ειπα εγω οτι ζω κανεναν ερωτα?δεν εχω και τηλεωραση τι να εννοεις αραγε...ρε αφηστε τι κοπελα να ζησει τον ερωτα της
βαλτε ετ 3 τωρα κ θα καταλαβεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
αχ ναι ας πουμε κατι αλλο να σας πω τη τελευταια εμπειρια μασαζ που ειχα?εχει ενδιαφερον!Γιατι φάγαμε 2 σελίδες σε μια συζητηση που δεν οδηγει πουθενα και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εκτος θέματος?
προσφατως δεχτηκα τηλεφωνημα απο γνωστο κεντρο αισθητικης της νεας σμυρνης οπου πηγαινα περσι το χειμωνα και με πηραν να μου πουνε οτι εχω καιρο να παω κ.λ.π. και αφου με πρηξανε στο μπουρου μπουρου με καλεσανε να μου κανουν δωρο 3 συνεδρειες μασαζ!παω λοιπον εκει περνω τα κουπονακια μου και σπευδω να εξαργηρωσω το πρωτο.υπεθεσα οτι θα ερθει καμια κοντη χοντρη να με ισιωσει.αμ δε!ταιλανδεζα υψος 1 67 περιπου σωμα τουμπανο καυλοφατσα στηθος 2μισαρι το λες αλλα ωραιο φυσικο και στητο μαυρισμενη κλπ.ωχ λεω βασανηστικαμε τωρα.ξαπλαρω λοιπον με τη πετσετουλα μου και το εσωρουχο και λεω μη δωσω δικαιωματα το κεντρο ειναι σοβαρο.αφου με τριβει στις πατουσες και ανεβαινει προς τα πανω καπια στιγμη η πετσετα εμποδιζε.τη τραβαει η τυπισα και μου κανει ok?οκ λεω και γω.συνεχιζει πλατη αυχενα κλπ μετα απο λιγο γυρναω.ξαναξεκιναει αυτη απ τα ποδια αρχιζει να χαζογελαει.... ανεβαινει ανεβαινει ξαναχαζογελαει αρχιζω και νιωθω περιεργα πια.μετα μου λεγε κατι περιεργα μισοαγγλικα που δεν καταλαβα αλλα νομιζω μου λεγε να βγαλω το εσωρουχο να μη το λερωσει διθεν με το λαδι.ε μετα μπηκε μεσα η φακλανα η υπευθυνη και τελειωσε το πανηγυρι.παντως η τυπησα η συναδερφος ειναι η λεσβια θα το διασταυρωσω εντως των ημερων.παντως λεω τετοιο κεντρο και να χει τετοιο θεμα μεσα θα σημαινει οτι εχει πεσει τρελη πεινα....ακουμε..............
Εγω στοιχηματιζω 2000 Ευρω. Σου λεω το ποσο απο τωρα. Και το λεω και δημοσια.
εξαλου το ποσο ειναι αστειο...........
Περισσότερα εισέπραξε στο Π77-79. ;)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
εσυ πρωι πρωι θελεισ να τα ακουσεισ απο την μαρια!Περισσότερα εισέπραξε στο Π77-79. ;)
εσυ πρωι πρωι θελεισ να τα ακουσεισ απο την μαρια!
Όχι και πρωϊ-πρωϊ...... Είναι καλοζωϊσμένη και ξυπνάει τις μεγάλες ώρες.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
κρυψου αμα σηκωθειΌχι και πρωϊ-πρωϊ...... Είναι καλοζωϊσμένη και ξυπνάει τις μεγάλες ώρες.
κρυψου αμα σηκωθει
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οτι πολυ συντομα, θα ρχισει παλι βιζιτες).
Εισαι σιγουρος οτι σταματησε ??
ρε παιδια αμαν... ο τυπος μας εχει πηξει στη ΜΑΛΑΚΙΑ.... αν εχουμε καταντησει ετσι να το κλεισουμε το ρημαδι. !!!!!!!!!!Εισαι σιγουρος οτι σταματησε ??
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια αμαν... ο τυπος μας εχει πηξει στη ΜΑΛΑΚΙΑ.... αν εχουμε καταντησει ετσι να το κλεισουμε το ρημαδι. !!!!!!!!!!
Εγω ??
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
αστο ρε φιλαρακο παλι καλα ειμαστε ησυχοι καλα λεει ο SPL! βαλτοσ εισαι!Εγω ??
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αστο ρε φιλαρακο παλι καλα ειμαστε ησυχοι καλα λεει ο SPL! βαλτοσ εισαι!
Καλα ρε φιλαρακο..Σορρυ που σε ενοχλησαμε.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
φιλε μην το παιρνεισ προσωπικα αλλα θα βγει και ο αλλοσ ο εξυπνακιασ παλι και θα γινει το ιδιο πανηγυρι οπωσ χθεσ ολη μερα! γι αυτο στο λεω απο κει και περα κανε οτι νομιζεισ!Καλα ρε φιλαρακο..Σορρυ που σε ενοχλησαμε.
φιλε μην το παιρνεισ προσωπικα αλλα θα βγει και ο αλλοσ ο εξυπνακιασ παλι και θα γινει το ιδιο πανηγυρι οπωσ χθεσ ολη μερα! γι αυτο στο λεω απο κει και περα κανε οτι νομιζεισ!
κυριοι με συγχωρειτε.
ορθα διαμαρτυρεται ο OPTIMUS1939.
το ποστ που παραθεσα αφορα τον cgfucker και μονο αυτον.
απο λαθος δικο εμφανιστηκε σαν ποστ του OPTIMUS1939.
τελικα η ταχυτητα βλαπτει....
ζητω και παλι συγνωμη απο ολους.
κυριοι με συγχωρειτε.
ορθα διαμαρτυρεται ο OPTIMUS1939.
το ποστ που παραθεσα αφορα τον cgfucker και μονο αυτον.
απο λαθος δικο εμφανιστηκε σαν ποστ του OPTIMUS1939.
τελικα η ταχυτητα βλαπτει....
ζητω και παλι συγνωμη απο ολους.
HAMSUND7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φίλε, στείλε σε παρακαλώ σε πμ κανένα τηλέφωνο ή λίνκ αν υπάρχει της συγκεκριμένης, γιατί θα 'θελα να τη δοκιμάσω... Έρχεται στο χώρο σου ή έχει δικό της;;; ΕυχαριστώΝαι,ειναι Ρωσιδα gilf μικροκαμωμενη,με πολυ καλο βυζι 3αρι μεστο,δεν χορταινεις να το ρουφας.Κοιλιτσα της ηλικιας και πολυ καλο κολο.Πρωην δασκαλα χορου και αυτη.Προσωπο σπασμενο γλυκο με πολυ ωραια ματια.Μπανακι,μασαζοκρεββατο για μιση ωρα περιπου,καλο μασαζ θα το ελεγα.Εμενα με αλοιψε με βοτκα και μελι.Ισως γι αυτο με "σπατουλαρισε" με την γλωσσα μετα.Γαμησακι gfe, δεν γουσταρει αγρια πραγματα και δεν δινει κολο.Ισως ξαναπαω,ειναι και κοντα μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις