Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
αυστηρα μονο μασαζ δεν υπαρχει σχεδον πουθενα !!!!! αν τις πεταξω ενα 200ευρω το αυστηρα παει περιπατο αλλα τοτε δεν ειναι value for money....

εχω γαμησει στην μεγαλη βρετανια στο μασαζ στο divani στο καβουρι ολα με την τιμη του τετιμημενου......
Συμφωνω απολυτα....προσφατα ψωνισα απο yourmassage κοπελα σε δυωρο ραντεβου.πριν αρχισει η συνεδρια της εσκασα 25 ευρω....της ειπα τι θελω...απο τις δυο ωρες της συνεδριας την μιαμιση μου εκανε μασαζ μονο στη πουτσα και στη γυρω περιοχη....ολα εχουν την τιμη τους...κοπελα που δουλευε στο αθενς και τωρα δουλευει αλλου μου επιβεβαιωσε οτι εξτραδακια παιζουν και αθενς συχνοτατα...καποιες μπορει να μη δεχτουν οντως....με το καταλληλο τιμημα ολα εξαγοραζονται...

μη με πρηξετε στα μηνυματα....δεν προκειται να πω το ονομα της κοπελας....εξαλλου ψωνιζω συνηθως κολ γκερλς...και πιο σπανια μασαζοκοριτσα...

goldenbrown28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
301
Καλησπερα, εχει ξανα αναφερθει η κοπελα αλλα γενικα δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα. Υπαρχει καποιος που να εχει κανει κατι περισοοτερο απο μασαζ?
στειλτε ενα πμ αν μπορειτε για να κλεισω ραντεβου.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
ελαχιστες πλεον οι επιλογες οι καλες μιας και δεν εχουμε λεφτα για πεταμα και σκαω τηλεφωνακι στο ενημερωνομαι απο την κοπελα στο τηλ για νεες αφιξεις νικη και αφροδιτη.
κλασσικα σκανε φωτοσ στο  viber και το πρωτο σοκ ερχετε μιας και τα δυο ειναι κουκλια..επιλεγω αφροδιτη μιασ και ειναι πιο πολυ στο στυλ μου γυρς στα 30 κουκλι..στα πλην οτι καθυστερησε στο ραντεβου 15 λεπτα αλλα αξιζε το κοπο μιας και το μασαζ αλλα και ολο το πακετο ηταν περαν του δεοντοσ καλο..αλανι η μικρη..πολυ πολυ καλη..λιγο ανχωμενη μιας και ειναι καινουργια στο χωρο..στην πορεια χαλαρωσε και εκεινη και εγω και περασε μιαμιση ωρα πολυ ευχαριστα..μπραβο στο joy ολοενα και εξελισετε σε εναν απο τουσ πιο δυνατους παιχτες του αθληματος..

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
ελαχιστες πλεον οι επιλογες οι καλες μιας και δεν εχουμε λεφτα για πεταμα και σκαω τηλεφωνακι στο ενημερωνομαι απο την κοπελα στο τηλ για νεες αφιξεις νικη και αφροδιτη.
κλασσικα σκανε φωτοσ στο  viber και το πρωτο σοκ ερχετε μιας και τα δυο ειναι κουκλια..επιλεγω αφροδιτη μιασ και ειναι πιο πολυ στο στυλ μου γυρς στα 30 κουκλι..στα πλην οτι καθυστερησε στο ραντεβου 15 λεπτα αλλα αξιζε το κοπο μιας και το μασαζ αλλα και ολο το πακετο ηταν περαν του δεοντοσ καλο..αλανι η μικρη..πολυ πολυ καλη..λιγο ανχωμενη μιας και ειναι καινουργια στο χωρο..στην πορεια χαλαρωσε και εκεινη και εγω και περασε μιαμιση ωρα πολυ ευχαριστα..μπραβο στο joy ολοενα και εξελισετε σε εναν απο τουσ πιο δυνατους παιχτες του αθληματος..

