Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

broken hearts

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βουλγάρα 40+, συμπαθητική και ευγενέστατη, μικρό και πεσμένο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και μπουτού, απαλή επιδερμίδα, είναι πολύ καλή σ'αυτό που λέει ότι κάνει, ολοκληρώνει τη συνεδρία με φραπέ ΜΟΝΟ,το είχε 40€ τα 90 λεπτά, όταν το έκανε 50€ τα 80 λεπτά.........
της κούνησα το μαντήλι.......!!!!!!

Ξερεις αν κατεχει το σωστο φυσιοθεραπευτικο μασαζ η παπαλα;
Αυτο που λες οτι ειναι πολυ καλη σ'αυτο που λεει οτι κανει εννοεις το body to body;
Εμφανιση προσωπου;
Yψος;
Φανταζομαι βεβαια πως αν εχει μεγαλη περιφερεια κι'ειναι και μπουτου θα υπερβαινει κατα πολυ τα 50κγ εκτος κι'αν ειναι πολυ παρα πολυ κοντη.
Το body to body το κανει γυμνη; Φομαμαι μη με πλακωσει καμμια φαλαινα και μου διαλυσει την μεση..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Αυτο που λες οτι ειναι πολυ καλη σ'αυτο που λεει οτι κανει εννοεις το body to body;
Εμφανιση προσωπου;
Yψος;
Φανταζομαι βεβαια πως αν εχει μεγαλη περιφερεια κι'ειναι και μπουτου θα υπερβαινει κατα πολυ τα 50κγ εκτος κι'αν ειναι πολυ παρα πολυ κοντη.
Το body to body το κανει γυμνη; Φομαμαι μη με πλακωσει καμμια φαλαινα και μου διαλυσει την μεση..
αγαπητε νομιζω οτι "το ενα σου βρωμαει και το αλλο σου ζεχνει....."
μηπως πρεπει να ξεκαθαρισεις "τα θελω" στο μυαλουδακι σου ?????????????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
αγαπητε νομιζω οτι "το ενα σου βρωμαει και το αλλο σου ζεχνει....."
μηπως πρεπει να ξεκαθαρισεις "τα θελω" στο μυαλουδακι σου ?????????????
Σε καποιες ηλικιες, ειναι πολλα τα θελω και μπερδευονται !!!  ;)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Σε καποιες ηλικιες, ειναι πολλα τα θελω και μπερδευονται !!!  ;)
παρ ολα αυτα και καθαρα φιλικα , διοτι δεν μου πεφτει και λογος , θα πρεπει να ξεμπερδεψει το κουβαρι γιατι ακρη ετσι δεν βγαινει και ταλαιπωρειται και ο ιδιος και ταλαιπωρει και αυτους που προσπαθουν να βοηθησουν....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παρ ολα αυτα και καθαρα φιλικα , διοτι δεν μου πεφτει και λογος , θα πρεπει να ξεμπερδεψει το κουβαρι γιατι ακρη ετσι δεν βγαινει και ταλαιπωρειται και ο ιδιος και ταλαιπωρει και αυτους που προσπαθουν να βοηθησουν....

Συμφωνώ.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εμφανιση προσωπου;
Yψος;
Αγαπητέ hearts αυτό που ψάχνεις δεν το έχει ο Ελληνικός χάρτς κι αν το βρεις παίξε κι ένα Joker. Φωτογραφίζεις αυτό που είναι κανόνας σε Ταϋλάνδη, Ιαπωνία και άλλες Ασιατικές χώρες και λείπει από όλους μας. Όσοι το έχουν βιώσει ξέρουν. Όμως μην εγκλωβίζεσαι και πάρε τα ρίσκα σου κι εσύ μέχρι να βρεις το κομμάτι του δικού σου παζλ. Επίσης μπορείς να ψαχτείς σε μασατζίδικα που ΔΕΝ με ασιατικό προσωπικό και να κάνεις τις επαφές σου. Πάντα υπάρχουν κοπέλες που κατ'ιδίαν θέλουν ένα εξτραδάκι.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα  0:) Σε ποιόν Δρυμό είχατε κάνατε την θήρα σας πρωί πρωί Κε λουλούδι; Όχι τίποτα άλλο να προσέχουμε τα διασταυρούμενα πυρά  :thumbsup:

Καλημερίζω τον εκλεκτό συναγωνιστή χοιρινό. :smitten:

Εντελώς επιδερμικώς, θα σας απαντούσα στον Μέλανα, αλλά φοβούμαι ότι θα παρεξηγηθώ ως φιλογερμανός (που δεν είμαι).

Απλά, θα αναφέρω ότι σοβαρές Δημοτικές υποχρεώσεις με κράτησαν άγρυπνο ως τις πρωϊνές ώρες, γι'αυτό ίσως θα έπρεπε να είσασταν επιεικής ως προς τις σημερινές τοποθετήσεις μου.

:grouphug:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Καλημερίζω τον εκλεκτό συναγωνιστή χοιρινό. :smitten:

Εντελώς επιδερμικώς, θα σας απαντούσα στον Μέλανα, αλλά φοβούμαι ότι θα παρεξηγηθώ ως φιλογερμανός (που δεν είμαι).

Απλά, θα αναφέρω ότι σοβαρές Δημοτικές υποχρεώσεις με κράτησαν άγρυπνο ως τις πρωϊνές ώρες, γι'αυτό ίσως θα έπρεπε να είσασταν επιεικής ως προς τις σημερινές τοποθετήσεις μου.

:grouphug:
τι όμορφα που τα λές!!! :smitten:

broken hearts

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ hearts αυτό που ψάχνεις δεν το έχει ο Ελληνικός χάρτς κι αν το βρεις παίξε κι ένα Joker. Φωτογραφίζεις αυτό που είναι κανόνας σε Ταϋλάνδη, Ιαπωνία και άλλες Ασιατικές χώρες και λείπει από όλους μας. Όσοι το έχουν βιώσει ξέρουν. Όμως μην εγκλωβίζεσαι και πάρε τα ρίσκα σου κι εσύ μέχρι να βρεις το κομμάτι του δικού σου παζλ. Επίσης μπορείς να ψαχτείς σε μασατζίδικα που ΔΕΝ με ασιατικό προσωπικό και να κάνεις τις επαφές σου. Πάντα υπάρχουν κοπέλες που κατ'ιδίαν θέλουν ένα εξτραδάκι.

Ξεφυλλιζοντας το σαιτ επεσε το ματι μου σε μια Λακυ που δουλευε στην Ηλιουπολη, δυστυχως ομως κι'αυτη χαθηκε(απολυθηκε).
Θα ηταν τελεια αν γινοταν free lance και με καποιο μαγικο τροπο να μπορουσα να επικοινωνησω μαζιτης που ομως τετοια τυχη.
Στα μασατζιδικα που ΔΕΝ, καπου διαβασα για μια που εμοιαζε να ειναι απο Σρι Λανκα (Φαληρου 15 νομιζω)με καλο μασαζ αλλα κι'αυτο ηταν πριν 1,5 χρονο.
Διαβασα επισης πως υπαρχουν γυρολογοι ασιατισσες(κινεζες?) μασατζουδες που κατα καιρους εμφανιζονται στα διαφορα μασατζιδικα που ΓΑΜΑΣ, γνωριζουν ομως αραγε απο καλο μασαζ η κανουν μονομονο πασαλειματα και ως επι το πλειστον μπαλαμουτι;
To προβλημα μου ειναι πως δυσκολευομαι αρκετα να μπαινοβγαινω στα μαγαζια αυτα για τα οποια διαβαζω απο εδω μεσα και γι'αυτο σε οποιον τυχον εχει τυχει να εχει καποια συγκεκριμενη πληροφορια για μασαζ κατ'οικον που να ταιριαζει εστω και καπως στα ομολογουμενως λιγο υπερβολικα για τα δεδομενα της αγορας δικα μου στανταρ, θα του ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων.
Παραδεχομαι επισης πως δεν εχετε αδικο οσοι απο σας ισχυριζεστε πως μαλλον ζηταω πολλα τοσο απο εμφανιση ,σωματοτυπο οσο και απο απαιτηση για ποιοτητα στο μασαζ απο την αλλη ομως δεν ζηταω και ιδιαιτερα σπουδαια πραγματα σε οτι αφορα στις σεξουαλικες υπηρεσιες πχ πολλαπλες εκτονωσεις, πρωκτικο κ.α.    

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Διαβασα επισης πως υπαρχουν γυρολογοι ασιατισσες(κινεζες?) μασατζουδες που κατα καιρους εμφανιζονται στα διαφορα μασατζιδικα που ΓΑΜΑΣ, γνωριζουν ομως αραγε απο καλο μασαζ η κανουν μονομονο πασαλειματα και ως επι το πλειστον μπαλαμουτι;

Η βιβλιογραφία για τις ασιάτισες που κατά καιρούς έχουν περάσει από μασατζίδικα που γαμάς είναι σχετικά μεγάλη και διάσπαρτη, αλλά ούτε την κατέχω σε βάθος ούτε έχω προσωπική εμπειρία. Διαβάζοντας το σάιτ, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν σημαίνει πως αν περάσεις μαζί τους θα πάρεις κατ' ανάγκη καλό μασάζ: ορισμένες είναι άσχετες με το αντικείμενο.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
τελικά έγω θα γίνω πάλη κασκαντέρ ? γιατί έτσι ρε μάγκες δεν είμαι στο κλαμπ σας γι' αυτό ? καλά ας μου ζητήσει κανείς τηλέφωνο από call-girl....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
τελικά έγω θα γίνω πάλη κασκαντέρ ? γιατί έτσι ρε μάγκες δεν είμαι στο κλαμπ σας γι' αυτό ? καλά ας μου ζητήσει κανείς τηλέφωνο από call-girl....

γιατί πρέπει να κάνεις σώνει και καλά τον κασκαντέρ;

αν δεν βλέπεις καμία πληροφορία τότε γιατί να πας να δώσεις τα λεφτά σου;

για να μην έχουν φωτογραφίες τους, σημαίνει ότι θα είναι τίποτα σαύρες, 40+, που ψάχνουν κορόϊδα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αγαπητέ, κατά την ταπεινή μου γνώμη, η εποχή δεν προσφέρεται για δοκιμές. Η αξία του χρήματος έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με 3-4 χρόνια πρίν.

Μείνε στα στανταράκια σου, και απόλαυσέ τα. Μόνο αν βρείς κάτι πολύ καλό (το οποίο επιπροσθέτως να είναι και δοκιμασμένο) προχώρησε σε επιλογή του.

Γενικά μιλώντας και όχι ειδικά για σένα, θα μπορούσα να προσθέσω πως είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε την αγορά στα δικά μας μέτρα και σταθμά. Όταν κυνηγάμε χωρίς σκέψη και στρατηγική την (οποιαδήποτε) νέα εμφάνιση στο χώρο, σαν τους εξαρτημένους από ουσίες χρήστες, επόμενο είναι να οικτήρουμε και την κοπέλα και τον εαυτό μας για τις προδιαγεγραμμένα αποτυχημένες επιλογές μας.

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Αγαπητέ, κατά την ταπεινή μου γνώμη, η εποχή δεν προσφέρεται για δοκιμές. Η αξία του χρήματος έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με 3-4 χρόνια πρίν.

Μείνε στα στανταράκια σου, και απόλαυσέ τα. Μόνο αν βρείς κάτι πολύ καλό (το οποίο επιπροσθέτως να είναι και δοκιμασμένο) προχώρησε σε επιλογή του.

Γενικά μιλώντας και όχι ειδικά για σένα, θα μπορούσα να προσθέσω πως είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε την αγορά στα δικά μας μέτρα και σταθμά. Όταν κυνηγάμε χωρίς σκέψη και στρατηγική την (οποιαδήποτε) νέα εμφάνιση στο χώρο, σαν τους εξαρτημένους από ουσίες χρήστες, επόμενο είναι να οικτήρουμε και την κοπέλα και τον εαυτό μας για τις προδιαγεγραμμένα αποτυχημένες επιλογές μας.

+ 1

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
το θέμα είναι ότι δεν ασχολούμαι με μασάζ κατ οίκον και έχω μήνη στην Μαρία από Ν. Σμύρνη ! προσπαθώ να καταλάβω τι γίνετε αλλά όποτε ρωτάω δε μου απαντάει κανείς, εγώ αυτό δεν έχω μάθει να το κάνω σε άλλους !

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
το θέμα είναι ότι δεν ασχολούμαι με μασάζ κατ οίκον και έχω μήνη στην Μαρία από Ν. Σμύρνη ! προσπαθώ να καταλάβω τι γίνετε αλλά όποτε ρωτάω δε μου απαντάει κανείς, εγώ αυτό δεν έχω μάθει να το κάνω σε άλλους !

δεν απαντούν, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα κασκαντεριλίκια έχουν περιοριστεί

δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να βοηθήσουν...

εγώ μια ψιλοήττα που είχα πριν μια εβδομάδα, την ανέφερα στο "Μασατζίδικα που δεν γαμάς"

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν απαντούν, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα κασκαντεριλίκια έχουν περιοριστεί

δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να βοηθήσουν...

εγώ μια ψιλοήττα που είχα πριν μια εβδομάδα, την ανέφερα στο "Μασατζίδικα που δεν γαμάς"
αυτα παιζουν φιλε μου,ειναι στο προγραμμα..απλως αυτο τον καιρο, κοστιζουν περισσοτερο ,απο παλιοτερα.... :(

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Stories

Νέο!