ρωτα τον αντισθενη...
Η ερώτησή μου έγινε δημόσια στο, κατά τη γνώμη μου, καταλληλότερο θρεντ. Επομένως δημόσια περιμένω να είναι και η απάντηση από τον, όποιο, υπεύθυνο.
ρωτα τον αντισθενη...
αν θυμασαι ειχε γραψει κατι....μαλλον γιαυτο....Η ερώτησή μου έγινε δημόσια στο, κατά τη γνώμη μου, καταλληλότερο θρεντ. Επομένως δημόσια περιμένω να είναι και η απάντηση από τον, όποιο, υπεύθυνο.
αν θυμασαι ειχε γραψει κατι....μαλλον γιαυτο....
Αν υποψιαστώ,οτι η αξιοπιστία του σάϊτ και η άφεση αμαρτιών,δίνεται με μια ώρα(αντε δυο) σε ενα ξενοδοχείο,θαααα πεθααανωωωΦυσικά και θυμάμαι: είχε γράψει ότι στάματησε οριστικά. Εγώ το είχα αμφισβητήσει αυτό, αλλά δεν έχει σημασία ποια είναι η δική μου γνώμη επί του θέματος. Το λέω αυτό, γιατί τα θρεντ για εκδιδόμενες που όντως έχουν σταματήσει (π.χ. Tzeni1401, Eva38) εξακολουθούν να υπάρχουν.
δηλαδη εχω μεινει καγκελο !!!!!!!!!!!!!Φυσικά και θυμάμαι: είχε γράψει ότι στάματησε οριστικά. Εγώ το είχα αμφισβητήσει αυτό, αλλά δεν έχει σημασία ποια είναι η δική μου γνώμη επί του θέματος. Το λέω αυτό, γιατί τα θρεντ για εκδιδόμενες που όντως έχουν σταματήσει (π.χ. Tzeni1401, Eva38) εξακολουθούν να υπάρχουν.
πολλές φορές σβήνονται θρέντ χωρίς καμιά αιτιολόγηση(εμένα μου έχουν σβηστεί 2), δεν νομίζω ότι κάποιος χρωστάει κάποια απάντηση , εσύ έτσι κι αλλιώς τον πέτυχες τον σκοπό σου...Η ερώτησή μου έγινε δημόσια στο, κατά τη γνώμη μου, καταλληλότερο θρεντ. Επομένως δημόσια περιμένω να είναι και η απάντηση από τον, όποιο, υπεύθυνο.
νομίζω πιο υπεύθυνος είναι ο zero σε όσα αφορούν θέματα μασάζ....ρωτα τον αντισθενη...
Εμενα μου εσβησαν 24 μηνυματα και μαλιστα η εχθες, η σημερα !!!πολλές φορές σβήνονται θρέντ χωρίς καμιά αιτιολόγηση(εμένα μου έχουν σβηστεί 2), δεν νομίζω ότι κάποιος χρωστάει κάποια απάντηση , εσύ έτσι κι αλλιώς τον πέτυχες τον σκοπό σου...
ελα βρε νουμερο δεν βαρεθηκεσ εσυ και ο αλλοσ ο βλακασ μασ εχετε ζαλισει! δεν εχετε να κανετε τιποτα καλυτερο αμαν πια καταντησατε πολυ γραφικοι!Και τώρα τι θα κάνει το παλικαράκι με τα τρια λατινικά γράμματα?
τι να πετυχει ο κακομοιρησ μορε!πολλές φορές σβήνονται θρέντ χωρίς καμιά αιτιολόγηση(εμένα μου έχουν σβηστεί 2), δεν νομίζω ότι κάποιος χρωστάει κάποια απάντηση , εσύ έτσι κι αλλιώς τον πέτυχες τον σκοπό σου...
πολλές φορές σβήνονται θρέντ χωρίς καμιά αιτιολόγηση(εμένα μου έχουν σβηστεί 2), δεν νομίζω ότι κάποιος χρωστάει κάποια απάντηση , εσύ έτσι κι αλλιώς τον πέτυχες τον σκοπό σου...
Ρε παιδιά,άλλο θέμα να ασχοληθούμε δεν υπάρχει? αμαν πια.....το site απο φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης,έχει καταντήσει πεδίο ανούσιων αντιπαραθέσεων και εχει πλέον χάσει το ενδιαφέρον του.....προσωπικά ψαχνω,εδω και καιρό,με το "κυάλι" να διαβάσω κάτι ουσιαστικό.....Και νομίζω οτι και πολλοί άλλοι φίλοι έχουν κουραστεί πια με τα ίδια και τα ίδια....
ελα βρε νουμερο δεν βαρεθηκεσ εσυ και ο αλλοσ ο βλακασ μασ εχετε ζαλισει! δεν εχετε να κανετε τιποτα καλυτερο αμαν πια καταντησατε πολυ γραφικοι!
βρε πως απο εδω ????Και τώρα τι θα κάνει το παλικαράκι με τα τρια λατινικά γράμματα?
ναι πατελα τι να καμω ??????Ένα ένα βλέπω τα ορφανά εμφανίζονται.
Φυσικά και θυμάμαι: είχε γράψει ότι στάματησε οριστικά. Εγώ το είχα αμφισβητήσει αυτό, αλλά δεν έχει σημασία ποια είναι η δική μου γνώμη επί του θέματος. Το λέω αυτό, γιατί τα θρεντ για εκδιδόμενες που όντως έχουν σταματήσει (π.χ. Tzeni1401, Eva38) εξακολουθούν να υπάρχουν.