Επαιξε φραπες;

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36

Ρε δεν πάτε καλά...
Ρωτάτε, πληρώνετε και παρακαλάτε για κάτι που το είχαμε δεδομένο ακόμα και στην δεκαετία του 80 που όλα ήταν διαφορετικά.
Ελεος ρε γαμώτο. Τους / τις αφήνετε να βάζουν χέρι στην τσέπη σας με τεράστιο θράσος.
Μη σώσουν και έχουν πελάτες... Από εσάς που κρατάτε το μαρούλι στο χέρι εξαρτώνται όλα. Δεν γίνεται να κάνει κουμάντο μόνιμα το κάτω κεφάλι.
Άντε να δω πότε θα το καταλάβετε επιτέλους...

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Ρε παιδια η δρακουμελ δουλευει ακομα??
Κανονικά και με τον νόμο. Μάλιστα προσφέρει μασάζ τέσσερα χέρια με άλλη μία φίλη της μου πρότεινε για Priamo Μεταμόρφωση γιατί είμαι δυτικά εγω.

Nikolant

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
8
Πόντοι
0
Ψάχνω μασάζ κατοικον για ζευγάρι άρα να ερθουν 2 κοπέλες έχουμε κάτι καλό?

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Καλησπερα, εχει ξανα αναφερθει η κοπελα αλλα γενικα δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα. Υπαρχει καποιος που να εχει κανει κατι περισοοτερο απο μασαζ?
προχωρα σε ραντεβου συναγωνιστη ;)

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26

Όχι φίλε μου... άστο,κρατά τα λεφτάκια σου για κάτι άλλο

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γνωρίζεις κάνεις για την Καρίνα από deluxe να μου στείλει σε pm? Ευχαριστώ πολύ.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21

Συναγωνιστή έχει αναφερθεί πολλές φορές η συγκεκριμένη από πολλούς συναγωνιστές..φανταστικό μασαζ Και όλο το πακέτο είναι φανταστικό..δεν την βρίσκεις εύκολα γιατί τα ραντεβού της είναι συνέχεια κλεισμένα δείγμα του ότι είναι παρά πολύ καλή σαυτο που κάνει..εμφανισιακά τώρα γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσει Λιγότερο σε άλλους περισσότερο..αλλά μην κόλας έχει πολύ υλικό το deluxe να επιλέξεις αν βρεις βέβαια ώρα κενή..δηλαδή Καρινα και σαντυ,Χρυσανα λουςι Κτλ πρέπει να έχεις βύσμα για να τις βρεις δυστυχώς.

• Like
Αντιδράσεις: otipos

goldenbrown28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
301
δεν διαφωνώ στο εμφανισιακο κομμάτι  είναι ότι αρέσει στον καθένα. Άπλα μια κριτική που να λέει συγκεκριμένα ότι εγώ την έκλεισα μου έκανε μασάζ και μετά κάναμε και σεξ η δεν κάναμε τίποτα ήταν αυστηρή σε αυτό το κομμάτι.

Tzoker7

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
32
Πόντοι
0
Έλενα από joy από ότι έχω καταλάβει από τα συμφραζόμενα δεν κάνει τπτ παραπάνω.. joy δεν έχει τπτ καλύτερο εμφανισιακά

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Κάποιος ξέρει για Χριστίνα από masaz-spiti.com ;;;;

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Για Barefoot Massage υπάρχει κάτι καινούργιο που να αξίζει εκτός από τα κλασικά (π.χ. Lotus κλπ)? Έχω προσέξει ότι καποια site προσφέρουν barefoot αλλά δεν το διαφημίζουν δεν έχω καταλάβει γιατί.
Ευχαριστώ.

Tzoker7

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
32
Πόντοι
0
Ποιο λέτε ότι είναι το πιο σιγουρακι για  να πάρεις φραπέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom