Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Μόνο κατ' οίκον. Νομίζω τα μόνα μασαζοsite που έχουν και δικό τους χώρο είναι το athens και το citymassage
citymassage παιζει φραπε?
Μόνο κατ' οίκον. Νομίζω τα μόνα μασαζοsite που έχουν και δικό τους χώρο είναι το athens και το citymassage
Ναι βρε Ίωνα...και εγώ σου έστειλα για το τηλέφωνο της Άντζελας πμ αλλά δε μου έχεις στείλει ακόμη.. μπορείς σε παρακαλώ να μου το προωθήσεις;;Μηπως εννοεις της Αντζελας στα Ελληνικα ?
Καλυτερα τοτε... :/παλαιοτερα ηταν 5 τα ποστ,οποτε αργησες..
ναι...θα την βρεις Δημοκρίτου 9 στο ΚολωνάκιΑσπα εκανε φουλ δλδ;;;;Που μπορουμε να τν βρουμε τωρα;;;;
Ωραίος...!!!ναι...θα την βρεις Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι
Δύσκολο εκτός εάν πέσεις στην περίπτωση να γουστάρει τρελά η γκόμενα και να μην φοβηθεί...citymassage παιζει φραπε?
ναι...θα την βρεις Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι
Αποκλείεται αυτό
Αποκλείεται αυτό
ω ρε φίλε,αυτή χάζευα μόλις τώρα!!!!!Καλησπέρα σας!!
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής με γκονζαλες από joy?
Ξέρουμε τι παίζεις;
Προχωράει παρακάτω ;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ όλους
Φίλε αν μπορείς στειλε εντυπώσεις από star massage με ποια έκανες;Σήμερα είχα δοκιμή από star massage...
φιλε αν μπορεις ενημερωσε με pmΣήμερα είχα δοκιμή από star massage...
Γεγονός είναι και υπάρχει φωτογραφία της Άσπας εκ των όπισθεν στο νήμα " Δημοκρίτου 9 με μαύρη αμφίεση .
Παιδιά, χωρις να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν, μην παρεξηγηθω, κι εγω νομίζω πως δεν είναι η Ασπα του yours. Απο την φωτογραφία στο νημα της Δημοκριτου, δεν μου μοιάζει..Καμία σχέση αδερφέ με την ασπα του your. Δε μιλάω αν δεν ξέρω.
Καλησπέρα σας!!
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής με γκονζαλες από joy?
Ξέρουμε τι παίζεις;
Προχωράει παρακάτω ;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ όλους
μιλάω για την Άσπα από Εθν.Μακαρίου στην ΔάφνηΑποκλείεται αυτό