Σου απαντάω με κάθε καλή διάθεση. Ούτε για λογομαχία ούτε για τίποτα. Αλίμονο αν είναι στην τελική να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλον για το αν περάσαμε καλά ή όχι, ή για μία κριτική. Στην τελική εδώ μπαίνουμε για να πάρουμε πληροφορίες για ωραίες κοπέλες με καλές υπηρεσίες όπου θα πάμε μαζί τους να περάσουμε καλά. Όχι να πάμε μαζί τους ΓΙΑ ΝΑ γράψουμε έπειτα κριτική.
Η κάθε κοπέλα/κυρία, εφόσον η αγορά των call-girls είναι ελεύθερη, ορίζει την τιμή που θεωρεί ότι αξίζει ο εαυτός της και οι υπηρεσίες της. Η συγκεκριμένη όρισε τα 60. Τα 60 γενικά είναι μία πολύ καλή τιμή, όπως είπες ειδικά όταν επισκέφθεσαι την κοπέλα στο χώρο της όπου δεν έχεις και το +20 του ξενοδοχείου, και προσωπικά έχω δώσει κάποια τέτοια 60 άρια και γενικά έχω μείνει ικανοποιημένος. Δε σχολιάζω λοιπόν την τιμή της Λιούμπα. Τόσο θεώρησε ότι αξίζει, τόσο έβαλε. Συμφώνησα με την αγγελία της, διάβασα και τι είχαν γράψει και τα άλλα 2-3 παιδιά και πήγα. Τώρα το αν η κάθε κοπέλα στο τέλος καταφέρνει να τιμήσει τα χρήματα αυτά είναι ένα άλλο θέμα. Για αυτό πας, πληρώνεις, δοκιμάζεις κι αν μείνεις ευχαριστημένος ξαναπάς. Αν όχι, τότε πάμε γι' άλλα.
Έπειτα, είναι διαφορετικό το τι εστί 60 ευρώ για τον καθένα από εμάς. Εγώ θέλω μερικές ημέρες να μου μείνουν καθαρά ώστε να πω ότι θα τα διαθέσω για το σκοπό αυτό. Μερικοί με πολύ υψηλότερους μισθούς ίσως να δύνανται να τα διαθέτουν καθημερινά. Κι όχι μόνο 60 ευρώ αλλά ακόμα μεγαλύτερα ποσά. Καταλαβαίνω φυσικά ότι, όταν κάποιος γράφει κριτική δε γίνεται να αναφέρει κι από κάτω το επάγγελμά του και το μισθό του ώστε να καταλαβαίνουμε πώς αξιολογεί αυτός τα λεφτά που έδωσε, με βάση αυτά που παίρνει. Και με αυτό εννοώ ότι εγώ, που π.χ. θα πάω κάθε 4-5 μέρες, με μία εκδιδόμενη κοπέλα θα σκεφτώ πολύ καλά πού θα διαθέσω τα χρήματά μου. Κάποιος όμως που έχει την οικονομική ευχέρεια μπορεί να καταλήξει στη Λιούμπα ή την κάθε Λιούμπα επειδή δεν του έκατσε το call-girl των 200 ευρώ/ώρα, ίσα να μην πει ότι πήγε χαμένο το βράδυ του και για να κάνει το χαβαλέ του. Αυτά εμένα δε με παίρνουν και για αυτό τιμολόγησα άσχημα τις υπηρεσίες της.
Προσωπικά προτιμώ να βρω 2-3 κοπέλες με τις οποίες θα πηγαίνω σταθερά και θα γίνω καλός πελάτης τους, παρά να δοκιμάζω κάθε 4-5 μέρες και άλλη, με την πιθανότητα να μην περάσω καλά κάποιες από αυτές τις φορές. Και η Λιούμπα με τίποτα δε θα γίνει μία από αυτές τις 2-3 κοπέλες.
Τώρα, δεν ξέρω τι άσχημα σου έχουν τύχει εσένα, εμένα ευτυχώς αυτό με τη Λιούμπα ήταν το χειρότερο, και ίσως και για αυτό να μου χτύπησε τόσο άσχημα. Και πάλι όμως, συγκρίνοντας πάντα με τα καλά που μου έχουν τύχει, τα 60 ευρώ για την εμφάνισή της, τα μη το ένα και μη το άλλο, τις μηδενικές ανέσεις και το ανύπαρκτο μπλα μπλα, είναι τρελή υπερβολή. Με βάση το πώς αξιολογώ εγώ τα 60 μου ευρώ.
Τώρα αν κάποιος θέλει να πάει και πιστεύει πως αυτά που περιέγραψα αξίζουν τα 60 ευρώ, τότε σαφώς και είναι ελεύθερος να πάει. Την κριτική την έγραψα για να περιγράψω την εμπειρία μου, όχι για να κόψω πελατεία από τη Λιούμπα.
εισαι σαφεστατος και συμφωνουμε πλήρως. μιλαμε και για κοπελα 50+. Χεστήκαμε επι΄σης για την πελατεια της. Το σχολιο μου πηγαινε στο οτι 60€ για καλο ελευθερο στωματικο, μεγαλο βυζι και δικο της χωρο για μια ωρα ΔΕΝ ειναι οτι χειρωτερο μπορει να τυχει στο καθενα. Αυτο και μονο.