boobsholic
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς δεν το έχω με την τεχνολογία και δεν ξέρω πως να βαλω την αγγελία της εδώ
Καταδρομικη με την Άννα στο no stress massage.
Ρώτησα στο viber την κοπέλα αν μπορώ να κάνω χωρίς πετσέτα μασάζ και μου είπε εννοείται.
Χάρηκα γιατί λέω κάτι καλό θα παίξει εδώ. Επίσης της είπα για πριαμο και πάλι μου πε οκ.
Λέω τουλάχιστον μια μαλακια θα μου παίξει τέλεια.
Έρχεται η αννα. Σε σχέση με τις φωτογραφίες πιο μέτρια.
Ξεκινάει το μασάζ εγώ τελείως γυμνός. Κακό μασάζ κ με έγδερνε με τα νύχια της. Επίσης μιλούσε συνέχεια χωρίς να λέει και κάτι ουσιώδες. Τεσπα γυρίζω ανασκελα κ λέω να μαστε. Της λεω για κάτι πιο αισθησιακο με το ανάλογο δωράκι. Η τύπισσα ήταν ανένδοτη. Να μου χει γίνει μέτρα να τον κοιτάει αλλά να τρίβει τριγύρω.
Εφαγα μεγάλο άκυρο!!!
Οχι από εμένα
Εχεις. PmΠολύ παλιά δεν ξέρω τι ίσχυε, αλλά σχετικά πρόσφατα (τελευταία συνεδρία προ 1 μηνός και πάνω από 8-10 το τελευταίο 6μηνο) δεν ισχύουν ακριβώς αυτά που λες.
1. Χρησιμοποιείς το εσώρουχο που σου δίνουν, που στην πορεία της συνεδρίας είναι σαν να μην υφίσταται.
2. Υπάρχει εκτόνωση...body to body.
Γενικά θεωρώ πως αξίζει τα λεφτά του σαν εμπειρία. Ή για να το θέσω καλύτερα, τα αξίζει κατά πολύ περισσότερο από το 80% των υπηρεσιών μασάζ που προσφέρονται στην Αθήνα.
Bonus tip: Επιλέξτε την Σοφία (αν υπάρχει ακόμα).
το θεμα ειναι ποτε θα ξυπνησει η μαζα φιλε και θα τους παρει ο διαολοςΑπάτη πανάκριβη ,που δουλεύει πάνω στην ελπίδα πως κάτι μπορεί να παίξει...πληρώνεις και ξαναπληρωνεις και δεν συμβαίνει τίποτα....
Συγνώμη αλλά αν δεν πάρεις το "μουνι στο πιάτο" από την πρώτη φορά τότε "τρως άκυρο" και δεν ξαναπάς!Πληρώνεις για μια "ικανοποίηση" σου!Δεν πληρώνεις για να κάνεις "καμάκι" σε γκόμενα!αλλα μαλλον ειναι αυτο που ελεγε μια παλια καραβανα του μασαζ οτι αν δωσεις το μουνι στο πιατο απο την πρωτη φορα παει εφυγε ο πελατης θελει σιγα σιγα να νομιζει οτι σε φλερταρει και σε κατακτα!!!!
εδω και καιρο τα εχουμε πει φιλε τι φολα ειναι το λοτους αλλα οποιος δεν παρακολουθει λασπες και σκατα πατει χαχαχ κατα την παροιμια (οποιος τη νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει)Ραντεβού από lotus relax. Τσάμπα 60 εύρο . Χάλια χαλια μασάζ πραγματικά έπαιζε με το κινητό σχεδόν τη μισή ώρα. Από φραπέ προφανώς τπτ.
[size=10pt][/size] Συγνώμη αλλά αν δεν πάρεις το "μουνι στο πιάτο" από την πρώτη φορά τότε "τρως άκυρο" και δεν ξαναπάς!Πληρώνεις για μια "ικανοποίηση" σου!Δεν πληρώνεις για να κάνεις "καμάκι" σε γκόμενα!
Πήρα πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο την Καρίνα από deluxe massage και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με το μασαζ και με φραπέ που έπαιξε στο τέλος. Ξέρει κάποιος από εδώ αν η Ρομίλντα από massagejoy προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες?
εχεις απολυτο δικιο φιλε και εγω αυτης της κατηγοριας ειμαι αλλα δυστυχως ειμαστε μολις το 15%!!!!!
θα σου πω ενα παραδειγμα στο μασαζ στο elenas day spa γινονται παπαδες οπως και σε αλλα!!!! υπαρχουν εδω μεσα πληροφοριες ποιες το κανουν τι κανουν κτλπ οχι γιατι αυτα τα κανουν οι αγαπουληδες με φραγκα και κρατανε μια ομερτα γιατι φοβουνται το κραξιμο .......
φιλε πρεπει να σκας συστηματικα λεφτα εκει, και τιπ μεγαλα και ετσι, αλλιως δε γινετει τιποτα, απ οσα εχω διαβασει εδω μεσα.Ρε φίλε, είχα πάει και εγώ εκεί και αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι κάνουν κάτι τέτοιο
Μήπως λέμε κάτι συνθηματικό να το καταλάβουν;
Ρε φίλε, είχα πάει και εγώ εκεί και αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι κάνουν κάτι τέτοιο
Μήπως λέμε κάτι συνθηματικό να το καταλάβουν;
αυτα ειναι!! εγινε παρτυ ως το πρωι φιλε?δεν υπαρχει κανενα συνθηματικο απολυτος!!!! μονο εμπιστοσινη .......!!!
ενα θα σου πω εποχες 2011 προς 12 μετα τις 10 το βραδυ που κλεινουν ειχα κανονισει παρτυ με ενα φιλαρακι και τεσσερις κοπελες στο τζακουζι κοστος 800 ευρω εμπειρια μοναδικη !!!!!!
αυτα ειναι!! εγινε παρτυ ως το πρωι φιλε?
χαχαχα 2 και 3 μη σου πω. Οταν πεφτουν τα φραγκα δε χρειαζεται παρασυνθημα και παπαριεςμεχρι της 1 κατσαμε .......!!!! ειναι απο τις φορες που λες γιατι να μην εχω δυο πουτσες !!!!
Καλησπέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς τη Μαίρη από το harmony home massage?