batmanikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Τυπε μπορεις να δωσεις πληροφοριες inbox ?Παρεπιπτόντως...χθές βράδυ είχα συνεδρία απο clickformassage...καλά πήγε...πήρα φραπέ να ξαγρυπνήσω...
Τυπε μπορεις να δωσεις πληροφοριες inbox ?Παρεπιπτόντως...χθές βράδυ είχα συνεδρία απο clickformassage...καλά πήγε...πήρα φραπέ να ξαγρυπνήσω...
Θα είναι νέο αίμα...μετά από κάποιες εκκρεμότητες που θέλω να κλείσω με εκ νέου δοκιμές σε κοπέλα που δεν πήρα φραπέ, θα ρωτήσω να μάθω και ίσως κλείσω με κάποια από αυτές αν είναι εμφανίσιμες...Σου στέλνουν φωτο με whatsapp – Isabella και Helena φαίνονται άγριες – με την καλή την έννοια ...
Θα είναι νέο αίμα...μετά από κάποιες εκκρεμότητες που θέλω να κλείσω με εκ νέου δοκιμές σε κοπέλα που δεν πήρα φραπέ, θα ρωτήσω να μάθω και ίσως κλείσω με κάποια από αυτές αν είναι εμφανίσιμες...
που βλεπουμε τι και πως για το συγκεκριμενο αδερφε ?Νέο μασαζοsite...Art massage...έχει δύο κουκλιά...αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερο μου είπε..."απλά να σας ξεκαθαρίσω ότι οι κοπέλες κάνουν καθαρά επαγγελματικό μασάζ..."
Θα έκλαιγα 50€ να δοκιμάσω με Χριστίνα...
που βλεπουμε τι και πως για το συγκεκριμενο αδερφε ?
Τυπε μπορεις να δωσεις πληροφοριες inbox ?
Σε ευχαριστω για το πμ Νικ δε μπορω να σου στειλω ακομα θα σου εδινα κι εγω πληροφοριες κι αλλες και για τις δυο που μου ανεφερες. Για την πρωτη ειναι λιγο πιο τυπικα για την δευτερη ειναι πιο ευκολα και για παραπανω.Νέο μασαζοsite...Art massage...έχει δύο κουκλιά...αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερο μου είπε..."απλά να σας ξεκαθαρίσω ότι οι κοπέλες κάνουν καθαρά επαγγελματικό μασάζ..."
Θα έκλαιγα 50€ να δοκιμάσω με Χριστίνα...
Νομίζω κάνουν κατ οίκον...αυτο μασαζιδικο, εχει και δικο του χωρο ?
μπορουμε να παμε εμεις εκει ?
τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυει.καλυτερα πριν ποσταρεις να ριξεις μια ματια στους κανονες του φορουμ.τα προσωπικα μυνηματα ενεργοποιουνται μονο συμπληρωσεις 10 ποστ.Φίλε διάβασα το προσωπικό σου μήνυμα και σε αυτό που μου έγραψες θα συμφωνήσω μαζί σου... μπορεί να μου πει ένας διαχειριστής πότε θα μπορώ να ξαναγράψω προσωπικό μήνυμα; Δεν μπήκα τώρα στο forum τι είναι αυτά τα πράγματα... επειδή κάποιος έχει καιρό να γράψει πρέπει να του γίνεται απενεργοποίηση των μηνυμάτων;
τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυει.καλυτερα πριν ποσταρεις να ριξεις μια ματια στους κανονες του φορουμ.τα προσωπικα μυνηματα ενεργοποιουνται μονο συμπληρωσεις 10 ποστ.
Ασπα εκανε φουλ δλδ;;;;Που μπορουμε να τν βρουμε τωρα;;;;Έχει σταματήσει η Άσπα...ήταν πολύ όμορφη κοπέλα...χαμογελαστή ευγενική...και καλό μασάζ...και έπαιρνες και παραπάνω απο μασάζ...
και η Ζωη απο lotus...κούκλα αλλα σταμάτησε...
Μηπως εννοεις της Αντζελας στα Ελληνικα ?Που ειναι ο τυπος που ελεγε θα μας δωσει το τηλ της αγγελικης
Για μασαζ ;
Ένα σου έμεινε...μετά θα μπορείς να απαντάς...Τα είχα συμπληρώσει και έστελνα κανονικά μηνύματα.
Ένα σου έμεινε...μετά θα μπορείς να απαντάς...
αυτο μασαζιδικο, εχει και δικο του χωρο ?
μπορουμε να παμε εμεις εκει ?
Μου ήρθε...σου απάντησα λίγο καθυστερημένα...sorry...Nik - Σου ήρθε ένα πμ που έλεγα για την πιάτσα;