Ποια Μαρια, απο το Πατησιων 77-79 ???
Βέβαια υπάρχει και η Μαρία. Κάνει καλό μασαζ και outcall πλέον (αν συνεχίζει να δουλεύει). Θα πρέπει όμως να εκφέρουν γνώμη αυτοί που έχουν δοκιμάσει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Μιλαμε, οτι περνας τελεια !!!Φιλε καλησπερα, εγω εχω να σου προτεινω τη Μαγια, ανεξαρτητη, μασαζ στο σπιτι της στο Μοσχατο, για αρκετη ωρα, παρα πολυ καλο μασαζ, και μετα θες happy ending θες σεξ, παρεχει και απ'τα δυο. Εχω παει μια φορα και περασα τελεια, στα 60ευρω ειναι.
Διαβασε εδω λεπτομερειες για τη κοπελα και μετα αν ενδιαφερεσαι της στελνεις μηνυμα, ειναι το μελος με το πρωτο post, bubu01, για τηλεφωνο και τα σχετικα. Καλα να περασεις!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Ποια Μαρια, απο το Πατησιων 77-79 ???
Ναι.
Εχεις τηλεφωνο της ???
Στειλε το με μηνυμα, εαν το εχεις !!! ;) ;) ;)
Εχεις δικιο !!!Δεν έχω.
Γιατί δεν της στέλνεις pm?
Εχεις τηλεφωνο της ???
Στειλε το με μηνυμα, εαν το εχεις !!! ;) ;) ;)
Το έχω ξαναγράψει σε άλλη ευκαιρία: μακριά από τη Μαρία. Είναι ένα σαρκοφάγο πιράνχα. Θα σε κατασπαράξει αφού πρώτα σού κάνει το μυαλό ζελέ...
Σιγα ρε συ φιλε, τα λεφτα μου θα παρει και το πολυ - πολυ, να παρει και τα αρχιδια μου !!!Το έχω ξαναγράψει σε άλλη ευκαιρία: μακριά από τη Μαρία. Είναι ένα σαρκοφάγο πιράνχα. Θα σε κατασπαράξει...
Πρεπει να σου εχει κανει, μεγαλη ζημια ετσι ???
Σιγα ρε συ φιλε, τα λεφτα μου θα παρει και το πολυ - πολυ, να παρει και τα αρχιδια μου !!!
Είπα και ελάλησα. Από εκεί και πέρα, κάνει ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.
ΥΓ: Καμμιά ζημιά δεν μού έχει κάνει...
Καλα τοτε, γιατι συνεχεια την κατηγορεις ???Είπα και ελάλησα. Από εκεί και πέρα, κάνει ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.
Warkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βέβαια υπάρχει και η Μαρία. Κάνει καλό μασαζ και outcall πλέον (αν συνεχίζει να δουλεύει). Θα πρέπει όμως να εκφέρουν γνώμη αυτοί που έχουν δοκιμάσει.
Κάνει καλό μασάζ. Τη δοκίμασα μια φορά Πατησίων 77-79 και έμεινα ευχαριστημένος. Πιστεύω και σε ξενοδοχείο με περισσότερο άνεση χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
GET A LIFE....για το δικο σου καλο....Είπα και ελάλησα. Από εκεί και πέρα, κάνει ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ναι αυτό είναι σίγουρο.....Κάνει καλό μασάζ. Τη δοκίμασα μια φορά Πατησίων 77-79 και έμεινα ευχαριστημένος. Πιστεύω και σε ξενοδοχείο με περισσότερο άνεση χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη.
ειστε κι εσεις δωρητης οργανων κυριε?Σιγα ρε συ φιλε, τα λεφτα μου θα παρει και το πολυ - πολυ, να παρει και τα αρχιδια μου !!!
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
χα χα χα οταν κοιμαται ο μεγαλος ερωτας σου.....τσουπ!!!!!ειστε κι εσεις δωρητης οργανων κυριε?
οχι απλα κοιταγα το δικο μου θρεντ και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι εδω ο ερωτας μου ειχα αρχησει να ανησυχω.χα χα χα οταν κοιμαται ο μεγαλος ερωτας σου.....τσουπ!!!!!
καθαριζα και το ενυδριο.....συγγενεις βλεπεις θελουν φροντιδα!
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αμ δεν ειναι εδω!!!!!χα....θα απαντησει ομως αυριο!!!!οχι απλα κοιταγα το δικο μου θρεντ και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι εδω ο ερωτας μου ειχα αρχησει να ανησυχω.
Έχεις και απο αυτά που πανε και γλυφουν τα τζάμια του ενυδρειου;;;;οχι απλα κοιταγα το δικο μου θρεντ και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι εδω ο ερωτας μου ειχα αρχησει να ανησυχω.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Το έχω ξαναγράψει σε άλλη ευκαιρία: μακριά από τη Μαρία. Είναι ένα σαρκοφάγο πιράνχα. Θα σε κατασπαράξει αφού πρώτα σού κάνει το μυαλό ζελέ...
Εσενα ρε τσακαλε ή που η Μαρια σου τα εχει
Εσενα ρε τσακαλε ή που η Μαρια σου τα εχειμασησει κανονικα και ακομα δεν την εχεις ξεπερασειή που δεν καταδεχεται να σου κατσει ουτε για τα λεφτα σου, δεν εξηγειται αλλιως!
Δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο. Υπάρχουν και οι αποχρώσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις