Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σου απαντάω με κάθε καλή διάθεση. Ούτε για λογομαχία ούτε για τίποτα. Αλίμονο αν είναι στην τελική να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλον για το αν περάσαμε καλά ή όχι, ή για μία κριτική. Στην τελική εδώ μπαίνουμε για να πάρουμε πληροφορίες για ωραίες κοπέλες με καλές υπηρεσίες όπου θα πάμε μαζί τους να περάσουμε καλά. Όχι να πάμε μαζί τους ΓΙΑ ΝΑ γράψουμε έπειτα κριτική.

Η κάθε κοπέλα/κυρία, εφόσον η αγορά των call-girls είναι ελεύθερη, ορίζει την τιμή που θεωρεί ότι αξίζει ο εαυτός της και οι υπηρεσίες της. Η συγκεκριμένη όρισε τα 60. Τα 60 γενικά είναι μία πολύ καλή τιμή, όπως είπες ειδικά όταν επισκέφθεσαι την κοπέλα στο χώρο της όπου δεν έχεις και το +20 του ξενοδοχείου, και προσωπικά έχω δώσει κάποια τέτοια 60 άρια και γενικά έχω μείνει ικανοποιημένος. Δε σχολιάζω λοιπόν την τιμή της Λιούμπα. Τόσο θεώρησε ότι αξίζει, τόσο έβαλε. Συμφώνησα με την αγγελία της, διάβασα και τι είχαν γράψει και τα άλλα 2-3 παιδιά και πήγα. Τώρα το αν η κάθε κοπέλα στο τέλος καταφέρνει να τιμήσει τα χρήματα αυτά είναι ένα άλλο θέμα. Για αυτό πας, πληρώνεις, δοκιμάζεις κι αν μείνεις ευχαριστημένος ξαναπάς. Αν όχι, τότε πάμε γι' άλλα.

Έπειτα, είναι διαφορετικό το τι εστί 60 ευρώ για τον καθένα από εμάς. Εγώ θέλω μερικές ημέρες να μου μείνουν καθαρά ώστε να πω ότι θα τα διαθέσω για το σκοπό αυτό. Μερικοί με πολύ υψηλότερους μισθούς ίσως να δύνανται να τα διαθέτουν καθημερινά. Κι όχι μόνο 60 ευρώ αλλά ακόμα μεγαλύτερα ποσά. Καταλαβαίνω φυσικά ότι, όταν κάποιος γράφει κριτική δε γίνεται να αναφέρει κι από κάτω το επάγγελμά του και το μισθό του ώστε να καταλαβαίνουμε πώς αξιολογεί αυτός τα λεφτά που έδωσε, με βάση αυτά που παίρνει. Και με αυτό εννοώ ότι εγώ, που π.χ. θα πάω κάθε 4-5 μέρες, με μία εκδιδόμενη κοπέλα θα σκεφτώ πολύ καλά πού θα διαθέσω τα χρήματά μου. Κάποιος όμως που έχει την οικονομική ευχέρεια μπορεί να καταλήξει στη Λιούμπα ή την κάθε Λιούμπα επειδή δεν του έκατσε το call-girl των 200 ευρώ/ώρα, ίσα να μην πει ότι πήγε χαμένο το βράδυ του και για να κάνει το χαβαλέ του. Αυτά εμένα δε με παίρνουν και για αυτό τιμολόγησα άσχημα τις υπηρεσίες της.

Προσωπικά προτιμώ να βρω 2-3 κοπέλες με τις οποίες θα πηγαίνω σταθερά και θα γίνω καλός πελάτης τους, παρά να δοκιμάζω κάθε 4-5 μέρες και άλλη, με την πιθανότητα να μην περάσω καλά κάποιες από αυτές τις φορές. Και η Λιούμπα με τίποτα δε θα γίνει μία από αυτές τις 2-3 κοπέλες.

Τώρα, δεν ξέρω τι άσχημα σου έχουν τύχει εσένα, εμένα ευτυχώς αυτό με τη Λιούμπα ήταν το χειρότερο, και ίσως και για αυτό να μου χτύπησε τόσο άσχημα. Και πάλι όμως, συγκρίνοντας πάντα με τα καλά που μου έχουν τύχει, τα 60 ευρώ για την εμφάνισή της, τα μη το ένα και μη το άλλο, τις μηδενικές ανέσεις και το ανύπαρκτο μπλα μπλα, είναι τρελή υπερβολή. Με βάση το πώς αξιολογώ εγώ τα 60 μου ευρώ.

Τώρα αν κάποιος θέλει να πάει και πιστεύει πως αυτά που περιέγραψα αξίζουν τα 60 ευρώ, τότε σαφώς και είναι ελεύθερος να πάει. Την κριτική την έγραψα για να περιγράψω την εμπειρία μου, όχι για να κόψω πελατεία από τη Λιούμπα.

εισαι σαφεστατος και συμφωνουμε πλήρως. μιλαμε και για κοπελα 50+. Χεστήκαμε επι΄σης για την πελατεια της. Το σχολιο μου πηγαινε στο οτι 60€ για καλο ελευθερο στωματικο, μεγαλο βυζι και δικο της χωρο για μια ωρα  ΔΕΝ ειναι οτι χειρωτερο μπορει να τυχει στο καθενα. Αυτο και μονο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Έκανα μαλακία???  :new_shocked:

Δεν είναι politically correct επειδή είναι μαύρη ????

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ασε με, με την καθε ψοφια.....  ;)

Δεν είναι σωστό να την λες μαύρη. Γίνεσαι ρατσιστής, γιατί δεν είναι μαύρη. Εσύ είσαι άσπρος.  :2funny:

Να την αποκαλείς αφροελληνίδα ή αφροαμερικάνα ή αφρογερμανίδα ή αφρορωσίδα κλπ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δραμα. αλλα υποσχεθηκε ανανεωση   :2funny: να φανταστεις, πηγα προσφατα και εφυγα! :headbang: :headbang: ποτε δεν το ειχα κανει αυτο ξανα.

Έτσι! Συνήθως Β' (και Γ') Εθνικής ομάδα. Βέβαια, δεν λείπουν κάποιες φορές και οι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά αφ'ενός δεν μένουν στο μαγαζί για πολύ, και αφ'ετέρου, πρέπει να είσαι τακτικός εκεί, μήπως και πετύχεις το σωστό timing.

Τέλος πάντων, η έρευνα αγοράς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..... :grin:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Ρε μάγκες, τι να πω. Δεν βλέπω να κινείται τίποτα.
Ψάχνω εδώ και 2 μέρες ένα μασαζάκι σπίτι μου, και κάτι 50άρια - 60άρια έχουν εξαφανιστεί. Άλλες δεν απαντάνε, άλλες δεν μπορούν, δεν προλαβαίνουν κλπ.
Οι μόνες που είπαν οτι μπορούν, είναι των 100 κλπ.
Δεν θέλω να πάρω call girl γιατί θέλω και το μασάζ, και το πολύ πολύ μιά μαλακία ή πίπα στο τέλος.
Τελικά τι κρίση και μαλακίες. Κουρφέξαλα.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αντιγράφω εδώ, επειδή υπάρχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, κείμενο για τη Μάγια που ανέβασα στο θρεντ "Μάγια, μασάζ κατ' οίκον".

Η Μάγια, εμφανισιακά, στέκεται καλά για την ηλικία της και ξέρει μασάζ. Στο β' μέρος είναι επίσης ικανοποιητική (σημειώνω όμως ότι anal και ανάλογες προχωρημένες υπηρεσίες δεν παρέχονται). Το τιμολόγιό της, για όσους ενδιαφέρονται και για το θέμα αυτό, το χαρακτηρίζω ανταγωνιστικό και VFM. Συνολικά, είναι μια καλή λύση με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης είναι έτοιμος να παραβλέψει τις αναπόφευκτες φθορές που φέρνει ο χρόνος.

Επίσης εκτιμώ ιδιαίτερα το χαμηλό και διακριτικό προφίλ που διατηρεί στο σάιτ, σε αντίθεση με άλλες (πρώην?  :2funny:) συναδέλφους της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Επίσης εκτιμώ ιδιαίτερα το χαμηλό και διακριτικό προφίλ που διατηρεί στο σάιτ, σε αντίθεση με άλλες (πρώην?  :2funny:) συναδέλφους της.
μήν χάσεις , την πέταξες και εδώ την σπόντα σου........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
βρε μαζί σου , πές ανοιχτά κάτι που θέλεις και τέλος...
πιο το νόημα μερικοί να αναφέρονται συνέχεια στο ίδιο θέμα και σε άσχετα νήματα...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Πηρα μετα απο καιρο 40αρα για μασαζ. Φοβερο κορμι πολυ καλο γλυψιμο με ετριψε παντου την εγλυψα και γουσταρε και φωναζε και την εχυσα και προσωπο αδιαμαρτυρητα! Πολυ καλο μασαζ σε ολο το σωμα. Χαλαρωσα απιστευτα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πηρα μετα απο καιρο 40αρα για μασαζ. Φοβερο κορμι πολυ καλο γλυψιμο με ετριψε παντου την εγλυψα και γουσταρε και φωναζε και την εχυσα και προσωπο αδιαμαρτυρητα! Πολυ καλο μασαζ σε ολο το σωμα. Χαλαρωσα απιστευτα!

λες κάτι και το αφήνεις στον αέρα...

link αγγελίας, τιμή;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ειχε αγγελια αλλα ειχε σταματησει για καιρο. Με πηρε πριν λιγες μερες και βρεθηκαμε. Μπορω να την ρωτησω για να δωσω τηλεφωνο και να σας το δωσω απλα να μου πει το οκ. Αν θελετε στειλτε πμ απλα μαλλον θα μιλησω αυριο μαζι της. Θα ενημερωσω αυριο παιδες με τηλεφωνο.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Η τιμη ειναι 80 και χυσιμο στο προσωπο ειναι 20 ακομα. Το καλο ειναι οτι δεν ξεπεταει, δεν βιαζεται καθολου και απολαυσα το μασαζ. Δεν κοροιδευει αλλα τριβει καλα!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η τιμη ειναι 80 και χυσιμο στο προσωπο ειναι 20 ακομα. Το καλο ειναι οτι δεν ξεπεταει, δεν βιαζεται καθολου και απολαυσα το μασαζ. Δεν κοροιδευει αλλα τριβει καλα!
απο σωμα?...περιγραφη?....

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Φιλε vyzara εχει ωραιο λεπτο κορμι χωρις περιτα κιλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

100 ευραίοι για καλό μασάζ και CIF? Πες της να κάνει κούρεμα (στην τιμή).

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
35αρα,1,75,62κιλα,βυζαρα 4+, απιθανο μασαζ 1 ωρα γεματη,στα επομενα...απλα φανταστικη!!!!! ισπανικη,στα 4,γλωσσοφιλα,χυσιμο παντου και πληρης καταποση....2 ωρες ευχαριστησης με 100 ευρουδακια.....μη με ρωτατε για λινκ,φωτο κλπ κλπ ΘΑ τη ρωτησω ΑΝ θελει και ΑΝ γουσταρω ΘΑ σας ενημερωσω :headbang: :headbang: :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
πππππππππππππππππππππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Stories