Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
35αρα,1,75,62κιλα,βυζαρα 4+, απιθανο μασαζ 1 ωρα γεματη,στα επομενα...απλα φανταστικη!!!!! ισπανικη,στα 4,γλωσσοφιλα,χυσιμο παντου και πληρης καταποση....2 ωρες ευχαριστησης με 100 ευρουδακια.....μη με ρωτατε για λινκ,φωτο κλπ κλπ ΘΑ τη ρωτησω ΑΝ θελει και ΑΝ γουσταρω ΘΑ σας ενημερωσω :headbang: :headbang: :headbang:

ΟΚ, θα περιμένουμε!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
35αρα,1,75,62κιλα,βυζαρα 4+, απιθανο μασαζ 1 ωρα γεματη,στα επομενα...απλα φανταστικη!!!!! ισπανικη,στα 4,γλωσσοφιλα,χυσιμο παντου και πληρης καταποση....2 ωρες ευχαριστησης με 100 ευρουδακια.....μη με ρωτατε για λινκ,φωτο κλπ κλπ ΘΑ τη ρωτησω ΑΝ θελει και ΑΝ γουσταρω ΘΑ σας ενημερωσω :headbang: :headbang: :headbang:

Για να δοκιμασθεί πρέπει απαραιτήτως να γουστάρετε και οι δυό σας? :cheesy:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή την αγγελία?
και κάποια όλια????
να και η ολια πραγματικη με σαρκα και οστα πραγματικη φωτο.

το παιζει μουρλαμενη δεν γδυνεται καν , αεροπιπα , περιφερεια αεροπλανοφορο και γαμω τα πεταμενα λεφτα.
η φιλη της αλλο μαυριδερο κοντοπουτανο λιγδιασμενο περιφερεια αεροπλανοφορο ομοιως , μαμα ενος πιτσιρικα , οπως λεει , τα πιο πεταμενα λεφτα μεγαλε.

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να και η ολια πραγματικη με σαρκα και οστα πραγματικη φωτο.

το παιζει μουρλαμενη δεν γδυνεται καν , αεροπιπα , περιφερεια αεροπλανοφορο και γαμω τα πεταμενα λεφτα.
η φιλη της αλλο μαυριδερο κοντοπουτανο λιγδιασμενο περιφερεια αεροπλανοφορο ομοιως , μαμα ενος πιτσιρικα , οπως λεει , τα πιο πεταμενα λεφτα μεγαλε.

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες. Να είσαι καλά

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
η ερωτηση που εκανα ισχυει...οσο για τον παθο.... :jerking: :jerking: :jerking:....ακου εκει κουφαλα!!!!! :2funny: :2funny: :huh: :huh:

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
ρε μάγκες αυτή η νανούκα που παίζει παντού στις αγγελίες λέει τίποτα γιατί είναι ενδιαφέρον το πρόγραμμά της: 60 μασάζ μπριζόλα 80 μασάζ μπριζόλα μριζόλα 100 2 μαζί λεσβιακό - μασάζ - μπριζόλα, 120 2 μαζί λεσβιακό - μασάζ - μπριζόλα - μπριζόλα. Απλώς με χάλασε που μου ανέφερε ότι κάνει λαγνείες κλπ. Πριν γράψω έψαξα για αντίστοιχο θέμα και δεν βρήκα κάτι γι' αυτή! 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ρε μάγκες αυτή η νανούκα που παίζει παντού στις αγγελίες λέει τίποτα γιατί είναι ενδιαφέρον το πρόγραμμά της: 60 μασάζ μπριζόλα 80 μασάζ μπριζόλα μριζόλα 100 2 μαζί λεσβιακό - μασάζ - μπριζόλα, 120 2 μαζί λεσβιακό - μασάζ - μπριζόλα - μπριζόλα. Απλώς με χάλασε που μου ανέφερε ότι κάνει λαγνείες κλπ. Πριν γράψω έψαξα για αντίστοιχο θέμα και δεν βρήκα κάτι γι' αυτή! 

φιλε μαυρο χαλι μακρια την ειχα παρει πριν κανα 3αρη χρονια και ισως ειναι απο τα ποιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει !!!!!!! ασε που το σωμα της ειναι σαπιο και βρωμαει να καταλαβεις ηταν 130 κιλα και οταν βγηκε στην βιζιτα εχασε 50 κιλα αλλα ειναι σπασμενη παντουν ραγαδες μαυριλες και γενικα μακριαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
ευχαριστώ ρε φίλε, με είχε δελεάσει το διπλό με 120 και 2 καβλιά, ξέχασα να πω ότι θα αλληλογαμιόσανε οι γκόμενες μεταξύ τους όπως μου είπε, αλλά μάλλον η τύπισσα το έχει ρίξει στα πολύ σκληρά κατουροχεσίματα σε λεβέντες συναγωνιστές για να επιβιώσει οπότε τουλάχιστον εμένα δε μου κάνει.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ευχαριστώ ρε φίλε, με είχε δελεάσει το διπλό με 120 και 2 καβλιά, ξέχασα να πω ότι θα αλληλογαμιόσανε οι γκόμενες μεταξύ τους όπως μου είπε, αλλά μάλλον η τύπισσα το έχει ρίξει στα πολύ σκληρά κατουροχεσίματα σε λεβέντες συναγωνιστές για να επιβιώσει οπότε τουλάχιστον εμένα δε μου κάνει.

παντως αν η ιδια ετρωγε κατουροχεσιματα θα την ξανατιμουσα ετσι για το γαμωτο να πω οτι την πουτανα την ξεχεσα!!!!!!!!

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
το θέμα είναι να μη σου ξεκινήσει μετά μασάζ "σοκολάτας"

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το θέμα είναι να μη σου ξεκινήσει μετά μασάζ "σοκολάτας"

λεμε την εχεσα εφυγα !!!!!

για παρε για πλακα και ρωτησε την οτι ταχα εχεις περιεργα γουστα και σου αρεσει να την κατουρας και να την χεζεις να δουμε τι θα πει!!!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
φιλε μαυρο χαλι μακρια την ειχα παρει πριν κανα 3αρη χρονια και ισως ειναι απο τα ποιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει !!!!!!! ασε που το σωμα της ειναι σαπιο και βρωμαει να καταλαβεις ηταν 130 κιλα και οταν βγηκε στην βιζιτα εχασε 50 κιλα αλλα ειναι σπασμενη παντουν ραγαδες μαυριλες και γενικα μακριαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

σωστος

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265