You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
Simplythebest
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Προσπάθεια για ραντεβού με Δανάη από ντελούξ, αλλά πλήρως κλεισμένη και για σήμερα.. Πρόσφατη συνεδρεία με Έλενα (osmoses), πάλευα μισή ώρα να καταλάβω αν της μοιάζει καθόλου...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...και... για πες την εμπειρία σου.....!!!Προσπάθεια για ραντεβού με Δανάη από ντελούξ, αλλά πλήρως κλεισμένη και για σήμερα.. Πρόσφατη συνεδρεία με Έλενα (osmoses), πάλευα μισή ώρα να καταλάβω αν της μοιάζει καθόλου...
Εχω αναφερθει ξανα πιο παλια για Ασπα που δουλευε your massage που την βρισκουμε;Δεν ειχα κανει ραντεβου μαζι τς...Επαιζε τπτ;
Ασπα εκανε φουλ δλδ;;;;Που μπορουμε να τν βρουμε τωρα;;;;
ναι...θα την βρεις Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι
Παιδιά, χωρις να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν, μην παρεξηγηθω, κι εγω νομίζω πως δεν είναι η Ασπα του yours. Απο την φωτογραφία στο νημα της Δημοκριτου, δεν μου μοιάζει..
Έχεις δίκιο,μπλέξαμε τις Ασπες
peter_pan17
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
ω ρε φίλε,αυτή χάζευα μόλις τώρα!!!!!
I Gonzalez είναι Βενεζουελιάνα από Βουλγαρία – κοντούλα, χονδρουλά και γενικά ατσούμπαλή εμφάνιση. Στο παιχνίδι τίποτε το ιδιαίτερο. Νομίζω την έχουν και άλλα γραφιά
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής πληροφορίες για star massage?
Ξέρουμε τι παίζεις;
Προχωράει κάποια από τις κοπέλες παρακάτω ;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ όλους
Simplythebest
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Η Άννα από star είναι πρώην osmoses..
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Η Βάσια από artmassage αν δεν κάνω λάθος είναι η Βάσια του joy...άρα....! Καλή ένδειξη....
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.238
- Πόντοι
- 456
καλησπερα, οι κοπελες απο artmassage προχωρανε και σε 2ο μερος ή μονο 1 ημιχρονο ?ευχαριστω
Απο Athens massage εχω δοκιμάσει σχεδον ολες τις κοπελες.κανουν πολυ δύνατο μασαζ αλλα τιποτα παραπανω.οποιος μπορει ας μου στειλει ενα pm για clickformassage.
Φίλε έχω δοκιμάσει την Έλενα από το Athensmassage απίστευτο μασάζ κάνει...με πετσέτα χωρίς εσώρουχο...δεν ρώτησα αν κάνει κάτι παραπάνω...το κακό είναι ότι στον χώρο της δεν έχει να κάνεις ένα μπάνιο και σε σκουπίζει στο τέλος με ζεστή πετσέτα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Όποτε φίλε λογικά αυτή προχωράει και στο κάτι παραπάνω λογικά με το αντίστοιχο αντίτιμο έτσι;Η Άννα από star είναι πρώην osmoses..
Simplythebest
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Όποτε φίλε λογικά αυτή προχωράει και στο κάτι παραπάνω λογικά με το αντίστοιχο αντίτιμο έτσι;
Δεν το ξερω αυτο φιλε. Μασαζ μονο ειχα παρει.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Θα μπορούσε κάποιος συναγωνιστής να στείλει πληροφορίες για τη Βάσια που ήταν στο joy τι προγραμμα κάνει το προχωράει καθόλου;
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει τώρα να πήγε στο art massage ;
Οποίος ξέρει και μπορεί ας το επιβεβαιώσει
Οποίος μπορεί ας απαντήσει με πμ
Ευχαριστώ
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει τώρα να πήγε στο art massage ;
Οποίος ξέρει και μπορεί ας το επιβεβαιώσει
Οποίος μπορεί ας απαντήσει με πμ
Ευχαριστώ
lagkouras77
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις;
***= λοβλιστ
***= λοβλιστ
Εάν σε ενδιαφέρει,διάβασε τα παρακάτω:
Αδέρφια μου Καλησπέρα!! Αφού κανόνισα ραντεβουδάκι με μια μεγαλοκοπέλα και μου το ακύρωσε αποφάσισα να πάρω ένα μασαζάκι, να μην πάει χαμένος ο χρόνος και το ξενοδοχείο. Είχα στα υπόψιν για δοκιμή την Μαρία...
Αρχικά να πω ότι οι φώτο είναι 100% ακριβέστατες και ότι είναι από τη γείτονα χώρα Αλβανία.
Ήρθε στο δωμάτιο χωρίς καθυστέρηση. Από σώμα (όπως βλέπεται) όχι κάτι το ιδιαίτερο, λίγο τσουπωτό με πλαδαρούτσικη κοιλιά...
Στα του αγώνα προσφέρει Μασάζ με 40, 70 μασάζ με πίπα, 80 μασάζ με σεξ χωρίς πίπα και 100 μασάζ πίπα και σεξ...
Εκεί που φτάσαμε και να μην μείνω εντελώς με το πουλί στο χέρι πήρα το μασάζ και πίπα...
Από απόδοση τίποτα το ιδιαίτερο... Πεταμένα λεφτά...
Όπως καταλαβαίνεται δεν αξίζει... Καλά να περνάτε Μάγκες!! Έρχεται σύντομα ενημέρωση για νέο κασκαντερικό!!
otipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 20
Δοκιμη lotus relax, Βαρβαρα. Παιζει να μην σταματησε να μιλαει δευτερολεπτο μεσα στην μια ωρα, απο ενα σημειο και μετα δεν της απαντουσα αλλα αυτη εκει non stop. Δεν προχωρησε σε τιποτα παραπανω-χωρις ελπιδες.
Mασαζ μηδενικο-ισως το χειροτερο που εχω παρει μεχρι τωρα, σταματουσε συχνα για να μιλησει και φυσικα αυτο μετρουσε στον χρονο..κλαμενα λεφτα για να μην την πατησουν κι αλλοι.
Mασαζ μηδενικο-ισως το χειροτερο που εχω παρει μεχρι τωρα, σταματουσε συχνα για να μιλησει και φυσικα αυτο μετρουσε στον χρονο..κλαμενα λεφτα για να μην την πατησουν κι αλλοι.
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Παθών και εγώ...Δοκιμη lotus relax, Βαρβαρα. Παιζει να μην σταματησε να μιλαει δευτερολεπτο μεσα στην μια ωρα, απο ενα σημειο και μετα δεν της απαντουσα αλλα αυτη εκει non stop. Δεν προχωρησε σε τιποτα παραπανω-χωρις ελπιδες.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
δεν είναι η μόνη που δηλώνει λατίνα και είναι Βουλγάρα πάντως.....I Gonzalez είναι Βενεζουελιάνα από Βουλγαρία – κοντούλα, χονδρουλά και γενικά ατσούμπαλή εμφάνιση. Στο παιχνίδι τίποτε το ιδιαίτερο. Νομίζω την έχουν και άλλα γραφιά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις