Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ,ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ(ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ),ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ,ΗΟΤ STONE MASSAGE,REIKI,ΤΗΑΙ ΥOGA MASSAGE.ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 3 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ(90 ΛΕΠΤΩΝ)70 Eυρω!ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 70' ΤΙΜΗ :50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 45'ΤΙΜΗ 40 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Η ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ!!

Αγαπητοί συνάδελφοι ξέρουμε κάτι σχετικά με αυτό;

Ευχαριστώ

πληροφορίες γι αυτό εδώ

είναι στα ΔΕΝ

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
βρε βρε καλως τον αστραχαν!τι εγινε βρε τελικα ποτε θε βρεθουμε εμεις οι δυο?οχι τιποτα αλλο ξεχασα να κρατησω σπορο και ξεκινανε οι καλιεργιες παπαρουνας θα χασω τη παραγωγη!

το χιουμορ σου ποτε δεν το αμφισβητησα
αλλα επειδη συμβαδιζει με την πονηρια σου κ οχι με την ευφυια σου, κανε μας μια αναλυση του συνειρμου σου για την ααναπαραγωγη της παπαρουνας..

υ.γ. σου εχω πει..δεν σε πηδαω

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
αλλα επειδη συμβαδιζει με την πονηρια σου κ οχι με την ευφυια σου, κανε μας μια αναλυση του συνειρμου σου για την ααναπαραγωγη της παπαρουνας..

καλε μη σπρωχνεις τοσο πολυ .....
εκτος που θα ιδρωσεις ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ......
συνετισου οσο ειναι καιρος !!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Εντάξει το είδα έχει ακόμα την αγγελία.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Προσυπογράφω εν μέρει αυτά που έγραψες. Η βασική μου διαφωνία έγκειται στο ότι πιστεύω ότι η λεγάμενη είναι πανέξυπνη. Απόδειξη ότι στο σάιτ σχεδόν μονοπωλεί 2-3 θρεντ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Προσυπογράφω εν μέρει αυτά που έγραψες. Η βασική μου διαφωνία έγκειται στο ότι πιστεύω ότι η λεγάμενη είναι πανέξυπνη. Απόδειξη ότι στο σάιτ σχεδόν μονοπωλεί 2-3 θρεντ.

Καλα και συ το κανεις αυτο, μονοπωλεις περισσοτερα thread μαλιστα, αλλα για ΕΞΥΠΝΟ δε σε περναει κανεις.......  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
δηλαδη συμφωνεις οτι σε εχει πατησει κατω......
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ψυχραιμια τςκνα μου...καντε μια λιστα με ολα τα κατοικον, να κανουμε μια ανακςφαλαιωση, να βοηθηθουμε κ να χαλαρωσουμε, να νοιωσουμε χρησιμοι κ καυλιαρηδες...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εκπληξη θα ηταν να ΜΗΝ συμφωνεις με τον γνωστο ψυχακια.....ομοιος,ομειω και η κοπρια στα λαχανα....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Εγω που της μιλησα και επεμενα πολυ στο αν ειναι αληθινη η φωτο, χτυπιοτανε πως ειναι 100%
αυτη... Το μονο θεμα ειναι μη την τραβηξε στα '80s, γιατι ετσι την ειχα πατησει με μια που ελεγε
40αρα και ηταν για το σαυροκομειο!! Ακομα τρεχω...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εγω που της μιλησα και επεμενα πολυ στο αν ειναι αληθινη η φωτο, χτυπιοτανε πως ειναι 100%
αυτη... Το μονο θεμα ειναι μη την τραβηξε στα '80s, γιατι ετσι την ειχα πατησει με μια που ελεγε
40αρα και ηταν για το σαυροκομειο!! Ακομα τρεχω...

Τι περιμένεις να σου πεί,ότι είναι ψευτικη η φωτογραφία?  :rockon: παίζει βέβαια να είναι παλιά....στις περιπτώσεις αυτές ξεκαθαρίζεις οτι αν δεν συμβαδίζει η φωτο με την πραγματικότητα,το ραντεβού ακυρώνεται "αζημίως",που λένε και οι δικηγόροι..... :dancing:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Τι περιμένεις να σου πεί,ότι είναι ψευτικη η φωτογραφία?  :rockon: παίζει βέβαια να είναι παλιά....στις περιπτώσεις αυτές ξεκαθαρίζεις οτι αν δεν συμβαδίζει η φωτο με την πραγματικότητα,το ραντεβού ακυρώνεται "αζημίως",που λένε και οι δικηγόροι..... :dancing:
Η μασαζ "Αλικη" το ομολογησε οτι οι φωτο που εβαζε ηταν μουφες, αλλα καπως ετσι ειναι... και καλα.
Αμ δε τσιμπαω ευκολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom