Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Προλογίζοντας θα αναφέρω ότι είμαι μεγάλος μαλάκας γιατί ενώ στην αρχή κράζω μετά πάω και δοκιμάζω.
Περαματιώτης - Κασκαντεριλικι: 0-1

Με έτρωγε η τσέπη μου να χάσω λεφτά.
Ελπίζω να διαβάσει έγκαιρα την κριτική μου όλος ο καλός κόσμος εδώ μέσα και να μη χάσει τα λεφτά του.
Πάω λοιπόν στο ραντεβού προ μερικών ημερών
Μου ανοίγει μια κυρία.. κοντά στα 40 την έκοψα, 1,60 στο ύψος ξανθοκόκκινο μαλλί με φακίδες στο πρόσωπο (όχι όμως έντονες) μεγάλο βυζί και πλαδαρή κοιλίτσα. Γυμνάστρια δεν τη λες πάντως με τέτοιο σώμα. Συνταξιούχος γυμνάστρια ίσως.

Με ενημερώνει για τις τιμές, 60 η εκτονωση με το χέρι, 70 η πίπα, 90 το σεξ, 100 αν έχω τίποτα ιδιαίτερα γούστα στο σεξ. Τα λεφτά τα ζητάει προκαταβολικά.
Περνάω στο μπάνιο. Εκ πρώτης όψεως καθαρό. Πατάω στο πατάκι και ήταν βρεγμένο. Ψάχνω για πετσέτα, μου δείχνει να κρέμονται 2 μικρές του χεριού. Ήταν δεν ήταν 25x25. Η μια μάλιστα, όχι απλως νωπή, ήταν μούσκεμα λες και την είχες βγάλει από το πλυντήριο. Ζεστό νερό ούτε για δείγμα, ούτε σαμπουάν υπήρχε. Με το κρεμοσάπουνο για τα χέρια πλύθηκα. Το μπάνιο μεγάλο αλλά η ντουζιέρα 60x60. Άμα κλείσεις τα πορτάκια δεν χωράς ούτε να κουνήσεις τα χέρια σου.
Πάμε στο δωμάτιο. Ένα απλό κρεβάτι ύπνου στρωμένο με κουβέρτα.
Ξαπλώνω, βγάζει τα ρούχα της αυτή και μένει με τα εσώρουχα. Δε θα τα βγάλεις τη ρωτάω; Όχι μου λέει, αυτά τα βγάζω στα πιο ακριβά προγράμματα.
Όπως ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα, με καβαλάει και μου κάνει 5-6 μαλάξεις στην πλάτη, άλλες 5 στο δεξί πόδι και μου λέει γύρνα να κάνουμε και μπροστά.
Γυρίζω, μου χαιδευει λίγο το στήθος και την κοιλιά και μου τραβάει αμέσως μια μαλακία . Χύνω και μου λέει έτοιμος, τελειώσαμε.
Δεν κράτησε ούτε 15 λεπτά η όλη φάση. Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ του πόσο μαλάκας πιάστηκα και δεν την έκανα από εκεί όταν μου ζήτησε προκαταβολικά τα λεφτά.
Παραπονιέμαι για το χρόνο και μου λέει δεν είμαι επαγγελματίας για να κάνω 1 ώρα μασάζ. Αλλά οι τιμές που ζητάς όμως είναι τιμές που παίρνει επαγγελματίας με μάστερ στο μασάζ της λέω με θυμό.
Αυτές είναι μου λέει και δε νομίζω ότι θες τώρα να τσακωθούμε για τα λεφτά.
Κάπου εκεί κώλωσα και δεν το συνέχισα, γιατί θυμόμουν τα λόγια του φίλου παραπάνω που δεχόταν απειλές και φοβήθηκα μη μου την πέσει κανένας νταβατζής κρυμμένος στα υπόλοιπα δωμάτια
Πρώτη φορά νευρίασα τόσο που να θέλω να χτυπήσω γυναίκα.

Τα φλόκια όταν έφυγαν έπεσαν πάνω στην κουβέρτα. Δεν την άλλαξε. Απλά τα σκούπισε με μια χαρτοπετσέτα. Οπότε ο επόμενος θα ξαπλώσει πάνω στα δικά μου, όπως κι εγώ ξάπλωσα πάνω στου προηγούμενου προφανώς.

Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου. Τέτοια φόλα δεν έχω φάει ούτε στην αρχή της μασαζοκαριέρας μου.
και μιλησα μαζι της το πρωι και κατι δεν μου καθοταν καλα
μου πε τις τιμες που ανεφερες και μου στειλε κατι φωτο απο περσινες διακοπες
πονηρια !!!!!!!!!!!!!!!!!! τροπος σκεψης ανθρωπων με περιορισμενο μυαλο !!!!!!!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.606
Πόντοι
2.256
και μιλησα μαζι της το πρωι και κατι δεν μου καθοταν καλα
μου πε τις τιμες που ανεφερες και μου στειλε κατι φωτο απο περσινες διακοπες
πονηρια !!!!!!!!!!!!!!!!!! τροπος σκεψης ανθρωπων με περιορισμενο μυαλο !!!!!!!
Μην κάνεις το λάθος... εγω τα εκλαψα αλλα τουλάχιστον να μην την πατήσει άλλος σαν κι εμένα

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Αυτο λεω δεν μου κατσε κατι καλα πηγαινε σολωμου και παρε τζουλια
Θα αποζημιωθεις στο επακρο

Vasilisathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Μην κάνεις το λάθος... εγω τα εκλαψα αλλα τουλάχιστον να μην την πατήσει άλλος σαν κι εμένα
Έχεις δίκιο φίλε...μακριαααααά!!!Άντζελα από deluxe με χίλια!! είναι τοπ η κοπέλα κ πολύ καλό παιδί! την προτείνω ανεπιφύλακτα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.606
Πόντοι
2.256
Την ξερω την Τζουλια, Την εχω πάρει 3 φορές. Αλλα είναι μόνο τα ΣΚ εκεί. Δε δουλευει καθημερινές

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο φίλε...μακριαααααά!!!Άντζελα από deluxe με χίλια!! είναι τοπ η κοπέλα κ πολύ καλό παιδί! την προτείνω ανεπιφύλακτα
Η Αντζελα βρισκεται εκτος ιστοσελίδας; Πως βλεπουμε φωτος;

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
και μονο οτι ειδες κουβερτα στο κερββατι και οχι σεντονι,επρεπε να την ειχες κανει...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
μασαζ στο σπιτι της συγκεκριμενης καπου στους αγιους αναργυρους..1 ωρα 35 ευρω σε μασαζοκρεββατο με ζεστο λαδι..το μασαζ πολυ καλο,ξαναενοιωσα, αλλα δεν παιζει τιποτε παραπανω,αλλωστε μου το ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη...για το μασαζ παντως αξιζει,για κατι παραπανω οχι..

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Γεια στο στομα σου!!!!!!!!! φιλε η Αντζελα σ αυτο που κανει ειναι απαιχτη οποιος εχει δοκομασει θα το ξερει !!!
Εγω παντως δεν την αλλαζω !!!!!!!!!!!
Μονο ,απ οτι εμαθα σταματησε την συνεργασια με το Ντελουξ και δουλευει μονη της οπως παντα δουλευε μονη της.
Αμα καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ΠΜ να τον φερω σ επαφη.

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Γεια στο στομα σου!!!!!!!!! φιλε η Αντζελα σ αυτο που κανει ειναι απαιχτη οποιος εχει δοκομασει θα το ξερει !!!
Εγω παντως δεν την αλλαζω !!!!!!!!!!!
Μονο ,απ οτι εμαθα σταματησε την συνεργασια με το Ντελουξ και δουλευει μονη της οπως παντα δουλευε μονη της.
Αμα καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ΠΜ να τον φερω σ επαφη.
Συναγωνιστες με το μαλακο ολοι θα παρετε Αντζελα ...χαχαχα ...μου την εχετε πεσει και δεν εχω κανει δουλεια σημερα. Δεν πειραζει ...αξιζει τον κοπο αυτο το μωρο με την κουκλιστικη ομορφια !!!!!!!!!!!!!! Χαλαλι της ...

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
το Deluxe την αναφέρει όμως στην σελίδα....

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
το Deluxe την αναφέρει όμως στην σελίδα....
Ναι φιλε, εχεις δικιο τωρα το επιβεβαιωσα την αναφερουν ακομα στο Ντελουξ χωρις φωτο .Ομως επειδη εχω αμεση ενημερωση , ειμαι φανατικος κι αμετανοητος πελατης της ...χαχα ( συναντηθηκα την Παρασκευη ) μου το ειπε η ιδια, εχει σταματησει την συνεργασια με το ντελουξ .

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Προς ολους τους συναγωνιστες :
Παιδια παω για φαγητο σπιτι θα με κυνηγησει η γυναικα ...χαχαχα .Πηρα τα μηνυματα σας . Θα απαντησω σε ολους για την Αντζελα.  Με την σειρα, ολοι θα παρετε !!! Δουλεια θελει το κοριτσι...

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.754
Πόντοι
456
Συναγωνιστες με το μαλακο ολοι θα παρετε Αντζελα ...χαχαχα ...μου την εχετε πεσει και δεν εχω κανει δουλεια σημερα. Δεν πειραζει ...αξιζει τον κοπο αυτο το μωρο με την κουκλιστικη ομορφια !!!!!!!!!!!!!! Χαλαλι της ...
καλησπερα αδερφε.στειλε και σε μενα αν θες.αν εχεις και της δαναηςακομη καλυτερα.σε ευχαριστω εκ των προτερων!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
...παρεμπιπτόντως,
το πιτσιρίκι που έχουν στο your το έχει δοκιμάσει κανένας????

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Ναι φιλε, εχεις δικιο τωρα το επιβεβαιωσα την αναφερουν ακομα στο Ντελουξ χωρις φωτο .Ομως επειδη εχω αμεση ενημερωση , ειμαι φανατικος κι αμετανοητος πελατης της ...χαχα ( συναντηθηκα την Παρασκευη ) μου το ειπε η ιδια, εχει σταματησει την συνεργασια με το ντελουξ .

Σωστά, έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι πλέον δεν συνεργάζεται με την εταιρεία....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom