Εχει επιχειρήσει κανείς την εν λόγο ΜΛΦαρα;;
Επιχείρησα εγώ. Από εκεί γυρνάω. Αφού δεν έχει δικό της thread, ας γράψω λοιπόν εδώ την κριτική μου.
Ξεκίνησα από σπίτι κατά τις 6 για να βρω κάποια εδώ κοντά σε Νότια Προάστια. Λίγο πριν φύγω σημείωσα το τηλέφωνό της, από αυτή την αγγελία, να την έχω σαν τελευταία επιλογή αν δεν κάτσει τίποτα άλλο. Πρώτο τηλέφωνο AnastasiaRu. Τζίφος, δεν κανόνιζε σήμερα. Δεύτερο τηλέφωνο Μάγια Μοσχάτο, δεν το σήκωνε. Ε, λέω μάλλον με θέλει για δοκιμή με τη Λιούμπα. Στην αρχή δεν το σήκωσε, μετά από 3-4 λεπτάκια όμως με πήρε αυτή, της είπα ότι ήθελα να κανονίζαμε ραντεβού και με ρώτησε την ηλικία μου. Της απάντησα και μου είπε ότι επειδή είμαι μικρός, αν δεν με ενοχλεί που αυτή είναι μεγάλη, τότε να βρεθούμε. Της απάντησα ότι μου αρέσουν αυτές οι ηλικίες και κανονίσαμε να πάω Ν. Σμύρνη. Μου έδωσε οδό και ξεκίνησα.
Μένει λίγο πιο μακριά από την Πλατεία/Ομήρου, οπότε το πάρκινγκ ήταν αρκετά εύκολο. Ούτε 100 μέτρα από το σπίτι. Την πήρα τηλέφωνο και μου άνοιξε την πόρτα. Μένει στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας όπως έχει αναφερθεί. Το διαμερισματάκι μικρό και ολίγον τι αχούρι, αλλά δεν πήγα για να κάνω το διακοσμητή. Μου άνοιξε την πόρτα ένα milf προς gilf, δηλαδή ηλικίας μεταξύ 50 και 55 μάλλον, με μαύρο μαλλί μαζεμένο πίσω με κοκκαλάκι, κοντούλα κάπου στο 1.60 το πολύ, ούτε αδύνατη ούτε γεματούλα αλλά με μεγάλη λεκάνη, πεταχτή κωλάρα, κοιλίτσα "της ηλικίας" και δύο απίστευτες βυζάρες. Πραγματικά. Πρόσωπο και επιδερμίδα (μαυρισμένη/σκουρόχρωμη) ολίγον τι σπασμένα αλλά γενικά καλά κρατιέται. Τη ρώτησα το πρόγραμμά της και μου είπε μασάζ, σεξ, ελεύθερο στοματικό, οπότε από υπηρεσίες με κάλυψε. Σκέφτηκα το αν θα μείνω και για να πω την αλήθεια η απόφαση ήταν 5% ευγένεια/χαμόγελο, 15% κοντοπούτανο και 80% βυζάρες. Που σε συνδυασμό με τις καλές κριτικές που είχε από κάνα δυο άτομα πιο πάνω με έπεισαν.
Με οδήγησε λοιπόν σε ένα μικρό δωμάτιο που είχε ένα μασαζοκρέβατο κι ένα μονό κρεβάτι και μου έφερε πετσέτα για να κάνω ντουζάκι. Άφησα τα πράγματά μου σε μία καρέκλα και άρχισα να ξεντύνομαι. Ήρθε τότε και μου ζήτησε τα χρήματα μπροστά. Προσωπικά δε με νοιάζει το πότε θα τα δώσω, αφού θα τα δώσω ούτως ή άλλως, απλά το αναφέρω επειδή μερικοί μπορεί και να στραβώσουν. Η πετσέτα καθαρή μεν, ασφράγιστη δε, για παντόφλες, σφουγγαράκια κτλ. ούτε καν λόγος. Μην καλομαθαίνουμε και πολύ. Το μπάνιο της μέσα ήταν πραγματικά απαράδεκτο. Πράγματα ανάκατα και ούτε και το πιο καθαρό μπάνιο, το κάθε άλλο... Αλλά αυτό δεν ήταν ενοχλητικό. Το ενοχλητικό ήταν ότι το νερό ήταν παγωμένο... Τι διάολο, από όταν την πήρα τηλέφωνο δε μπορούσε να είχε ανάψει θερμοσίφωνα? Νερό για 5 λεπτά χρειαζόμουν να κάνω ένα ντουζάκι. Τέσπα, ντουζάκι με κρύο νερό, με ό,τι αφρόλουτρο βρήκα μπροστά μου, στέγνωμα και βουρ στο δωμάτιο για μασαζάκι.
Ήρθε μετά από δυο λεπτά φορώντας το σουτιέν και ένα κόκκινο στρινγκ. Τη χούφτωσα λίγο όπως είμασταν όρθιοι και διαπίστωσα μια σφιχτή κωλάρα και δυο βυζάρες που ήθελαν να πεταχτούν έξω. Ξάπλωσα έπειτα για μασάζ και ξεκινήσαμε. Προσωπικά το βρήκα λίγο άνευρο και βιαστικό. Γρήγορο πέρασμα από πόδια, σχεδόν καθόλου γάμπες, με μόνο έμφαση σε προσαγωγούς και κώλο. Και με τα απαραίτητα περάσματα του χεριού φυσικά από τα μπαλάκια. Στην πλάτη μετά και στη μέση κάπως τα πήγε καλύτερα, κάνοντας δυνατότερο μασάζ. Με χέρια δεν ασχολήθηκε καθόλου. Πού και πού ερχόταν και μου έσκαγε πεταχτά φιλιά και γλυψίματα στο λαιμό και στα αυτιά. Μετά από λίγο έβγαλε το σουτιέν, ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε ένα σύντομο body to body με τις βυζάρες της. Κι αυτό ήταν, τέλος. Σταμάτησε το μασάζ και με προέτρεψε να περάσουμε δίπλα στο κρεβάτι. Συνολικός χρόνος μασάζ ούτε 20 λεπτά...
Ψιλοξενέρωσα που ήταν τόσο βιαστική αλλά πέρασε από το μυαλό μου η φαεινή ιδέα ότι μπορεί να περνάγαμε στο κρεβάτι όλη την υπόλοιπη ώρα. Ξάπλωσα πίσω και ξεκίνησε ένα τέλειο στοματικό, χωρίς χέρια, με μπόλικο γλύψιμο στα μπαλάκια. Τη σταμάτησα για να μην τελειώσω και έφερα τις βυζάρες της στα μούτρα μου για να παίξω, και τότε ήταν που άρχισε να μου λέει να μην τα ζουπάω πολύ, να είμαι χαλαρός με τις ρώγες της όπως γλυφω, να μη δαγκώνω κτλ. κτλ. Και δεν είχα καν αρχίσει να κάνω τίποτα... Προσεκτικά προσεκτικά λοιπόν, μην τη σπάσουμε, τα ευχαριστήθηκα όσο μπορούσα. Όσο με άφηνε δηλαδή. Έπειτα πήρε την πρωτοβουλία, μου είπε να σηκωθώ πάνω στο κρεβάτι όρθιος και τον έβαλε ανάμεσα στις βυζάρες της για ένα πολύ ωραίο ισπανικό. Της ζήτησα να βγάλει το στρινγκάκι της και να ξαπλώσει πίσω και τότε ήρθε η δεύτερη ξενέρα. Δε δέχεται στοματικό και δεν της αρέσει γενικά να κάνεις τίποτα με το μουνί της, παρά μόνο διείσδυση. Ούτε χάιδεμα, ούτε δάχτυλο ούτε τίποτα. Ε, εκεί σπάστικα και δεν είχα καμία διάθεση να την πηδήξω, σε συνδυασμό με το να σκέφτομαι τα χρήματα που είχα δώσει, σε σχέση με αυτές τις υπηρεσίες. Της είπα λοιπόν να συνεχίσει την πίπα και μετά από 5 λεπτά η τρίτη ξενέρα. Ότι δε μπορεί όλη την ώρα να μου κάνει στοματικό... Ε, επίσπευσα κι εγώ τη διαδικασία και τέλειωσα πάνω στα βυζιά της.
Ντουζάκι ξανά, ντύσιμο και έτοιμος για αναχώρηση. Συνολική διάρκεια παραμονής 38 λεπτά. Για 60 ευρώ. Όπως με ξεπροβόδιζε με ρώτησε κιόλας αν πέρασα καλά, να της ξανάρθω και (επειδή της είχα αναφέρει ότι η δουλειά μου έχει να κάνει με Η/Υ) μου είπε να μου δώσει ένα site να γράψω κάναν καλό λόγο (δεν ξέρω αν εννοούσε αυτό εδώ ή άλλο παρεμφερές)... Της απάντησα λοιπόν κι εγώ ότι δεν πέρασα και τόσο καλά, δε θα ξανάρθω και πως δε θα γράψω κανέναν καλό λόγο γιατί 60 ευρώ δεν τα αξίζει. Και έφυγα.
Συνοψίζοντας λοιπόν, η Λιούμπα είναι μία 50άρα και βάλε, καλή για την ηλικία της εμφανισιακά, με βυζάρες και κωλάρα και αρκετά ευγενική. Όμως τα μη είναι πολλά, ο χώρος της και οι ανέσεις που προσφέρει λίγες και το social time ανύπαρκτο. Όλα αυτά φυσικά για την τιμή των 60 ευρώ που ζητάει. Αν ζήταγε 30 θα γινόμουν καλός πελάτης της και θα 'λεγα ότι πάω στη βυζαρού τη Λιούμπα για ένα μέτριο προς καλό μασάζ, ένα γαμάτο τσιμπούκι και ένα ελεύθερο τελειωτικό. Αλλά στα 60 ευρώ ούτε για αστείο. Νοιώθω σαν να μου βούτηξαν 30 ευρώ από το πορτοφόλι.