Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:

Βέβαια υπάρχει και η Μαρία. Κάνει καλό μασαζ και outcall πλέον (αν συνεχίζει να δουλεύει). Θα πρέπει όμως να εκφέρουν γνώμη αυτοί που έχουν δοκιμάσει.
Ποια Μαρια, απο το Πατησιων 77-79 ???

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Φιλε καλησπερα, εγω εχω να σου προτεινω τη Μαγια, ανεξαρτητη, μασαζ στο σπιτι της στο Μοσχατο, για αρκετη ωρα, παρα πολυ καλο μασαζ, και μετα θες happy ending θες σεξ, παρεχει και απ'τα δυο. Εχω παει μια φορα και περασα τελεια, στα 60ευρω ειναι.
Διαβασε εδω λεπτομερειες για τη κοπελα και μετα αν ενδιαφερεσαι της στελνεις μηνυμα, ειναι το μελος με το πρωτο post, bubu01, για τηλεφωνο και τα σχετικα. Καλα να περασεις!
Μιλαμε, οτι περνας τελεια !!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δεν έχω.
Γιατί δεν της στέλνεις pm?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Εχεις τηλεφωνο της ???

Στειλε το με μηνυμα, εαν το εχεις !!!  ;) ;) ;)

Το έχω ξαναγράψει σε άλλη ευκαιρία: μακριά από τη Μαρία. Είναι ένα σαρκοφάγο πιράνχα. Θα σε κατασπαράξει αφού πρώτα σού κάνει το μυαλό ζελέ...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το έχω ξαναγράψει σε άλλη ευκαιρία: μακριά από τη Μαρία. Είναι ένα σαρκοφάγο πιράνχα. Θα σε κατασπαράξει...
Σιγα ρε συ φιλε, τα λεφτα μου θα παρει και το πολυ - πολυ, να παρει και τα αρχιδια μου !!!

Πρεπει να σου εχει κανει, μεγαλη ζημια ετσι ???

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Σιγα ρε συ φιλε, τα λεφτα μου θα παρει και το πολυ - πολυ, να παρει και τα αρχιδια μου !!!

Πρεπει να σου εχει κανει, μεγαλη ζημια ετσι ???

Είπα και ελάλησα. Από εκεί και πέρα, κάνει ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.

ΥΓ: Καμμιά ζημιά δεν μού έχει κάνει...

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:

Βέβαια υπάρχει και η Μαρία. Κάνει καλό μασαζ και outcall πλέον (αν συνεχίζει να δουλεύει). Θα πρέπει όμως να εκφέρουν γνώμη αυτοί που έχουν δοκιμάσει.

Κάνει καλό μασάζ. Τη δοκίμασα μια φορά Πατησίων 77-79 και έμεινα ευχαριστημένος. Πιστεύω και σε ξενοδοχείο με περισσότερο άνεση χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Κάνει καλό μασάζ. Τη δοκίμασα μια φορά Πατησίων 77-79 και έμεινα ευχαριστημένος. Πιστεύω και σε ξενοδοχείο με περισσότερο άνεση χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη.
ναι αυτό είναι σίγουρο.....

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
χα χα χα οταν κοιμαται ο μεγαλος ερωτας σου.....τσουπ!!!!!
οχι απλα κοιταγα το δικο μου θρεντ και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι εδω ο ερωτας μου ειχα αρχησει να ανησυχω.
καθαριζα και το ενυδριο.....συγγενεις βλεπεις θελουν φροντιδα!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οχι απλα κοιταγα το δικο μου θρεντ και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι εδω ο ερωτας μου ειχα αρχησει να ανησυχω.
αμ δεν ειναι εδω!!!!!χα....θα απαντησει ομως αυριο!!!!

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Έχεις και απο αυτά που πανε και γλυφουν τα τζάμια του ενυδρειου;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το έχω ξαναγράψει σε άλλη ευκαιρία: μακριά από τη Μαρία. Είναι ένα σαρκοφάγο πιράνχα. Θα σε κατασπαράξει αφού πρώτα σού κάνει το μυαλό ζελέ...

Εσενα ρε τσακαλε ή που η Μαρια σου τα εχει μασησει κανονικα και ακομα δεν την εχεις ξεπερασει ή που δεν καταδεχεται να σου κατσει ουτε για τα λεφτα σου, δεν εξηγειται αλλιως!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εσενα ρε τσακαλε ή που η Μαρια σου τα εχει μασησει κανονικα και ακομα δεν την εχεις ξεπερασει ή που δεν καταδεχεται να σου κατσει ουτε για τα λεφτα σου, δεν εξηγειται αλλιως!

Δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο. Υπάρχουν και οι αποχρώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom