Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
επειδη εχω ενα κυριο εδω που με εχει γκομενα και ειδε το ποστ και κλαιει μη τα γραφετε αυτα ρε παιδια..... :'(
Να μην κλαιει.Η γκομενα κοστιζει πιο λιγα απο τη γυναικα σου.Αυτη ολο ζηταει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
επειδη εχω ενα κυριο εδω που με εχει γκομενα και ειδε το ποστ και κλαιει μη τα γραφετε αυτα ρε παιδια..... :'(

ΟΚ, αν τον αφήνεις να πηγαίνει και με καμιά πουτάνα καμιά φορά δεν θα ξαναπούμε τίποτα!!! :)

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πηγαινει αλλα με αυτες που κρινω εγω καταλληλες και με τον ορο να συμετεχω...ε αυτο νομιζω δικαιως το αμοιβομαι....

Perfect!

Ε, ας μην κλαίει τότε, σε καλά χέρια είναι!!!

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Αυτος ο κυριος διπα σου ειναι ο λογος που σταματησες;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...ΡΕ ΣΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?

η κυρια προσφερει μασαζ στο χωρο σου 1 ωρα με φραπεδακι στα 25, με καλαμακι στα 35, με μπριζολιτσα καλοψημενη στα 45 και με κουλουρακι θεσσαλονικης στα 60. τηλεφωνο εντος του προφιλ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
...ΡΕ ΣΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?

η κυρια προσφερει μασαζ στο χωρο σου 1 ωρα με φραπεδακι στα 25, με καλαμακι στα 35, με μπριζολιτσα καλοψημενη στα 45 και με κουλουρακι θεσσαλονικης στα 60. τηλεφωνο εντος του προφιλ.

εμένα μου το είχαν στείλει με πμ...πιθανότατα ο "δικός" της....
πάντως η κοπέλα είναι χάλια...τουλάχιστον για τα γούστα μου.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
πηγαινει αλλα με αυτες που κρινω εγω καταλληλες και με τον ορο να συμετεχω...ε αυτο νομιζω δικαιως το αμοιβομαι....

Μαρια βαζω στοιχημα οσα λεφτα θελεις οτι το αργοτερο μεχρι τελους Σεπτεμβρη θα εχεις ξαναρχισει τις βιζιτες. Τολμας να στοιχηματισεις μαζι μου;

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι φως; Εδω μιλαμε οτι ειμαι ετοιμος να στοιχηματισω μαζι σου χοντρα λεφτα. Και σε ξαναρωταω. Τολμας να στοιχηματισεις μαζι μου;
αντε να στο μαθω κι αυτο.φως στο τζογο σημαινει οτι ο παιχτης ζηταει ενδειξη-εγκυηση οτι θα χει να πληρωσει ο αντιπαλος

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
αντε να στο μαθω κι αυτο.φως στο τζογο σημαινει οτι ο παιχτης ζηταει ενδειξη-εγκυηση οτι θα χει να πληρωσει ο αντιπαλος

ΟΚ, ΟΚ. Λοιπον, θα μου στειλεις με πμ τα στοιχεια του τραπεζικου σου λογαριασμου (ονοματεπωνυμο σου, ονομα τραπεζας σου, IBAN τραπεζας σου) και αμεσως μετα θα σου στειλω κι εγω με πμ τα αντιστοιχα δικα μου. Εγω στοιχηματιζω 2000 Ευρω. Σου λεω το ποσο απο τωρα. Και το λεω και δημοσια.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ, ΟΚ. Λοιπον, θα μου στειλεις με πμ τα στοιχεια του τραπεζικου σου λογαριασμου (ονοματεπωνυμο σου, ονομα τραπεζας σου, IBAN τραπεζας σου) και αμεσως μετα θα σου στειλω κι εγω με πμ τα αντιστοιχα δικα μου. Εγω στοιχηματιζω 2000 Ευρω. Σου λεω το ποσο απο τωρα. Και το λεω και δημοσια.
πσσσσσσσσ!πανεξυπνος εισαι!θα τα στηλω αμεσως! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εξαλου το ποσο ειναι αστειο...........

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
πσσσσσσσσ!πανεξυπνος εισαι!θα τα στηλω αμεσως! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εξαλου το ποσο ειναι αστειο...........

Σου ειπα οτι παιζω σ'  αυτο το στοιχημα πολυ χοντρα λεφτα. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το κερδισω. Περιμενω τα στοιχεια σου μωρο μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom