Αγαπητέ hearts αυτό που ψάχνεις δεν το έχει ο Ελληνικός χάρτς κι αν το βρεις παίξε κι ένα Joker. Φωτογραφίζεις αυτό που είναι κανόνας σε Ταϋλάνδη, Ιαπωνία και άλλες Ασιατικές χώρες και λείπει από όλους μας. Όσοι το έχουν βιώσει ξέρουν. Όμως μην εγκλωβίζεσαι και πάρε τα ρίσκα σου κι εσύ μέχρι να βρεις το κομμάτι του δικού σου παζλ. Επίσης μπορείς να ψαχτείς σε μασατζίδικα που ΔΕΝ με ασιατικό προσωπικό και να κάνεις τις επαφές σου. Πάντα υπάρχουν κοπέλες που κατ'ιδίαν θέλουν ένα εξτραδάκι.
Ξεφυλλιζοντας το σαιτ επεσε το ματι μου σε μια Λακυ που δουλευε στην Ηλιουπολη, δυστυχως ομως κι'αυτη χαθηκε(απολυθηκε).
Θα ηταν τελεια αν γινοταν free lance και με καποιο μαγικο τροπο να μπορουσα να επικοινωνησω μαζιτης που ομως τετοια τυχη.
Στα μασατζιδικα που ΔΕΝ, καπου διαβασα για μια που εμοιαζε να ειναι απο Σρι Λανκα (Φαληρου 15 νομιζω)με καλο μασαζ αλλα κι'αυτο ηταν πριν 1,5 χρονο.
Διαβασα επισης πως υπαρχουν γυρολογοι ασιατισσες(κινεζες?) μασατζουδες που κατα καιρους εμφανιζονται στα διαφορα μασατζιδικα που ΓΑΜΑΣ, γνωριζουν ομως αραγε απο καλο μασαζ η κανουν μονομονο πασαλειματα και ως επι το πλειστον μπαλαμουτι;
To προβλημα μου ειναι πως δυσκολευομαι αρκετα να μπαινοβγαινω στα μαγαζια αυτα για τα οποια διαβαζω απο εδω μεσα και γι'αυτο σε οποιον τυχον εχει τυχει να εχει καποια συγκεκριμενη πληροφορια για μασαζ κατ'οικον που να ταιριαζει εστω και καπως στα ομολογουμενως λιγο υπερβολικα για τα δεδομενα της αγορας δικα μου στανταρ, θα του ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων.
Παραδεχομαι επισης πως δεν εχετε αδικο οσοι απο σας ισχυριζεστε πως μαλλον ζηταω πολλα τοσο απο εμφανιση ,σωματοτυπο οσο και απο απαιτηση για ποιοτητα στο μασαζ απο την αλλη ομως δεν ζηταω και ιδιαιτερα σπουδαια πραγματα σε οτι αφορα στις σεξουαλικες υπηρεσιες πχ πολλαπλες εκτονωσεις, πρωκτικο κ.α.