Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ Νεα Σμυρνη, δεν ειναι παπαρολογια το θεμα. Απλα προσπαθω να αποδειξω οτι η λεγαμενη μάς δουλευει ολους. Και βεβαια, να κερδισω και το κατι-τις μου απ' αυτο.
εμενα βρηκες?τη παιτηχες!εγω ειμαι ικανη να παω σε μοναστηρι να κλειστω μεχρι τελος σεπτεμβρη παρουσια σεκιουριτι δικηγορου και συμβολαιογραφου και να τρωω ριζες 2 μηνες για να στα παρω τελικα.αλλα ριξε κανενα καλο ποσο στο τραπεζι με ψιλα θα παιζουμε τωρα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.855
Πόντοι
46.232
εμενα βρηκες?τη παιτηχες!εγω ειμαι ικανη να παω σε μοναστηρι να κλειστω μεχρι τελος σεπτεμβρη παρουσια σεκιουριτι δικηγορου και συμβολαιογραφου και να τρωω ριζες 2 μηνες για να στα παρω τελικα.α
χα χα η γνωστή μαρία....που τα βρίσκεις? στα λένε ο λουπ και ο πάθος?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
εμενα βρηκες?τη παιτηχες!εγω ειμαι ικανη να παω σε μοναστηρι να κλειστω μεχρι τελος σεπτεμβρη παρουσια σεκιουριτι δικηγορου και συμβολαιογραφου και να τρωω ριζες 2 μηνες για να στα παρω τελικα.αλλα ριξε κανενα καλο ποσο στο τραπεζι με ψιλα θα παιζουμε τωρα?

Ακου να δεις Μαρακι, τα αστειακια σου δεν περνανε σε μενα. Αν εχεις προβλημα για στοιχημα με λεφτα μπορουμε να βαλουμε αλλου ειδουσ στοιχημα. Π.χ. αν κερδισω εγω, να κατσεις να σε γαμησω (με κωλο) 10 φορες τζαμπα σε ημερομηνιες που θα επιλεξω εγω. Αν χασω, να σου δωσω τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο, χωρος εργασιας, επαγγελματικο email, τηλεφωνο δουλειας μου, κλπ) ωστε να μπορεσεις να με ξεφτιλισεις στους συναδελφους μου. Οπως βλεπεις δεν μασαω εγω

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ακου να δεις Μαρακι, τα αστειακια σου δεν περνανε σε μενα. Αν εχεις προβλημα για στοιχημα με λεφτα μπορουμε να βαλουμε αλλου ειδουσ στοιχημα. Π.χ. αν κερδισω εγω, να κατσεις να σε γαμησω (με κωλο) 10 φορες τζαμπα σε ημερομηνιες που θα επιλεξω εγω. Αν χασω, να σου δωσω τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο, χωρος εργασιας, επαγγελματικο email, τηλεφωνο δουλειας μου, κλπ) ωστε να μπορεσεις να με ξεφτιλισεις στους συναδελφους μου. Οπως βλεπεις δεν μασαω εγω
[/quote
ερωτηση κρισεως το κωλο μου τον εχεις δει ποτε η θα φας καμια ητα αμα κερδησεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μαρια,σε εχω φερει σε αδιεξοδο και πετας την μπαλλα στην εξεδρα. Αποδεχεσαι καποια απο τις 2 προτασεις στοιχηματος που σου εκανα, ναι ή οχι;

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μαρια,σε εχω φερει σε αδιεξοδο και πετας την μπαλλα στην εξεδρα. Αποδεχεσαι καποια απο τις 2 προτασεις στοιχηματος που σου εκανα, ναι ή οχι;
ναι ειμαι πολυ ανχομενη και θελει πολυ σκεψη το θεμα.... :think:
και δεν εχω και το εβιαν μαζι μου με ταραξες κακουργε! :'(

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36

..μα κι εσύ...
πιστεύεις πως υπάρχει έστω και μια πουτάνα που μπορεί να ανταποκρινόταν σε αυτό που λες???
...
βέβαια πολλές όπως και αυτή θα σε έπαιζαν στο τζόγο και θα στα έπαιρναν...
... προσαρμόσουυυυυυ...!
;)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
..μα κι εσύ...
πιστεύεις πως υπάρχει έστω και μια πουτάνα που μπορεί να ανταποκρινόταν σε αυτό που λες???
...
βέβαια πολλές όπως και αυτή θα σε έπαιζαν στο τζόγο και θα στα έπαιρναν...
... προσαρμόσουυυυυυ...!
;)

Δεν με ξερεις καλα φιλαρακο. Οπως ειδες την εφερα σε αδιεξοδο. Μονη της αντιδραση το φτηνο χιουμορ. Τι να πει αλλωστε;

Ετσι κι αλλιως εδω θα μαστε και ολοι θα δουν οτι ειχα δικιο σε οσα ελεγα (δηλ., για να μην ξεχνιομαστε, οτι πολυ συντομα, θα ρχισει παλι βιζιτες).

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι φάγαμε 2 σελίδες σε μια συζητηση που δεν οδηγει πουθενα και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εκτος θέματος?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Γιατι φάγαμε 2 σελίδες σε μια συζητηση που δεν οδηγει πουθενα και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εκτος θέματος?

Μικρος εισαι θα μαθεις. Φιλαρακι, η κουβεντα δεν ηταν καθολου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ εκτος θεματος. Καποια στιγμη, οταν μεγαλωσεις, ελπιζω να καταλαβεις.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ε ρε παπαριες που γραφονται...τρ.λογαριασμοι,ονοματα.ΙΒΑΝ κλπ κλπ με μετρο η μαλακια λεβεντες....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Αμα είναι έτσι τοτε και εγώ νακλείσω ημερομηνία: Μαρία Θελω στις 7 Μαρτίου 2013!!!  :uglystupid: :uglystupid:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε αφηστε τι κοπελα να ζησει τον ερωτα της
βαλτε  ετ 3 τωρα κ θα καταλαβεται