Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι φάγαμε 2 σελίδες σε μια συζητηση που δεν οδηγει πουθενα και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εκτος θέματος?
αχ ναι ας πουμε κατι αλλο να σας πω τη τελευταια εμπειρια μασαζ που ειχα?εχει ενδιαφερον!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
προσφατως δεχτηκα τηλεφωνημα απο γνωστο κεντρο αισθητικης της νεας σμυρνης οπου πηγαινα περσι το χειμωνα και με πηραν να μου πουνε οτι εχω καιρο να παω κ.λ.π. και αφου με πρηξανε στο μπουρου μπουρου με καλεσανε να μου κανουν δωρο 3 συνεδρειες μασαζ!παω λοιπον εκει περνω τα κουπονακια μου και σπευδω να εξαργηρωσω το πρωτο.υπεθεσα οτι θα ερθει καμια κοντη χοντρη να με ισιωσει.αμ δε!ταιλανδεζα υψος 1 67 περιπου σωμα τουμπανο καυλοφατσα στηθος 2μισαρι το λες αλλα ωραιο φυσικο και στητο μαυρισμενη κλπ.ωχ λεω βασανηστικαμε τωρα.ξαπλαρω λοιπον με τη πετσετουλα μου και το εσωρουχο και λεω μη δωσω δικαιωματα το κεντρο ειναι σοβαρο.αφου με τριβει στις πατουσες και ανεβαινει προς τα πανω καπια στιγμη η πετσετα εμποδιζε.τη τραβαει η τυπισα και μου κανει ok?οκ λεω και γω.συνεχιζει πλατη αυχενα κλπ μετα απο λιγο γυρναω.ξαναξεκιναει αυτη απ τα ποδια αρχιζει να χαζογελαει.... :think:ανεβαινει ανεβαινει ξαναχαζογελαει αρχιζω και νιωθω περιεργα πια.μετα μου λεγε κατι περιεργα μισοαγγλικα που δεν καταλαβα αλλα νομιζω μου λεγε να βγαλω το εσωρουχο να μη το λερωσει διθεν με το λαδι.ε μετα μπηκε μεσα η φακλανα η υπευθυνη και τελειωσε το πανηγυρι.παντως η τυπησα η συναδερφος ειναι η  λεσβια θα το διασταυρωσω εντως των ημερων.παντως λεω τετοιο κεντρο και να χει τετοιο θεμα μεσα θα σημαινει οτι εχει πεσει τρελη πεινα....

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Να τ απολαυσεις αλλωστε η αναμονη  ειναι η αρχη της ευχαριστησης

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Καλα ρε φιλαρακο..Σορρυ που σε ενοχλησαμε.
φιλε μην το παιρνεισ προσωπικα αλλα θα βγει και ο αλλοσ ο εξυπνακιασ παλι και θα γινει το ιδιο πανηγυρι οπωσ χθεσ ολη μερα! γι αυτο στο λεω απο κει και περα κανε οτι νομιζεισ!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
φιλε μην το παιρνεισ προσωπικα αλλα θα βγει και ο αλλοσ ο εξυπνακιασ παλι και θα γινει το ιδιο πανηγυρι οπωσ χθεσ ολη μερα! γι αυτο στο λεω απο κει και περα κανε οτι νομιζεισ!

κυριοι με συγχωρειτε.
ορθα διαμαρτυρεται ο OPTIMUS1939.
το ποστ που παραθεσα αφορα τον cgfucker και μονο αυτον.
απο λαθος δικο εμφανιστηκε σαν ποστ του OPTIMUS1939.
τελικα η ταχυτητα βλαπτει....
ζητω και παλι συγνωμη απο ολους.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Συγχωρεμένος!!!

Εδω εχει γίνει σπαμ άρισμα του κερατά εσένα δεν θα συγχωρίσουμε?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
κυριοι με συγχωρειτε.
ορθα διαμαρτυρεται ο OPTIMUS1939.
το ποστ που παραθεσα αφορα τον cgfucker και μονο αυτον.
απο λαθος δικο εμφανιστηκε σαν ποστ του OPTIMUS1939.
τελικα η ταχυτητα βλαπτει....
ζητω και παλι συγνωμη απο ολους.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι,ειναι Ρωσιδα gilf μικροκαμωμενη,με πολυ καλο βυζι 3αρι μεστο,δεν χορταινεις να το ρουφας.Κοιλιτσα της ηλικιας και πολυ καλο κολο.Πρωην δασκαλα χορου και αυτη.Προσωπο σπασμενο γλυκο με πολυ ωραια ματια.Μπανακι,μασαζοκρεββατο για μιση ωρα περιπου,καλο μασαζ θα το ελεγα.Εμενα με αλοιψε με βοτκα και μελι.Ισως γι αυτο με "σπατουλαρισε" με την γλωσσα μετα.Γαμησακι gfe, δεν γουσταρει αγρια πραγματα και δεν δινει κολο.Ισως ξαναπαω,ειναι και κοντα μου
φίλε, στείλε σε παρακαλώ σε πμ κανένα τηλέφωνο ή λίνκ αν υπάρχει της συγκεκριμένης, γιατί θα 'θελα να τη δοκιμάσω... Έρχεται στο χώρο σου ή έχει δικό της;;; Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom