Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ρε παιδιά,άλλο θέμα να ασχοληθούμε δεν υπάρχει? αμαν πια.....το site απο φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης,έχει καταντήσει πεδίο ανούσιων αντιπαραθέσεων και εχει πλέον χάσει το ενδιαφέρον του.....προσωπικά ψαχνω,εδω και καιρό,με το "κυάλι" να διαβάσω κάτι ουσιαστικό.....Και νομίζω οτι και πολλοί άλλοι φίλοι έχουν κουραστεί πια με τα ίδια και τα ίδια....
εχω την αισθηση πως πολλοι  τακτικοι φιλοι θα συμφωνησουν με αυτη την σποψη...δυστυχως ομως για μια μειοψηφια προφιλ που ανηκουν στην κατηγορια της προσφορας στο χωρο της αντρικης διασκεδασης...η ποιοτητα των ανθρωπων, του σκληρου πυρηνα του bourdela.com παραμενει αδαμαντινη, καθως και το ηθος το οποιο χαρακτηριζε παντα την ιστοσελιδα, κάνωντας την ξεχωριστη κι αγαπημενη...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:knockinb:

Εδω βεβαια ειμαστε οφτοπικ, θα πρεπει απο την απαντηση του spunky να μεταφερθει στις αποψεις...

Φιλε cg το οτι εκρινες εσυ πως εδω ειναι το καταληλλο νημα πο το οντως να ειναι απεχει ετη φωτος...

Πανε στα καψουροθρεντ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Απο την 3119 ως εδω , ας το μεταφερει καποιος με moderation rights

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Τώρα που διαγράφηκε το θρεντ της Μαρίας που έγραφες, βρίζοντας από δώ και από κει, αρχίσαμε τα πατέλα ε?
παραμενεις σταθερα "τοκ τοκ" πατελα......
ε ρε ιδιοτητες ο ρημαδης ο στοκος .....
και δεν ειμαι και ιατρος....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εχω την αισθηση πως πολλοι  τακτικοι φιλοι θα συμφωνησουν με αυτη την σποψη...δυστυχως ομως για μια μειοψηφια προφιλ που ανηκουν στην κατηγορια της προσφορας στο χωρο της αντρικης διασκεδασης...η ποιοτητα των ανθρωπων, του σκληρου πυρηνα του bourdela.com παραμενει αδαμαντινη, καθως και το ηθος το οποιο χαρακτηριζε παντα την ιστοσελιδα, κάνωντας την ξεχωριστη κι αγαπημενη...
iblis να σε διορθωσω σε κατι....τα ατομα απο τον ΠΑΛΙΟ σκληρο πυρηνα του σαιτ,ειτε εχουν αλλαξει nick,ειτε εχουν το ιδιο,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ...οι λογοι γνωστοι....εχουν μαζευτοι,ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΧΤΕΤΟΙ/ΕΣ.αυτα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Συμφωνω με τον προηγουμενο φιλο που ειπε να γινει μεταφορα των offtopic posts. θα μπει κανας ανθρωπος θα ρωτήσει καμμια πληροφορία και αμέσως οι έξυπνοι θα του απαντησουν να διαβασει τις προηγουμενες  σελίδες αλλα το μονο που θα διαβαζει σε αυτες θα ειναι οι αντιπαραθεσεις μεταξυ ορισμένων μελών

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
εχω την αισθηση πως πολλοι  τακτικοι φιλοι θα συμφωνησουν με αυτη την σποψη...δυστυχως ομως για μια μειοψηφια προφιλ που ανηκουν στην κατηγορια της προσφορας στο χωρο της αντρικης διασκεδασης...η ποιοτητα των ανθρωπων, του σκληρου πυρηνα του bourdela.com παραμενει αδαμαντινη, καθως και το ηθος το οποιο χαρακτηριζε παντα την ιστοσελιδα, κάνωντας την ξεχωριστη κι αγαπημενη...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
καμμια καλη προταση Βορεια υπαχει ρε παιδια ; Εχουν κλεισει τα παντα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
iblis να σε διορθωσω σε κατι....τα ατομα απο τον ΠΑΛΙΟ σκληρο πυρηνα του σαιτ,ειτε εχουν αλλαξει nick,ειτε εχουν το ιδιο,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ...οι λογοι γνωστοι....εχουν μαζευτοι,ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΧΤΕΤΟΙ/ΕΣ.αυτα.
πολύ σωστός  :thumbsup:

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
xaxaaaaaaaaaaaaaaaa
σβηστηκε το θρεντ της μαλακος..
παλι τιποτα παραπονα-γλυψιματα-παρακλησεις θα εκανε στους μοντ.,

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
xaxaaaaaaaaaaaaaaaa
σβηστηκε το θρεντ της μαλακος..
παλι τιποτα παραπονα-γλυψιματα-παρακλησεις θα εκανε στους μοντ.,

Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη και σβήστηκε. Ξέρω όμως ότι το θρεντ από ένα σημείο και μετά (έπειτα από τις συνεχείς αναφορές αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς της Μαρίας) λειτουργούσε δυσφημιστικά για την ίδια. Και δεν θα μπορούσε να λειτουργεί αλλιώς, αφού τα γεγονότα δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η διαγραφή του θρεντ, υπό μία έννοια, συμφέρει τη Μαρία ώστε να μην υπάρχουν γραπτά κείμενα που να αποδεικνύουν την ασυνέπειά της όταν γυρίσει στη δουλειά επίσημα (προφανώς εξακολουθεί και τώρα να δουλεύει, γι' αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη "επίσημα"). Βέβαια, δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη και σβήστηκε..

να σου πώ εγώ. Απλά άνοιξε φούρνο στη καρδίτσα στο κέντρο με ταμπέλα "ο Σιτζιφάκαρος". Μιλάμε της έχεις κάνει ζημιά... :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη και σβήστηκε. Ξέρω όμως ότι το θρεντ από ένα σημείο και μετά (έπειτα από τις συνεχείς αναφορές αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς της Μαρίας) λειτουργούσε δυσφημιστικά για την ίδια. Και δεν θα μπορούσε να λειτουργεί αλλιώς, αφού τα γεγονότα δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η διαγραφή του θρεντ, υπό μία έννοια, συμφέρει τη Μαρία ώστε να μην υπάρχουν γραπτά κείμενα που να αποδεικνύουν την ασυνέπειά της όταν γυρίσει στη δουλειά επίσημα (προφανώς εξακολουθεί και τώρα να δουλεύει, γι' αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη "επίσημα"). Βέβαια, δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου...

Καλά ρε άνθρωπέ μου δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι με την Μαρία?
Δεν έχεις καταλάβει οτι όταν επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια γίνεσαι βαρετός και πετυχαίνεις αντίθετα αποτελέσματα?
Την άποψη που έχει ο κάθε ένας για την Μαρία, και την κάθε Μαρία, την έχει διαμορφώσει από ίδια πείρα και δεν χρειάζεται εσένα.

Αν θες να συνεχίσεις να γράφεις για άσχετα προς το νήμα θέματα τράβα στο κατάλληλο με το θέμα σου νήμα. Μη πηδάς και αυτό εδώ το νήμα!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Καλά ρε άνθρωπέ μου δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι με την Μαρία?
Δεν έχεις καταλάβει οτι όταν επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια γίνεσαι βαρετός και πετυχαίνεις αντίθετα αποτελέσματα?
Την άποψη που έχει ο κάθε ένας για την Μαρία, και την κάθε Μαρία, την έχει διαμορφώσει από ίδια πείρα και δεν χρειάζεται εσένα.

Αν θες να συνεχίσεις να γράφεις για άσχετα προς το νήμα θέματα τράβα στο κατάλληλο με το θέμα σου νήμα. Μη πηδάς και αυτό εδώ το νήμα!
φιλε αγαπητε ασχολεισαι ακομα με τις 2 γελοιες ξεκουμπωτες ρομπες τον cgfucker και τον ανωμαλο ntinos69 ????
απορω !!!!!!!!!!!!!!
τιποτε αλλο απορω !!!!!!!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες γιατί "φορτώνω"......σας βρίσκω τραγικά απληροφόρητους και ανενημέρωτους.....εγω νόμιζα οτι τα μέλη του φόρουμ παρακολουθούν την διεθνή ειδησεογραφία,τα επιχειρηματικά νέα,τις δραστηριότητες του παγκόσμιου τζετ σετ και έχουν πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας ναυτιλίας......
Λοιπόν,αντε πάλι να βγαλω εγω το φίδι απο την τρύπα.....οι φυτείες στην Βενεζουέλα απέδωσαν φέτος εκπληκτική σοδειά 13.900.450.996 τόννων μυρωδάτου espresso fredo....είχαμε ομως και μια δυσάρεστη εξέλιξη.Ο φύλαρχος που λέγαμε,εκείνος ο μπήχτης ρε....,δυσαρεστήθηκε γιατί στα γιουβαρλάκια που του έφτιαξε η φίλη μας "έκοψε" το αυγολέμονο......ε,δεν μπορείς ταυτόχρονα να αυγοκόβεις και να στέλνεις φαξ και μηνύματα στο twitter.... :rockon: διαπιστώθηκε δηλαδή "ασυμφωνία χαρακτήρων" και μεγάλη "ψυχική αποσταση".....το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο.....Φήμες λένε οτι η αποζημιωση για το διαζύγιο άγγιξε τα 500.000.000 μπολίβαρ (νόμισμα της Βενεζουέλας.....1$ = 2150 μπολίβαρ,για να ξέρετε.... :2funny:).....χρειάστηκε να τσοντάρει και ο Ούγκο Τσάβες για να πληρωθεί η άπληστη......
Αν λοιπον αναρωτιέστε,αν αγωνιάτε,αν δεν σας πιάνει ύπνος γιατο που επενδύθηκαν αυτά τα χρήματα,αντε να σας βοηθήσω....πάντα στην επιχειρηματική πρωτοπορία η αγαπητή φίλη και γειτόνισσα.....
Ελληνόκτητο τάνκερ το πρώτο που διαπλέει το Βορειοανατολικό Πέρασμα στην Αρκτική
Και επειδή κάποιοι είναι δύσπιστοι και καχύποπτοι....

"«Τα μέλη του πληρώματος έχουν δει πολικές αρκούδες στη διάρκεια του ταξιδιού. Το σχεδιάζαμε εδώ και πολύ καιρό και όλα πήγαν καλά μέχρι στιγμής» σχολίασε στο BBC ο Τόνι Λόριτζεν της Dynagas, η οποία έχει την έδρα της στη Γλυφάδα."
:uglystupid:

tthanoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
καλησπερα .αν υπαρχει καποιο link η τηλ. για μασαζ και μπορει καποιοσ ασ στειλει .ευχαριστω προκαταβολικα.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
...χρειάστηκε να τσοντάρει και ο Ούγκο Τσάβες για να πληρωθεί η άπληστη......

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η Μαρία τα κατάφερε καλύτερα από τον κύριο Τσίπρα; (για όσους δεν θυμούνται, ο κύριος Τσίπρας λίγο καιρό πριν γίνει αρχηγός του ΣΥΝ είχε ταξιδέψει στο Καράκας όπου και συναντήθηκε με τον κύριο Τσάβες. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, δήλωσε ότι ο κύριος Τσάβες τού υποσχέθηκε ότι θα πουλήσει σε ελληνικούς δήμους "φτηνό πετρέλαιο", το οποίο βεβαίως-βεβαίως ακόμα περιμένουμε)  :)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες γιατί "φορτώνω"......σας βρίσκω τραγικά απληροφόρητους και ανενημέρωτους.....εγω νόμιζα οτι τα μέλη του φόρουμ παρακολουθούν την διεθνή ειδησεογραφία,τα επιχειρηματικά νέα,τις δραστηριότητες του παγκόσμιου τζετ σετ και έχουν πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας ναυτιλίας......
Λοιπόν,αντε πάλι να βγαλω εγω το φίδι απο την τρύπα.....οι φυτείες στην Βενεζουέλα απέδωσαν φέτος εκπληκτική σοδειά 13.900.450.996 τόννων μυρωδάτου espresso fredo....είχαμε ομως και μια δυσάρεστη εξέλιξη.Ο φύλαρχος που λέγαμε,εκείνος ο μπήχτης ρε....,δυσαρεστήθηκε γιατί στα γιουβαρλάκια που του έφτιαξε η φίλη μας "έκοψε" το αυγολέμονο......ε,δεν μπορείς ταυτόχρονα να αυγοκόβεις και να στέλνεις φαξ και μηνύματα στο twitter.... :rockon: διαπιστώθηκε δηλαδή "ασυμφωνία χαρακτήρων" και μεγάλη "ψυχική αποσταση".....το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο.....Φήμες λένε οτι η αποζημιωση για το διαζύγιο άγγιξε τα 500.000.000 μπολίβαρ (νόμισμα της Βενεζουέλας.....1$ = 2150 μπολίβαρ,για να ξέρετε.... :2funny:).....χρειάστηκε να τσοντάρει και ο Ούγκο Τσάβες για να πληρωθεί η άπληστη......
Αν λοιπον αναρωτιέστε,αν αγωνιάτε,αν δεν σας πιάνει ύπνος γιατο που επενδύθηκαν αυτά τα χρήματα,αντε να σας βοηθήσω....πάντα στην επιχειρηματική πρωτοπορία η αγαπητή φίλη και γειτόνισσα.....
Ελληνόκτητο τάνκερ το πρώτο που διαπλέει το Βορειοανατολικό Πέρασμα στην Αρκτική
Και επειδή κάποιοι είναι δύσπιστοι και καχύποπτοι....

"«Τα μέλη του πληρώματος έχουν δει πολικές αρκούδες στη διάρκεια του ταξιδιού. Το σχεδιάζαμε εδώ και πολύ καιρό και όλα πήγαν καλά μέχρι στιγμής» σχολίασε στο BBC ο Τόνι Λόριτζεν της Dynagas, η οποία έχει την έδρα της στη Γλυφάδα."
:uglystupid:

Είναι γνωστό οτι σέρνει καράβι!!!

Απλά τώρα επιβεβαιώθηκε!!
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom