Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι φιλε εχεις δικιο μερικοι φιλοι μονο ζητανε συμπληρωμαιικες πληροφοριες αλλα θα κανω μαλλον αυτο που λες και αν θελουν θα ρωτανε και την ιδια για το προγραμμα της
Καλησπέρα παιδιά. Συνήθως πήγαινα για Μασάζ σε γνωστές αλυσίδες που όλοι ξέρουμε ότι γίνεται αυστηρά μόνο μασάζ. Είπα να δοκιμάσω ένα από τα μασατζίδικα που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ αλλά κανείς δεν λέει σίγουρα. Εγώ πήγα προετοιμασμένος μόνο για μασάζ και ότι θα κάψω 50ευρώ γιατί συνήθως μόνο για μασάζ δίνεις 10-15 ευρώ. Συνάντηση σπίτι μου με αρκετά όμορφο κορίτσι. Λοιπόν παιδιά προχωρήσαμε σε όλα με +20. Περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά η συνάντηση με μισή ώρα μασάζ στο σπίτι μου. Η τύχη του πρωτάρη δεν ξέρω. Ίσως γούσταρε λίγο, ίσως τα κάνει με όλους απλά εγώ το έγραψα .. Το συναίσθημα πάντως είναι γαμάτο γιατί είναι εντελώς amateur η φάση. Πληρώνεις για μασάζ και καταλήγεις να γαμάς.
Φυσικά δεν θα πω ποια είναι η κοπέλα και το μασατζίδικο . Έγραψα μόνο και μόνο για να δουν μερικοί ότι κάτι γίνεται. Μην μου γράψετε μηνύματα δεν λέω πουθενά τίποτα γιατί δεν θα το κάψω εγώ. Τώρα καταλαβαίνω αυτούς που κάνουν το συγκεκριμένο σπορ παρόλο που τις περισσότερες φορές πάνε τα χρήματα τζάμπα.
Ο λόγος τότε που μας το αναφέρεις???
Ούτε καν απο ποιο μαγαζοσάιτ...καμία φωτό της υπάρχει πουθενά???
Προς ολους τους συναγωνιστες :
Παιδια παω για φαγητο σπιτι θα με κυνηγησει η γυναικα ...χαχαχα .Πηρα τα μηνυματα σας . Θα απαντησω σε ολους για την Αντζελα. Με την σειρα, ολοι θα παρετε !!! Δουλεια θελει το κοριτσι...
Καλησπερα.μπορω να εχω τις πληροφοριες σου για τη λιουμπα και τη στεφανια σε παρακαλω ?ευχαριστω πολυ.Καταδρομική νούμερο 2 Νέα Σμύρνη από λιούμπα 2 πριν από κάποιες οι πολλές πολλές σελίδες αναφέρθηκε κάποιος φίλος για τη λιούμπα στη Νέα Σμύρνη και για το πολύ καλό μασάζ της όπου το σύγκρινε μαζί με τι στεφανίας εύκολο λοιπόν σήμερα το ραντεβού συνεννόηση και φτάνουμε στο χώρο η λιούμπα είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας από τη Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού με πολύ ωραίο πλούσιο στήθος και τώρα άστα στο μασάζ το μασάζ ήταν όντως λες και ήσουνα σε επαγγελματία μασέρ πραγματικά για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους με λίγο να αφεθώ και να με πάρει ο ύπνος και στα του αγώνα ο δεύτερος γύρος ασχολήθηκε πάρα πολύ και ήρθε το τελείωμα μετά από πάρα πολύ ωραία πίπα υγρή. Στο σύνολο όλο αυτό μας έκανε 40 ευρώ για μία ώρα γεμάτη
Καταδρομική νούμερο 2 Νέα Σμύρνη από λιούμπα 2 πριν από κάποιες οι πολλές πολλές σελίδες αναφέρθηκε κάποιος φίλος για τη λιούμπα στη Νέα Σμύρνη και για το πολύ καλό μασάζ της όπου το σύγκρινε μαζί με τι στεφανίας εύκολο λοιπόν σήμερα το ραντεβού συνεννόηση και φτάνουμε στο χώρο η λιούμπα είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας από τη Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού με πολύ ωραίο πλούσιο στήθος και τώρα άστα στο μασάζ το μασάζ ήταν όντως λες και ήσουνα σε επαγγελματία μασέρ πραγματικά για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους με λίγο να αφεθώ και να με πάρει ο ύπνος και στα του αγώνα ο δεύτερος γύρος ασχολήθηκε πάρα πολύ και ήρθε το τελείωμα μετά από πάρα πολύ ωραία πίπα υγρή. Στο σύνολο όλο αυτό μας έκανε 40 ευρώ για μία ώρα γεμάτη
Κοιτάξτε...μπορεί να του έκατσε η φάση όντως...βέβαια δεν μιλάμε και για κατόρθωμα να προχώρησε σε φούλ πρόγραμμα με +20€...ούτως ή άλλως εκεί παίζουν τα φούλ στο +30€...να μας έλεγε ότι η κοπέλα του πήρε μόνο τα λεφτά για το γραφείο και δεν πήρε την δική της αμοιβή και πήγε σε φούλ ή αφού ήταν τόσο ωραία πήρε και το τηλέφωνό της...οκ να το δεχτώ...τέσπα...μάγκας ο φίλος αφού πέρασε καλά όπως κι αν πέρασε...εμείς εδω στον αγώνα και ότι κάτσει όπως κάτσει...ενα σκασμό λεφτά πάντως έχω δώσει και έχω φάει αρκετές χυλόπιτες..αλλά πλέον έχω εικόνα τι παίζει και ποια με όσες έχω κάνει μασάζ...
Καταδρομική νούμερο 2 Νέα Σμύρνη από λιούμπα 2 πριν από κάποιες οι πολλές πολλές σελίδες αναφέρθηκε κάποιος φίλος για τη λιούμπα στη Νέα Σμύρνη και για το πολύ καλό μασάζ της όπου το σύγκρινε μαζί με τι στεφανίας εύκολο λοιπόν σήμερα το ραντεβού συνεννόηση και φτάνουμε στο χώρο η λιούμπα είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας από τη Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού με πολύ ωραίο πλούσιο στήθος και τώρα άστα στο μασάζ το μασάζ ήταν όντως λες και ήσουνα σε επαγγελματία μασέρ πραγματικά για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους με λίγο να αφεθώ και να με πάρει ο ύπνος και στα του αγώνα ο δεύτερος γύρος ασχολήθηκε πάρα πολύ και ήρθε το τελείωμα μετά από πάρα πολύ ωραία πίπα υγρή. Στο σύνολο όλο αυτό μας έκανε 40 ευρώ για μία ώρα γεμάτη
Κ Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού
Με κάποιες ναι...μπορώ να σου σε pm...Φουλ στο +30 ; Are you sure boy ?????