Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
καλησπερα

Δημητρα Τσιμ απο φβ γνωριζει κανεις κατι?

Παίδες έχει κάνει κανείς εδώ καμία επίσκεψη;

Αν και είναι σε λάθος τόπικ η ερώτηση του φίλου.

Εδώ είναι μασάζ κατ οίκον.

Η κοπέλα έχει δικό της χώρο άρα πάει στο μασέζ με δικό τους χώρο.

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Συνάντηση με Μελίνα εμφάνιση καμία σχέση με τις φωτογραφίες μασαζ ότι χειρότερο έχω κάνει και στο τέλος έμεινα με το πουλί στο χέρι δηλώνοντας μου ότι είναι επαγγελματίας φυσικοθεραπεύτρια και δεν κάνει τέτοια πράγματα

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Παίδες έχει κάνει κανείς εδώ καμία επίσκεψη;

Αν και είναι σε λάθος τόπικ η ερώτηση του φίλου.

Εδώ είναι μασάζ κατ οίκον.

Η κοπέλα έχει δικό της χώρο άρα πάει στο μασέζ με δικό τους χώρο.

αυτη ουτε φοτος δν εχει..θα πρεπει καποιος να ειναι μεγαλος μερακλης για μα κλεισει ραντεβου

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους!!!

εχει...ψωνισει ποτε κανεις η γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο για το nurumassage.gr?

λενεοτι κοπελα και πελατης φορανε μαγιο μποξερακι κτλ....γνωριζει κανεις κατι?

λενε οτι δεν υπαρχει εκτονωση....ξερετε κατι περισσοτερο? δημοσια η πμ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
καλησπερα σε ολους!!!

εχει...ψωνισει ποτε κανεις η γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο για το nurumassage.gr?

νομιζω υπαρχει αναλογο νημα. ριξε μια ματια,αλλα δε θυμαμαι να εχει αναφερθει κατι αξιο λογου

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Καταδρομικη με την Άννα στο no stress massage.
Ρώτησα στο viber την κοπέλα αν μπορώ να κάνω χωρίς πετσέτα μασάζ και μου είπε εννοείται.
Χάρηκα γιατί λέω κάτι καλό θα παίξει εδώ. Επίσης της είπα για πριαμο και πάλι μου πε οκ.
Λέω τουλάχιστον μια μαλακια θα μου παίξει τέλεια.
Έρχεται η αννα. Σε σχέση με τις φωτογραφίες πιο μέτρια.
Ξεκινάει το μασάζ εγώ τελείως γυμνός. Κακό μασάζ κ με έγδερνε με τα νύχια της. Επίσης μιλούσε συνέχεια χωρίς να λέει και κάτι ουσιώδες. Τεσπα γυρίζω ανασκελα κ λέω να μαστε. Της λεω για κάτι πιο αισθησιακο με το ανάλογο δωράκι. Η τύπισσα ήταν ανένδοτη. Να μου χει γίνει μέτρα να τον κοιτάει αλλά να τρίβει τριγύρω.
Εφαγα μεγάλο άκυρο!!!
Οχι από εμένα
Πολύ ξενερα αυτό το σκηνικό γι αυτό καλύτερα από την αρχή να τη ρωτήσεις θα τον πάρεις μωρή ναι η όχι;;;;;

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Πολύ ξενερα αυτό το σκηνικό γι αυτό καλύτερα από την αρχή να τη ρωτήσεις θα τον πάρεις μωρή ναι η όχι;;;;;
Στο τηλέφωνο δεν είναι θετική ούτε αρνητική για κάτι παραπάνω αλλά όταν επρθει η ώρα μένεις σύξυλος άσε που δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες που σου στέλνουν

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Συνάντηση με Μελίνα εμφάνιση καμία σχέση με τις φωτογραφίες μασαζ ότι χειρότερο έχω κάνει και στο τέλος έμεινα με το πουλί στο χέρι δηλώνοντας μου ότι είναι επαγγελματίας φυσικοθεραπεύτρια και δεν κάνει τέτοια πράγματα

Σε ευχαριστουμε συντροφε

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
καλησπερα

Δημητρα Τσιμ απο φβ γνωριζει κανεις κατι?
προσπάθησα πρίν πολύ καιρό ,μεσω φβ,αλλα μου απαντούσε  άλλα αντ άλλων και βέβαια συνάντηση δεν έγινε ποτέ....δεν ξαναπροσπαθησα...

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
προσπάθησα πρίν πολύ καιρό ,μεσω φβ,αλλα μου απαντούσε  άλλα αντ άλλων και βέβαια συνάντηση δεν έγινε ποτέ....δεν ξαναπροσπαθησα...
Τα ίδια κ σε μένα οπότε δεν ξανασχολουμαι
Ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: tawara

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους!!!

το είχα ψάξει πολύ παλιά και δεν πήγα. 100 ευρω με εσώρουχα και χωρίς εκτόνωση ισχύει. Το κορυφαίο που είχαν πει και το θυμάμαι είναι πως αν τελειώσεις ακόμα και στην αρχή της συνεδρίας αυτή θα διακόπτεται. Το να τελειώσεις το εννοούσαν από το τρίψιμο και όχι ότι θα σου έκανε κάτι ή μασέρ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το είχα ψάξει πολύ παλιά και δεν πήγα. 100 ευρω με εσώρουχα και χωρίς εκτόνωση ισχύει. Το κορυφαίο που είχαν πει και το θυμάμαι είναι πως αν τελειώσεις ακόμα και στην αρχή της συνεδρίας αυτή θα διακόπτεται. Το να τελειώσεις το εννοούσαν από το τρίψιμο και όχι ότι θα σου έκανε κάτι ή μασέρ.

χαχαχαχαχαχαχ θεουληδες λεμε !!!!!!!

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20

Πολύ παλιά δεν ξέρω τι ίσχυε, αλλά σχετικά πρόσφατα (τελευταία συνεδρία προ 1 μηνός και πάνω από 8-10 το τελευταίο 6μηνο) δεν ισχύουν ακριβώς αυτά που λες.
1. Χρησιμοποιείς το εσώρουχο που σου δίνουν, που στην πορεία της συνεδρίας είναι σαν να μην υφίσταται.
2. Υπάρχει εκτόνωση...body to body.

Γενικά θεωρώ πως αξίζει τα λεφτά του σαν εμπειρία. Ή για να το θέσω καλύτερα, τα αξίζει κατά πολύ περισσότερο από το 80% των υπηρεσιών μασάζ που προσφέρονται στην Αθήνα.

Bonus tip: Επιλέξτε την Σοφία (αν υπάρχει ακόμα).

boobsholic

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
39
Πόντοι
0
Ελπίζω να ειμαι στο σωστό νήμα. Συνάντηση με Άννα 24 χρονών,40 €(στανταρ). Η συνάντηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο ,ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Η κοπέλα είναι χοντρή και μιλάει ακατάπαυστα την ώρα του μασαζ, στο οποίο μασαζ είναι αυτοδιδακτη όπως μου δήλωσε(σε τι χερια αφήνουμε τα κορμακια μας). Καλη πίπα αλλά μέχρι εκεί... Δεν πλυθηκε όταν ήρθε αλλά ούτε και όταν έφυγε και μόνο γι'αυτό δεν ξανα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Πολύ παλιά δεν ξέρω τι ίσχυε, αλλά σχετικά πρόσφατα (τελευταία συνεδρία προ 1 μηνός και πάνω από 8-10 το τελευταίο 6μηνο) δεν ισχύουν ακριβώς αυτά που λες.
1. Χρησιμοποιείς το εσώρουχο που σου δίνουν, που στην πορεία της συνεδρίας είναι σαν να μην υφίσταται.
2. Υπάρχει εκτόνωση...body to body.

Γενικά θεωρώ πως αξίζει τα λεφτά του σαν εμπειρία. Ή για να το θέσω καλύτερα, τα αξίζει κατά πολύ περισσότερο από το 80% των υπηρεσιών μασάζ που προσφέρονται στην Αθήνα.

Bonus tip: Επιλέξτε την Σοφία (αν υπάρχει ακόμα).

για μενα δεν αξιζει ετσι. 100 ευρω πεταμενα ειναι.
δινω 20 ευρω παραπανω και ριχνω και δυο γυρους πηδημα μαζι με το νουρου σε ενα μασατζιδικο.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Ελπίζω να ειμαι στο σωστό νήμα. Συνάντηση με Άννα 24 χρονών,40 €(στανταρ). Η συνάντηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο ,ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Η κοπέλα είναι χοντρή και μιλάει ακατάπαυστα την ώρα του μασαζ, στο οποίο μασαζ είναι αυτοδιδακτη όπως μου δήλωσε(σε τι χερια αφήνουμε τα κορμακια μας). Καλη πίπα αλλά μέχρι εκεί... Δεν πλυθηκε όταν ήρθε αλλά ούτε και όταν έφυγε και μόνο γι'αυτό δεν ξανα.
Βάλε και την αγγελία για να ξέρουμε να την αποφεύγουμε αν την πετυχουμε πουθενα

totimis80

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο την Καρίνα από deluxe massage και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με το μασαζ και με φραπέ που έπαιξε στο τέλος. Ξέρει κάποιος από εδώ αν η Ρομίλντα από massagejoy προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες?

boobsholic

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
39
Πόντοι
0
Δυστυχώς δεν το έχω με την τεχνολογία και δεν ξέρω πως να βαλω την αγγελία της εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom