κουλαρε λιγο ρε μεγαλε και παρτο αλλιως... η μαρια κανει τη δουλεια της εδω μεσα οπως και δεκαδες  αλλες ... ο αλλος που βγαινει και κραζει σε ολα τα θρεντς τι ρολο παιζει?? ειναι ο σωτηρας μας που θελει να μας σωσει και να μας προφυλαξει ??? αυτο θα πρεπει να  προβληματισει και εσενα και ολους

...ΑΥΤΟ ακριβώς λέω...Όχι μόνο ο άλλος, αλλά και όλοι οι άλλοι...νταβατζάκια και προμοτοράκοι...Η ιστορία παρατράβηξε...αυτό πρέπει να προβληματίσει εσένα αλλά και τους Mods...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
...ΑΥΤΟ ακριβώς λέω...Όχι μόνο ο άλλος, αλλά και όλοι οι άλλοι...νταβατζάκια και προμοτοράκοι...Η ιστορία παρατράβηξε...αυτό πρέπει να προβληματίσει εσένα αλλά και τους Mods...
τι να με προβληματισει ρε μαγκα?? που μπαινει μια μασατζου και αρθογραφει μαζι μας....??? επειδη εκατσα τωρα και διαβασα τα μηνυμα της ολα, σε πληροφορω οτι σε κανενα δεν κανει διαφημιση για τη δουλεια της, κανω αυτο, προσφερω το αλλο, ελατε μωρακια μου και τετοιες παπαριες.... οποτε γιατι της τα χωνεις ??? πιστευω εχεις αδικο που της τα χωνεις....

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Επέτρεψέ μου (και ζητώ προκαταβολικά να με συγχωρέσεις αν νομίζεις ότι μπαίνω σε ξένα χωράφια), να πω ότι η περίπτωσή σου χρήζει πρωτίστως ποιοτικών υπηρεσιών και δευτερευόντως παρουσιαστικό τύπου Barbie.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
τι να με προβληματισει ρε μαγκα?? που μπαινει μια μασατζου και αρθογραφει μαζι μας....??? επειδη εκατσα τωρα και διαβασα τα μηνυμα της ολα, σε πληροφορω οτι σε κανενα δεν κανει διαφημιση για τη δουλεια της, κανω αυτο, προσφερω το αλλο, ελατε μωρακια μου και τετοιες παπαριες.... οποτε γιατι της τα χωνεις ??? πιστευω εχεις αδικο που της τα χωνεις....

...Ρε φίλε, κατάλαβέ το επιτέλους...η γκόμενα ΔΕ χρειάζεται να κάνει άμεση διαφήμιση...Βρήκε άλλους και την κάνουν (εμμέσως πλην σαφώς)...Άλλοι έχουν να κερδίσουν κάτι...άλλοι όχι...Προσωπικά στ αρχίδια μου...αλλά δεν είναι δυνατόν να καταλαμβάνονται όλα τα threads εδώ μέσα μ αυτήν...ΑΡΚΕΤΑ...Τώρα, αν ενοχλήθηκες που της την έπεσα, μπορείς κι εσύ να κάνεις το δικηγόρο της και μάλιστα με το αζημίωτο...ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
...Ρε φίλε, κατάλαβέ το επιτέλους...η γκόμενα ΔΕ χρειάζεται να κάνει άμεση διαφήμιση...Βρήκε άλλους και την κάνουν (εμμέσως πλην σαφώς)...Άλλοι έχουν να κερδίσουν κάτι...άλλοι όχι...Προσωπικά στ αρχίδια μου...αλλά δεν είναι δυνατόν να καταλαμβάνονται όλα τα threads εδώ μέσα μ αυτήν...ΑΡΚΕΤΑ...Τώρα, αν ενοχλήθηκες που της την έπεσα, μπορείς κι εσύ να κάνεις το δικηγόρο της και μάλιστα με το αζημίωτο...ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Ηρεμια αγαπητοι φιλοι !!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Τώρα, αν ενοχλήθηκες που της την έπεσα, μπορείς κι εσύ να κάνεις το δικηγόρο της και μάλιστα με το αζημίωτο...ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
οποιος διαφωνει με εσενα σημαινει οτι προμοταρει?? αυτο θες να μου πεις?? εισαι για τον πουτσο ρε φιλαρακο....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
οποιος διαφωνει με εσενα σημαινει οτι προμοταρει?? αυτο θες να μου πεις?? εισαι για τον πουτσο ρε φιλαρακο....

Το ποιος είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ, φαίνεται...3 threads για μια ΜΑΛΑΚΩ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ :jerking:..(ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ)...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λέει ότι "δεν είναι σεξ, αλλά κάτι καλύτερο". Ούτε διαφήμιση της Λάκτα να ήταν.
Δεν βαζουν φωτο......αιντε να το καταλαβω
Αs βαλουν ομωs χρωμα μαλλιων , κιλα/ηλικια....καπωs να παρουμε μιαν ιδεα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Βουλγάρα 40+, συμπαθητική και ευγενέστατη, μικρό και πεσμένο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και μπουτού, απαλή επιδερμίδα, είναι πολύ καλή σ'αυτό που λέει ότι κάνει, ολοκληρώνει τη συνεδρία με φραπέ ΜΟΝΟ,το είχε 40€ τα 90 λεπτά, όταν το έκανε 50€ τα 80 λεπτά.........
της κούνησα το μαντήλι.......!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φωτια και λαβρα ο "φραπεs".......Ασε    φτιαχνω μονοs μου

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Φωτια και λαβρα ο "φραπεs".......Ασε    φτιαχνω μονοs μου

χαχαχαχα σωστος, 50ευρω για να με τριψουν και να μου το παιξουν δυο γυναικεια χερια, ημαρτον, που βαδιζομεν κυριοι, που βαδιζομεν... :2funny: :s&m_3:

broken hearts

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μεγιστη απογοητευση
Η Μαγια φαινεται καλη στις υπηρεσιες, λογικη στην τιμη ομως απο τις περιγραφες που διαβασα δεν ταιριαζει και πολυ με το στυλ της εμφανισης που ψαχνω.
Η Μαρια δειχνει πως ειναι επικινδυνη  οχι μονο για την σωματικη και την ψυχικη υγεια αλλα και για το μυαλο επισης.
Εχουν περασει 24 και πλεον ωρες απο την προσκληση που εκανα κι'ουτε ενα πμ. Κι'αυτο παρα το γεγονος πως δεν ανεφερθηκα καθολου στο υψος της αμοιβης.
Φαινεται λοιπον πως η αυτα που ζηταω ειναι πολλα και αρα ανεφικτα η οτι ο ΓΑΠ ειχε δικιο τελικα  οτι δλδ λεφτα υπαρχουν(ακομα)..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μεγιστη απογοητευση
Η Μαγια φαινεται καλη στις υπηρεσιες, λογικη στην τιμη ομως απο τις περιγραφες που διαβασα δεν ταιριαζει και πολυ με το στυλ της εμφανισης που ψαχνω.
Η Μαρια δειχνει πως ειναι επικινδυνη  οχι μονο για την σωματικη και την ψυχικη υγεια αλλα και για το μυαλο επισης.
Εχουν περασει 24 και πλεον ωρες απο την προσκληση που εκανα κι'ουτε ενα πμ. Κι'αυτο παρα το γεγονος πως δεν ανεφερθηκα καθολου στο υψος της αμοιβης.
Φαινεται λοιπον πως η αυτα που ζηταω ειναι πολλα και αρα ανεφικτα η οτι ο ΓΑΠ ειχε δικιο τελικα  οτι δλδ λεφτα υπαρχουν(ακομα)..

Κι εγω χτες έκανα μια προσφορά... 70 ευρώ... διωράκι.... κι ούτε ένα μήνυμα...

Κλαψ.... λυγμ.... σνιφ....  Τέτοιο φτύσιμο ούτε σε γραμματόσημο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μεγιστη απογοητευση
Η Μαρια δειχνει πως ειναι επικινδυνη  οχι μονο για την σωματικη και την ψυχικη υγεια αλλα και για το μυαλο επισης.
Φαινεται λοιπον πως η αυτα που ζηταω ειναι πολλα και αρα ανεφικτα η οτι ο ΓΑΠ ειχε δικιο τελικα  οτι δλδ λεφτα υπαρχουν(ακομα)..

Στο είπα με έμμεσο τρόπο και χτες: τα κριτήρια που θέτεις, ως σύνολο παρμένα, είναι εξαιρετικά ανελαστικά. Περισσότερο θα ταίριαζαν αν ζούσαμε στη Νοτιοανατολική Ασία και όχι στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και κάνε όποια δοκιμή θέλεις.

Μόνο δοκιμάζοντας το φαγητό καταλαβαίνεις αν του λείπει κάτι.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μεγιστη απογοητευση
Ποιος γαπ ρε πινεις ληγμενα; Παει αυτο, τωρα ηρθε το αλλο το γαϊδουρι, με την υποσχεση οχι αλλες περικοπες, οχι νεα μετρα... Ευτυχως που τηρει τις υποσχεσεις η εγχωρια τροϊκα, που ουσιαστικα ειναι για το τριμηνο, προβλεπω να γινει μπαμ, οπως ελεγχομενη πρωχευση κ θα παμε παλι εκλογες... Μου τη σπαει ο γυαλακιας , χειροτερα απο το γαπ... Σκεψου να ερθει σπιτι σου με το Στουρναρι το αλλο, κ να ζηταν λεφτα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom