γυρησες καρδια μου!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*σουτ!!!...πιπερι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Να μην κλαιει.Η γκομενα κοστιζει πιο λιγα απο τη γυναικα σου.Αυτη ολο ζηταει.επειδη εχω ενα κυριο εδω που με εχει γκομενα και ειδε το ποστ και κλαιει μη τα γραφετε αυτα ρε παιδια..... :'(
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
επειδη εχω ενα κυριο εδω που με εχει γκομενα και ειδε το ποστ και κλαιει μη τα γραφετε αυτα ρε παιδια..... :'(
ΟΚ, αν τον αφήνεις να πηγαίνει και με καμιά πουτάνα καμιά φορά δεν θα ξαναπούμε τίποτα!!!
πηγαινει αλλα με αυτες που κρινω εγω καταλληλες και με τον ορο να συμετεχω...ε αυτο νομιζω δικαιως το αμοιβομαι....ΟΚ, αν τον αφήνεις να πηγαίνει και με καμιά πουτάνα καμιά φορά δεν θα ξαναπούμε τίποτα!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
πηγαινει αλλα με αυτες που κρινω εγω καταλληλες και με τον ορο να συμετεχω...ε αυτο νομιζω δικαιως το αμοιβομαι....
Perfect!
Ε, ας μην κλαίει τότε, σε καλά χέρια είναι!!!
0Perfect!
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Perfect!
...ας πρόσεχε...
ή
ήθελες τα και παθές τα...
και άλλα πολλά...
;)
οχιΑυτος ο κυριος διπα σου ειναι ο λογος που σταματησες;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
επειδη εχω ενα κυριο εδω που με εχει γκομενα και ειδε το ποστ και κλαιει μη τα γραφετε αυτα ρε παιδια..... :'(
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
...ΡΕ ΣΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?
η κυρια προσφερει μασαζ στο χωρο σου 1 ωρα με φραπεδακι στα 25, με καλαμακι στα 35, με μπριζολιτσα καλοψημενη στα 45 και με κουλουρακι θεσσαλονικης στα 60. τηλεφωνο εντος του προφιλ.
η κυρια προσφερει μασαζ στο χωρο σου 1 ωρα με φραπεδακι στα 25, με καλαμακι στα 35, με μπριζολιτσα καλοψημενη στα 45 και με κουλουρακι θεσσαλονικης στα 60. τηλεφωνο εντος του προφιλ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
εμένα μου το είχαν στείλει με πμ...πιθανότατα ο "δικός" της.......ΡΕ ΣΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?
πάντως η κοπέλα είναι χάλια...τουλάχιστον για τα γούστα μου.
πηγαινει αλλα με αυτες που κρινω εγω καταλληλες και με τον ορο να συμετεχω...ε αυτο νομιζω δικαιως το αμοιβομαι....
Μαρια βαζω στοιχημα οσα λεφτα θελεις οτι το αργοτερο μεχρι τελους Σεπτεμβρη θα εχεις ξαναρχισει τις βιζιτες. Τολμας να στοιχηματισεις μαζι μου;
φως......Μαρια βαζω στοιχημα οσα λεφτα θελεις οτι το αργοτερο μεχρι τελους Σεπτεμβρη θα εχεις ξαναρχισει τις βιζιτες. Τολμας να στοιχηματισεις μαζι μου;
φως......
Τι φως; Εδω μιλαμε οτι ειμαι ετοιμος να στοιχηματισω μαζι σου χοντρα λεφτα. Και σε ξαναρωταω. Τολμας να στοιχηματισεις μαζι μου;
αντε να στο μαθω κι αυτο.φως στο τζογο σημαινει οτι ο παιχτης ζηταει ενδειξη-εγκυηση οτι θα χει να πληρωσει ο αντιπαλοςΤι φως; Εδω μιλαμε οτι ειμαι ετοιμος να στοιχηματισω μαζι σου χοντρα λεφτα. Και σε ξαναρωταω. Τολμας να στοιχηματισεις μαζι μου;
αντε να στο μαθω κι αυτο.φως στο τζογο σημαινει οτι ο παιχτης ζηταει ενδειξη-εγκυηση οτι θα χει να πληρωσει ο αντιπαλος
ΟΚ, ΟΚ. Λοιπον, θα μου στειλεις με πμ τα στοιχεια του τραπεζικου σου λογαριασμου (ονοματεπωνυμο σου, ονομα τραπεζας σου, IBAN τραπεζας σου) και αμεσως μετα θα σου στειλω κι εγω με πμ τα αντιστοιχα δικα μου. Εγω στοιχηματιζω 2000 Ευρω. Σου λεω το ποσο απο τωρα. Και το λεω και δημοσια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
μεταφερθείτε εδω....
πσσσσσσσσ!πανεξυπνος εισαι!θα τα στηλω αμεσως!ΟΚ, ΟΚ. Λοιπον, θα μου στειλεις με πμ τα στοιχεια του τραπεζικου σου λογαριασμου (ονοματεπωνυμο σου, ονομα τραπεζας σου, IBAN τραπεζας σου) και αμεσως μετα θα σου στειλω κι εγω με πμ τα αντιστοιχα δικα μου. Εγω στοιχηματιζω 2000 Ευρω. Σου λεω το ποσο απο τωρα. Και το λεω και δημοσια.
εξαλου το ποσο ειναι αστειο...........
πσσσσσσσσ!πανεξυπνος εισαι!θα τα στηλω αμεσως!
εξαλου το ποσο ειναι αστειο...........
Σου ειπα οτι παιζω σ' αυτο το στοιχημα πολυ χοντρα λεφτα. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το κερδισω. Περιμενω τα στοιχεια σου μωρο μου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις