Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Είναι παρακλάδι του osmose, απλά αν είναι ωραία όπως δείχνει στη φώτο και τι πρόγραμμα κάνει
+20euroΤης έδωσες έξτρα δωράκι ή φιξ 50;
ρωσοποντια.και δεν αφήνει να ακουμπάςΕπειδή ακόμα δεν μπορώ να στείλω pm.
Δεν γδύθηκε δεν το ζήτησα
+20 ευρω
Πάντως είναι μια πολύ ευχάριστη κοπέλα, πολύ άνετη, και κάνει καλό μασάζ
δεν υπαρχει κανενα συνθηματικο απολυτος!!!! μονο εμπιστοσινη .......!!!
ενα θα σου πω εποχες 2011 προς 12 μετα τις 10 το βραδυ που κλεινουν ειχα κανονισει παρτυ με ενα φιλαρακι και τεσσερις κοπελες στο τζακουζι κοστος 800 ευρω εμπειρια μοναδικη !!!!!!
Καλημερα Σας...
έχει κανείς εμπειρία απο deluxe massage και συγκεκριμενα την Σαντυ ( Κική )
Ευχαριστώ
Αυστηρα μονο μασαζΚαλημερα. Θα ηθελα πληροφορίες αν κανεις γνωρίζει για athensmasage στη νέα Ιωνία. Ειδα εχει ωραια κορίτσια. Αν ξέρει κανεις αν μένουν μονο στο μασάζ η με καποιο δωράκι προχωράνε κ σε φραπέ ;
Αυστηρα μονο μασαζ
αυστηρα μονο μασαζ δεν υπαρχει σχεδον πουθενα !!!!! αν τις πεταξω ενα 200ευρω το αυστηρα παει περιπατο αλλα τοτε δεν ειναι value for money....
εχω γαμησει στην μεγαλη βρετανια στο μασαζ στο divani στο καβουρι ολα με την τιμη του τετιμημενου......
Εκει δεν κρυβεται ομως και η οποια "μαγεια" ; στην ψευδαισθηση οτι το εκανα κι αυτο; εννοειται πως ολα αυτα πληρωνονται και μαλιστα υπερτιμημενα, αλλα το θεμα ειναι οτι μας εξιταρει να γαμησουμε μια που δεν "φωναζει" πως παιρνεται. Παιχνιδια του μυαλου.
φιλε μουναρα, μασαζαρα, τσιμπουκαρα και ολα μεσα δεν την πηρες ακομα??????????
ΞΕΚΩΛΑΤΕΕΕΕΕ ΒΡΕΕΕΕΕ απατεωνες ειναι με συν 20 συν 20 τραβατε σε κανα μαγαζι εξω με ξεκαθαρες τιμες 60 μιση ωρα 80 μια ωρα και διαλεξτε.....
στα στο λεω εγω που εχω πληρωσει πανω απο δεκα τετοιες κατ οικον κυριες.....
φιλε μουναρα, μασαζαρα, τσιμπουκαρα και ολα μεσα δεν την πηρες ακομα??????????
ΞΕΚΩΛΑΤΕΕΕΕΕ ΒΡΕΕΕΕΕ απατεωνες ειναι με συν 20 συν 20 τραβατε σε κανα μαγαζι εξω με ξεκαθαρες τιμες 60 μιση ωρα 80 μια ωρα και διαλεξτε.....
στα στο λεω εγω που εχω πληρωσει πανω απο δεκα τετοιες κατ οικον κυριες.....