Στο πλαίσιο διάσωσης συναγωνιστών.
Επίσκεψη με Δήμητρα απο yoursmassage. Φωτο από βαιμπερ, κομπλέ και από κοντά.μπαινει μέσα γεμάτη νεύρα μιλώντας μόνη της.
Με το που ξεκινάει η κουβέντα καταλαβαίνω πως εχω να κάνω με κακομαθημενο, χρησιμοποιούσε έναν υποτιμητικό ψεύτικο πληθυντικό που δεν περιγράφεται . Ξεκινάει άθλιο μασάζ με babyoil (9/10 που χρησιμοποιούν babyoil δεν ξέρουν καθόλου μασάζ). Αρχίζει να μου κατεβάζει ασταμάτητα κάτι μαλακιες και ειρωνείες. Λέω ντάξει αυτή δεν ήρθε για μασάζ. Το τερματίζω το μασαζ νωρίτερα και γεια σας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν ανεχόμαστε λες και έχουμε 50ρικα για πέταμα.
Αν λέμε την ίδια Δήμητρα, που μάλλον την ίδια λέμε (viber φώτο με φουστανάκι και λευκό τοίχο για μπακγκράουντ), επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Όντως το μασάζ της είναι αδιάφορο, αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα της αγοράς (μέσω κατ οίκον γραφείων) κινείται στον μέσο όρο.
Αρκετά συμπαθητική, περνά τον προθάλαμο για τον Β γύρο του φραπέ και μου έχει δώσει την εντύπωση πως με τακτ πας και παραπέρα.
Επίσης είναι σωστή με την ώρα...για την ακρίβεια αν δεν έχει άλλα ραντεβού κάθεται και παραπάνω.
Τώρα δεν ξέρω τι κέντα τράβηξες εσύ, αλλά έχει δοκιμαστεί 3 φορές με τις ίδιες εντυπώσεις.
ΥΓ: Αγγελική...άγγελος, αλλά είναι στα ΔΕΝ. Μακάρι να προχωρούσε αλλά...ΔΕΝ.