2 post και τα δυο με ερωτήσεις...κάνε και συ μια δοκιμή να μας ενημερώσεις κι εμάς
αν και από τις φωτογραφίες δε λέει και πολλά η συγκεκριμένη
Δεν είμαι και σίγουρος,αλλά μπορει να είναι και η γνωστή Δανάη,η Βραζιλιάνα......
2 post και τα δυο με ερωτήσεις...κάνε και συ μια δοκιμή να μας ενημερώσεις κι εμάς
αν και από τις φωτογραφίες δε λέει και πολλά η συγκεκριμένη
Δεν είμαι και σίγουρος,αλλά μπορει να είναι και η γνωστή Δανάη,η Βραζιλιάνα......
ρουμανα, στα 70 ευρω λεει..
25 χρονων με ωραιο σωμα λεει...
καμια σχετικη εμπειρια?
Συμπαθητικη ελληνιδα, ομορφη δεν τη λες, ῞μασαζ῞ με σεξ, δεν μου αρεσε δεν πηρα...έχει κανείς πληροφορίες για την:
Συμπαθητικη ελληνιδα, ομορφη δεν τη λες, ῞μασαζ῞ με σεξ, δεν μου αρεσε δεν πηρα...
αχ ντιναρα αχ ντιναρα κακο παιδι !!!!!!
αυτο το βυζακι το ξερουμε?
αΧΑΧαχΑΧαχαΧαχα, άκου δωράκι 80€. Αυτό δεν είναι δωράκι, είναι ληστεία.. Ευτυχώς που δεν είμαι σοβαρός κύριος οπότε θα κρατήσω τα λεφτά στην τσέπη μου..
Εγω που της μιλησα και επεμενα πολυ στο αν ειναι αληθινη η φωτο, χτυπιοτανε πως ειναι 100%
αυτη... Το μονο θεμα ειναι μη την τραβηξε στα '80s, γιατι ετσι την ειχα πατησει με μια που ελεγε
40αρα και ηταν για το σαυροκομειο!! Ακομα τρεχω...
Ρε παιδιά τί λέει αυτό? Είχα πάρει τηλ. και μου είπαν 50Ε κατ'οίκον αρκεί να είναι κάπου κεντρικά. Έχει δοκιμάσει κανένας?
Καμια σχεση φιλε, η Δαναη ειναι μικρη, 26-27 το πολυ-πολυ χωρις περιτα κιλα...Πρέπει να είναι η Ελληνίδα που δουλεύει Καλλιρρόης 85.
Σαραντάρα, 1,70 περίπου, με ανεπτυγμένη στομαχοκοιλιά.
Καμια σχεση φιλε, η Δαναη ειναι μικρη, 26-27 το πολυ-πολυ χωρις περιτα κιλα...
Αυτο τουλαχιστον καπου στον Απριλιο.
καλη φαση...μασερ με την κωλαρα(αν ειναι δικια της),φατσα φορα....
ρωτα τον αντισθενη...Χτες διαπίστωσα ότι το θρεντ "μασάζ Μαρία" δεν υπάρχει πλέον. Η ερώτησή μου είναι απλή: γιατί διαγράφτηκε;