μεταφερθείτε εδω....
Ρε συ Νεα Σμυρνη, δεν ειναι παπαρολογια το θεμα. Απλα προσπαθω να αποδειξω οτι η λεγαμενη μάς δουλευει ολους. Και βεβαια, να κερδισω και το κατι-τις μου απ' αυτο.
μεταφερθείτε εδω....
γυρησες καρδια μου!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
μεταφερθείτε εδω....
εμενα βρηκες?τη παιτηχες!εγω ειμαι ικανη να παω σε μοναστηρι να κλειστω μεχρι τελος σεπτεμβρη παρουσια σεκιουριτι δικηγορου και συμβολαιογραφου και να τρωω ριζες 2 μηνες για να στα παρω τελικα.αλλα ριξε κανενα καλο ποσο στο τραπεζι με ψιλα θα παιζουμε τωρα?Ρε συ Νεα Σμυρνη, δεν ειναι παπαρολογια το θεμα. Απλα προσπαθω να αποδειξω οτι η λεγαμενη μάς δουλευει ολους. Και βεβαια, να κερδισω και το κατι-τις μου απ' αυτο.
ααα οκ!!
καλα ειμαστε και εδω. που να τρεχουμε τωρα εκει κατω ? εξ αλλου το αλλο ειναι μονο για τον λουπ και τον παθο.
εξαλου το ποσο ειναι αστειο...........
χα χα η γνωστή μαρία....που τα βρίσκεις? στα λένε ο λουπ και ο πάθος?εμενα βρηκες?τη παιτηχες!εγω ειμαι ικανη να παω σε μοναστηρι να κλειστω μεχρι τελος σεπτεμβρη παρουσια σεκιουριτι δικηγορου και συμβολαιογραφου και να τρωω ριζες 2 μηνες για να στα παρω τελικα.α
εμενα βρηκες?τη παιτηχες!εγω ειμαι ικανη να παω σε μοναστηρι να κλειστω μεχρι τελος σεπτεμβρη παρουσια σεκιουριτι δικηγορου και συμβολαιογραφου και να τρωω ριζες 2 μηνες για να στα παρω τελικα.αλλα ριξε κανενα καλο ποσο στο τραπεζι με ψιλα θα παιζουμε τωρα?
Ακου να δεις Μαρακι, τα αστειακια σου δεν περνανε σε μενα. Αν εχεις προβλημα για στοιχημα με λεφτα μπορουμε να βαλουμε αλλου ειδουσ στοιχημα. Π.χ. αν κερδισω εγω, να κατσεις να σε γαμησω (με κωλο) 10 φορες τζαμπα σε ημερομηνιες που θα επιλεξω εγω. Αν χασω, να σου δωσω τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο, χωρος εργασιας, επαγγελματικο email, τηλεφωνο δουλειας μου, κλπ) ωστε να μπορεσεις να με ξεφτιλισεις στους συναδελφους μου. Οπως βλεπεις δεν μασαω εγω
[/quote
ερωτηση κρισεως το κωλο μου τον εχεις δει ποτε η θα φας καμια ητα αμα κερδησεις?
ναι ειμαι πολυ ανχομενη και θελει πολυ σκεψη το θεμα....Μαρια,σε εχω φερει σε αδιεξοδο και πετας την μπαλλα στην εξεδρα. Αποδεχεσαι καποια απο τις 2 προτασεις στοιχηματος που σου εκανα, ναι ή οχι;
ναι ειμαι πολυ ανχομενη και θελει πολυ σκεψη το θεμα....
και δεν εχω και το εβιαν μαζι μου με ταραξες κακουργε! :'(
Ακου να δεις Μαρακι, τα αστειακια σου δεν περνανε σε μενα. Αν εχεις προβλημα για στοιχημα με λεφτα μπορουμε να βαλουμε αλλου ειδουσ στοιχημα. Π.χ. αν κερδισω εγω, να κατσεις να σε γαμησω (με κωλο) 10 φορες τζαμπα σε ημερομηνιες που θα επιλεξω εγω. Αν χασω, να σου δωσω τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο, χωρος εργασιας, επαγγελματικο email, τηλεφωνο δουλειας μου, κλπ) ωστε να μπορεσεις να με ξεφτιλισεις στους συναδελφους μου. Οπως βλεπεις δεν μασαω εγω
..μα κι εσύ...
πιστεύεις πως υπάρχει έστω και μια πουτάνα που μπορεί να ανταποκρινόταν σε αυτό που λες???
...
βέβαια πολλές όπως και αυτή θα σε έπαιζαν στο τζόγο και θα στα έπαιρναν...
... προσαρμόσουυυυυυ...!
;)
Γιατι φάγαμε 2 σελίδες σε μια συζητηση που δεν οδηγει πουθενα και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εκτος θέματος?
αυτο γινετε γιατι ειναι πεμπτη!Αμα είναι έτσι τοτε και εγώ νακλείσω ημερομηνία: Μαρία Θελω στις 7 Μαρτίου 2013!!!