gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
μιλάω για την Άσπα από Εθν.Μακαρίου στην ΔάφνηΑποκλείεται αυτό
μιλάω για την Άσπα από Εθν.Μακαρίου στην ΔάφνηΑποκλείεται αυτό
...και... για πες την εμπειρία σου.....!!!Προσπάθεια για ραντεβού με Δανάη από ντελούξ, αλλά πλήρως κλεισμένη και για σήμερα.. Πρόσφατη συνεδρεία με Έλενα (osmoses), πάλευα μισή ώρα να καταλάβω αν της μοιάζει καθόλου...
Εχω αναφερθει ξανα πιο παλια για Ασπα που δουλευε your massage που την βρισκουμε;Δεν ειχα κανει ραντεβου μαζι τς...Επαιζε τπτ;
Ασπα εκανε φουλ δλδ;;;;Που μπορουμε να τν βρουμε τωρα;;;;
ναι...θα την βρεις Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι
Παιδιά, χωρις να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν, μην παρεξηγηθω, κι εγω νομίζω πως δεν είναι η Ασπα του yours. Απο την φωτογραφία στο νημα της Δημοκριτου, δεν μου μοιάζει..
ω ρε φίλε,αυτή χάζευα μόλις τώρα!!!!!
Απο Athens massage εχω δοκιμάσει σχεδον ολες τις κοπελες.κανουν πολυ δύνατο μασαζ αλλα τιποτα παραπανω.οποιος μπορει ας μου στειλει ενα pm για clickformassage.
Όποτε φίλε λογικά αυτή προχωράει και στο κάτι παραπάνω λογικά με το αντίστοιχο αντίτιμο έτσι;Η Άννα από star είναι πρώην osmoses..
Όποτε φίλε λογικά αυτή προχωράει και στο κάτι παραπάνω λογικά με το αντίστοιχο αντίτιμο έτσι;
Αδέρφια μου Καλησπέρα!! Αφού κανόνισα ραντεβουδάκι με μια μεγαλοκοπέλα και μου το ακύρωσε αποφάσισα να πάρω ένα μασαζάκι, να μην πάει χαμένος ο χρόνος και το ξενοδοχείο. Είχα στα υπόψιν για δοκιμή την Μαρία...
Αρχικά να πω ότι οι φώτο είναι 100% ακριβέστατες και ότι είναι από τη γείτονα χώρα Αλβανία.
Ήρθε στο δωμάτιο χωρίς καθυστέρηση. Από σώμα (όπως βλέπεται) όχι κάτι το ιδιαίτερο, λίγο τσουπωτό με πλαδαρούτσικη κοιλιά...
Στα του αγώνα προσφέρει Μασάζ με 40, 70 μασάζ με πίπα, 80 μασάζ με σεξ χωρίς πίπα και 100 μασάζ πίπα και σεξ...
Εκεί που φτάσαμε και να μην μείνω εντελώς με το πουλί στο χέρι πήρα το μασάζ και πίπα...
Από απόδοση τίποτα το ιδιαίτερο... Πεταμένα λεφτά...
Όπως καταλαβαίνεται δεν αξίζει... Καλά να περνάτε Μάγκες!! Έρχεται σύντομα ενημέρωση για νέο κασκαντερικό!!
Παθών και εγώ...Δοκιμη lotus relax, Βαρβαρα. Παιζει να μην σταματησε να μιλαει δευτερολεπτο μεσα στην μια ωρα, απο ενα σημειο και μετα δεν της απαντουσα αλλα αυτη εκει non stop. Δεν προχωρησε σε τιποτα παραπανω-χωρις ελπιδες.
Mασαζ μηδενικο-ισως το χειροτερο που εχω παρει μεχρι τωρα, σταματουσε συχνα για να μιλησει και φυσικα αυτο μετρουσε στον χρονο..κλαμενα λεφτα για να μην την πατησουν κι αλλοι.