Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Ναι φιλε εχεις δικιο μερικοι φιλοι μονο ζητανε συμπληρωμαιικες  πληροφοριες αλλα  θα κανω μαλλον αυτο που λες και αν θελουν θα ρωτανε και την ιδια για το προγραμμα της

Eάν έχης την καλοσύνη και εμένα με ενδιαφέρει :)

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Συνήθως πήγαινα για Μασάζ σε γνωστές αλυσίδες που όλοι ξέρουμε ότι γίνεται αυστηρά μόνο μασάζ. Είπα να δοκιμάσω ένα από τα μασατζίδικα που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ αλλά κανείς δεν λέει σίγουρα. Εγώ πήγα προετοιμασμένος μόνο για μασάζ και ότι θα κάψω 50ευρώ γιατί συνήθως μόνο για μασάζ δίνεις 10-15 ευρώ. Συνάντηση σπίτι μου με αρκετά όμορφο κορίτσι. Λοιπόν παιδιά προχωρήσαμε σε όλα με +20. Περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά η συνάντηση με μισή ώρα μασάζ στο σπίτι μου. Η τύχη του πρωτάρη δεν ξέρω. Ίσως γούσταρε λίγο, ίσως τα κάνει με όλους απλά εγώ το έγραψα  :think: .. Το συναίσθημα πάντως είναι γαμάτο γιατί είναι εντελώς amateur η φάση. Πληρώνεις για μασάζ και καταλήγεις να γαμάς.

Φυσικά δεν θα πω ποια είναι η κοπέλα και το μασατζίδικο . Έγραψα μόνο και μόνο για να δουν μερικοί ότι κάτι γίνεται.  Μην μου γράψετε μηνύματα δεν λέω πουθενά τίποτα γιατί δεν θα το κάψω εγώ. Τώρα καταλαβαίνω αυτούς που κάνουν το συγκεκριμένο σπορ παρόλο που τις περισσότερες φορές πάνε τα χρήματα τζάμπα.

Σε όλα ; Με +20 ; Δε μου κολαει αγαπητέ . Τεσπα τυχαίο θα ήταν  

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Ο λόγος τότε που μας το αναφέρεις???

Μάλλον το αναφέρει για να αισθανθούμε μλκ όσοι δίνουμε πληροφορίες ;; Δεν είπαμε να βγάζουμε πανό αλλά μια κατεύθυνση μπορεί να δωθεί με pm.

Pell

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά χρυσανα από deluxe τι λέει? Εύα από athens massage?

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Κοιτάξτε...μπορεί να του έκατσε η φάση όντως...βέβαια δεν μιλάμε και για κατόρθωμα να προχώρησε σε φούλ πρόγραμμα με +20€...ούτως ή άλλως εκεί παίζουν τα φούλ στο +30€...να μας έλεγε ότι η κοπέλα του πήρε μόνο τα λεφτά για το γραφείο και δεν πήρε την δική της αμοιβή και πήγε σε φούλ ή αφού ήταν τόσο ωραία πήρε και το τηλέφωνό της...οκ να το δεχτώ...τέσπα...μάγκας ο φίλος αφού πέρασε καλά όπως κι αν πέρασε...εμείς εδω στον αγώνα και ότι κάτσει όπως κάτσει...ενα σκασμό λεφτά πάντως έχω δώσει και έχω φάει αρκετές χυλόπιτες..αλλά πλέον έχω εικόνα τι παίζει και ποια με όσες έχω κάνει μασάζ...

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Καταδρομική νούμερο 2 Νέα Σμύρνη από λιούμπα 2 πριν από κάποιες οι πολλές πολλές σελίδες αναφέρθηκε κάποιος φίλος για τη λιούμπα στη Νέα Σμύρνη και για το πολύ καλό μασάζ της όπου το σύγκρινε μαζί με τι στεφανίας εύκολο λοιπόν σήμερα το ραντεβού συνεννόηση και φτάνουμε στο χώρο η λιούμπα είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας από τη Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού με πολύ ωραίο πλούσιο στήθος και τώρα άστα στο μασάζ το μασάζ ήταν όντως λες και ήσουνα σε επαγγελματία μασέρ πραγματικά για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους με λίγο να αφεθώ και να με πάρει ο ύπνος και στα του αγώνα ο δεύτερος γύρος ασχολήθηκε πάρα πολύ και ήρθε το τελείωμα μετά από πάρα πολύ ωραία πίπα υγρή. Στο σύνολο όλο αυτό μας έκανε 40 ευρώ για μία ώρα γεμάτη

Agamemnon

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
37
Πόντοι
0
Προς ολους τους συναγωνιστες :
Παιδια παω για φαγητο σπιτι θα με κυνηγησει η γυναικα ...χαχαχα .Πηρα τα μηνυματα σας . Θα απαντησω σε ολους για την Αντζελα.  Με την σειρα, ολοι θα παρετε !!! Δουλεια θελει το κοριτσι...

ionas38 Καλησπέρα, άλλος ένας που θέλει το τηλέφωνο της Άντζελας αν έχεις την καλοσύνη. Ευχαριστώ!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
Καταδρομική νούμερο 2 Νέα Σμύρνη από λιούμπα 2 πριν από κάποιες οι πολλές πολλές σελίδες αναφέρθηκε κάποιος φίλος για τη λιούμπα στη Νέα Σμύρνη και για το πολύ καλό μασάζ της όπου το σύγκρινε μαζί με τι στεφανίας εύκολο λοιπόν σήμερα το ραντεβού συνεννόηση και φτάνουμε στο χώρο η λιούμπα είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας από τη Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού με πολύ ωραίο πλούσιο στήθος και τώρα άστα στο μασάζ το μασάζ ήταν όντως λες και ήσουνα σε επαγγελματία μασέρ πραγματικά για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους με λίγο να αφεθώ και να με πάρει ο ύπνος και στα του αγώνα ο δεύτερος γύρος ασχολήθηκε πάρα πολύ και ήρθε το τελείωμα μετά από πάρα πολύ ωραία πίπα υγρή. Στο σύνολο όλο αυτό μας έκανε 40 ευρώ για μία ώρα γεμάτη
Καλησπερα.μπορω να εχω τις πληροφοριες σου για τη λιουμπα και τη στεφανια σε παρακαλω ?ευχαριστω πολυ.

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1

Που την βρισκουμε??? εχει αγγελια??? ευχαριστω!!

Godfather Glyfada2

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2019
Like
16
Πόντοι
0
Εχω αναφερθει ξανα πιο παλια για Ασπα που δουλευε your massage που την βρισκουμε;Δεν ειχα κανει ραντεβου μαζι τς...Επαιζε τπτ;

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Κοιτάξτε...μπορεί να του έκατσε η φάση όντως...βέβαια δεν μιλάμε και για κατόρθωμα να προχώρησε σε φούλ πρόγραμμα με +20€...ούτως ή άλλως εκεί παίζουν τα φούλ στο +30€...να μας έλεγε ότι η κοπέλα του πήρε μόνο τα λεφτά για το γραφείο και δεν πήρε την δική της αμοιβή και πήγε σε φούλ ή αφού ήταν τόσο ωραία πήρε και το τηλέφωνό της...οκ να το δεχτώ...τέσπα...μάγκας ο φίλος αφού πέρασε καλά όπως κι αν πέρασε...εμείς εδω στον αγώνα και ότι κάτσει όπως κάτσει...ενα σκασμό λεφτά πάντως έχω δώσει και έχω φάει αρκετές χυλόπιτες..αλλά πλέον έχω εικόνα τι παίζει και ποια με όσες έχω κάνει μασάζ...

Φουλ στο +30 ; Are you sure boy ?????

Spni

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε ιωνα αν μπορείς στείλε και σε μένα pm.εχω προσπαθήσει πάνω από 3 φορές να την βρω και ποτέ δεν τα κατάφερα.μου έλεγαν ήταν όλο κλεισμένη.ευχαριστω φιλε

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Σόρρυ παιδιά τώρα μπήκα.
Έγραψα την εμπειρία μου αυτή γιατί πίστευα ότι θα κάνω μόνο μασάζ. Όπως έχω διαβάσει εδώ μέσα σπάνια γίνεται παιχνίδι εκτός αν τα σκάσεις χοντρά. Με εμένα έτυχε να προχωρήσει. Στην επόμενη είμαι σίγουρος ότι θα φάω άκυρο.
Πρώτη φορά πήρα μασατζού σπίτι.
Όσον αφορά τα pm δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες σε 1-2 γιατί δεν ξέρω κανέναν σας. Επίσης έγραψα ότι δεν δίνω όνομα αλλά έδωσα κατεύθυνση .
Για τα ίδια και τα ίδια μασατζιδικα μιλάνε όλοι εδώ. Δεν είπα ότι είναι ανεξάρτητη.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.495
Πόντοι
2.256
Ορέστη, μου θυμίζεις τον Βασίλη Λεβέντη που ολο λέει, ότι καποιος του είπε ότι κάποιοι πολιτικοί εχουν κανει σκάνδαλα αλλα δεν μπορεί να πει ποιοι είναι.
Έτσι κι εσύ, πήρες μια κοπέλα από καποιο μασατζίδικο και σου εκανε φουλ εξτρα υπηρεσίες αλλα δεν μπορείς να πεις ποια είναι ούτε από ποιό μαγαζί.
Τότε τι μας το γράφεις;;; Κράτα τα για τον εαυτό σου.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

1ον .υπαρχουν κ σημεια στιξησ,για να βγαζουμε κ καποιο νοημα απο τα γραφομενα σου

2ον
Κ Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom