Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μού ήρθε mail με την εξής προσφορά για €14

Τους πήρα τηλέφωνο και αφού με έπρηξε η κυρία να κλείσω ραντεβού άμεσα την ρώτησα αν περιλαμβάνει και Happy end  :pipa2: και μου το έκλεισε  :2funny: :2funny:

Κι εγω θα στο έκλεινα.... :2funny: ούτε το κόστος των λαδιών,του νερού και των φωτων δεν καλύπτουν τα 14 ευρώ....προφανώς είναι μια προσφορά γνωριμίας για να ξαναπάς.....άκου happy end.... :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Τους πήρα τηλέφωνο και αφού με έπρηξε η κυρία να κλείσω ραντεβού άμεσα την ρώτησα αν περιλαμβάνει και Happy end  :pipa2: και μου το έκλεισε  :2funny: :2funny:

για happy end δεν λέμε ποτέ τηλεφωνικά, πάμε εκεί και αν δούμε ότι μας παίρνει, τότε προχωράμε στο παρασύνθημα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Κι εγω θα στο έκλεινα.... :2funny: ούτε το κόστος των λαδιών,του νερού και των φωτων δεν καλύπτουν τα 14 ευρώ....προφανώς είναι μια προσφορά γνωριμίας για να ξαναπάς.....άκου happy end.... :rockon:

Ετσι είναι. Και επίσης στα μαγαζιά του Κολωνακίου που έχουν μπει και αυτά στο παιχνίδι των κουπονιών (Λυκαβητού 10 και Σκουφά 10), αν πάει κάποιος με κουπόνι τού πασάρουν άντρα μασέρ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ετσι είναι. Και επίσης στα μαγαζιά του Κολωνακίου που έχουν μπει και αυτά στο παιχνίδι των κουπονιών (Λυκαβητού 10 και Σκουφά 10), αν πάει κάποιος με κουπόνι τού πασάρουν άντρα μασέρ μαντράχαλο.

Γίνεται πιό κατανοητό έτσι! :grin:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

καταρχήν είναι happy ending και όχι happy end
ο όρος είναι αγγλοσαξωνικός αλλά χρησιμοποιείται διεθνώς και παραπέμπει σε εκτόνωση με το χέρι και όχι με το στόμα.
καλά έκανες και ρώτησες απλά πιστεύω, και λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό της τιμής, θα έπρεπε να προτείνεις φραπέ και όχι τσιμπούκι. το τσιμπούκι θα το πρότεινες μετά την πρώτη συνεδρία,

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
    Προς διευκρίνηση το τηλεφώνημα εις γνώσιν μου έμελλε εξ αρχής να αποτύχει  καθώς είναι γνωστός ο κανόνας για όποιον αποσκοπεί σε happy end από κουπόνι ή παρεμφερή ιδρύματα να επισκέπτεται back to back το εγγύτερο Studio . Ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις πλην όμως αυτές υφίστανται προς επιβεβαίωση του προαναφερόμενου κανόνος. Ακόμη ακόμη και το μασάζ που τυχόν θα δεχτείς είναι συχνά χωρίς τεχνική και συναρτάται από την φαντασία και ευσυνειδησία της κοπέλας (πιάς τ'αυγό ...).
    Όπως εύστοχα έθεσε ο αγαπητός λουλούδης (agiana) ήμουν προκλητικά αφελής γιατί αν δεν μου το έκλεινε κατάμουτρα  :lheel: και ξεκινούσε απολογητικά "εμείς εδώ δεν κάνουμε τέτοια"  :think: θα έπαιρνε πόντους στην πιθανότητα να βγεί από τα ΔΕΝ :fuck1:

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
μαγκες, γυρναω σε λιγες μερες απο τας κινας και το ταλαιπωρημενο μου κορμι ζητα ενα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ (εχω κ ενα θεματακι με τη μεση) κατα πρωτον, με happy ending (οχι σεξ απαραιτητα) κατα δευτερον. αν ειναι νεα και ευπαρουσιαστη η κορασιδα ακομα καλυτερα.
εχω σιχαθει τα "μασατζηδικα" της κωλοκινας με τις μαλακισμενες κακασχημες κωλοκινεζες που δε μπορεις να συννενοηθεις μια γαμημενη λεξη. το 99% εδω ειναι 10 λεπα μασαζ του κωλου κ κατευθειαν για ξεπετα. να τονισω οτι ενδιαφερομαι μονο για μασαζ στο χωρο μου η, στη χειροτερη στο χωρο της, αλλα πριβε κ ανεξαρτητη, οχι με προσωπικο.

καθε προταση καλοδεχουμενη..

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
μαγκες, γυρναω σε λιγες μερες απο τας κινας και το ταλαιπωρημενο μου κορμι ζητα ενα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ (εχω κ ενα θεματακι με τη μεση) κατα πρωτον, με happy ending (οχι σεξ απαραιτητα) κατα δευτερον. αν ειναι νεα και ευπαρουσιαστη η κορασιδα ακομα καλυτερα.
εχω σιχαθει τα "μασατζηδικα" της κωλοκινας με τις μαλακισμενες κακασχημες κωλοκινεζες που δε μπορεις να συννενοηθεις μια γαμημενη λεξη. το 99% εδω ειναι 10 λεπα μασαζ του κωλου κ κατευθειαν για ξεπετα. να τονισω οτι ενδιαφερομαι μονο για μασαζ στο χωρο μου η, στη χειροτερη στο χωρο της, αλλα πριβε κ ανεξαρτητη, οχι με προσωπικο.

Δεν έχω πάει ποτέ στην Κίνα, αλλά είναι γνωστό ότι οι ασιάτισσες φημίζονται για το μασάζ τους. Είσαι σίγουρος ότι έψαξες την κατάσταση εκεί όπως θα έπρεπε;

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
Δεν έχω πάει ποτέ στην Κίνα, αλλά είναι γνωστό ότι οι ασιάτισσες φημίζονται για το μασάζ τους. Είσαι σίγουρος ότι έψαξες την κατάσταση εκεί όπως θα έπρεπε;

κοιτα, πηγαινοερχομαι χρονια κινα, σε διαφορες πολεις, αν ψαχτεις πολυ (ειναι προβλημα μεγαλο η συννενοηση, οι περισσοτεροι δε ξερουν καθολου αγγλικα εκος σανγκαης κ πεκινου) βρισκεις καλο μασαζ αλλα χωρις εξτραδακια. βεβαια μιλαμε για μασαζ που τα βλεπεις ολα κ νιωθεις απιστευτα μετα. στα κωλομερη ομως που παω συνηθως το μονο μασαζ που παιζει για μας τους ξενους ειναι αυτο που περιεγραψα πιο πανω κ το οποιο ειναι και πανακριβο (30ευρο για μασαζ και κατοσταρικο κ βαλε για εξτραδακια) μιας και οι ξενοι τους εχουν καλομαθει, συν οτι δε μου αρεσουν καθολου οι κινεζες, ειναι ακωλες, αβυζες, κακασχημες του κερατα κ σκατοφαρα γενικα. δε τη βρισκω με το ειδος.. ειμαι ενα μηνα εδω μου κ δεν εχω κανει ουτε ενα

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16

Καλά έκανες και ρώτησες!!!! :pipa1:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1

Φιλε καλησπερα, εγω εχω να σου προτεινω τη Μαγια, ανεξαρτητη, μασαζ στο σπιτι της στο Μοσχατο, για αρκετη ωρα, παρα πολυ καλο μασαζ, και μετα θες happy ending θες σεξ, παρεχει και απ'τα δυο. Εχω παει μια φορα και περασα τελεια, στα 60ευρω ειναι.
Διαβασε εδω λεπτομερειες για τη κοπελα και μετα αν ενδιαφερεσαι της στελνεις μηνυμα, ειναι το μελος με το πρωτο post, bubu01, για τηλεφωνο και τα σχετικα. Καλα να περασεις!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Φιλε καλησπερα, εγω εχω να σου προτεινω τη Μαγια, ανεξαρτητη, μασαζ στο σπιτι της στο Μοσχατο, για αρκετη ωρα, παρα πολυ καλο μασαζ, και μετα θες happy ending θες σεξ, παρεχει και απ'τα δυο. Εχω παει μια φορα και περασα τελεια, στα 60ευρω ειναι.
Διαβασε εδω λεπτομερειες για τη κοπελα και μετα αν ενδιαφερεσαι της στελνεις μηνυμα, ειναι το μελος με το πρωτο post, bubu01, για τηλεφωνο και τα σχετικα. Καλα να περασεις!
συμφωνω και υπερθεματιζω !!!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon:

Βέβαια υπάρχει και η Μαρία. Κάνει καλό μασαζ και outcall πλέον (αν συνεχίζει να δουλεύει). Θα πρέπει όμως να εκφέρουν γνώμη αυτοί που έχουν δοκιμάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom