Επειδή πήρα αρκετά ΡΜ, απαντάω σε όλους εδώ. Δυστυχώς το τηλέφωνο της Άντζελας δεν το είχα πάρει
.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Ionas38 για όσα έγραψε σε προηγούμενες σελίδες, καθώς και κάποιους καθυστερημένους που ζήταγαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, ρωτώντας την κοπέλα στο τηλέφωνο αν σίγουρα φραπεδιάζει όπως γράφτηκε στο bourdela
Παραθέτω:
Καλημερα φιλε nik_οnline , την Χρυσανα δεν την δοκιμασα ακομη την εχω στα υπ οψη να δω τι παιζει . Δοκιμασα την Αντζελα ομως απ το Ντελουξ που μου προτειναν και επαθα την πλακα μου ...ειναι κατ αρχην ενα κουκλι προς το αδυνατο υπεροχο σωμα ...φανταστικο μασαζ σε συνδιασμο με ενα φραπε . Αν την δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις κι εσυ...
Καλημερα φιλε μου ... δεν μπορω ακομη να σου στειλω πμ ειμαι καινουργιος εδω. Μ ενδιαφερουν καποιες λεπτομεριες για την Αντζελα αλλα οχι απο εδω στειλε αν θες πμ και οταν μπορεσω θα σου στειλω κι εγω , για να μην εκθετουμε προσωπα και πραγματα δημοσιως
Καλημερα φιλε fafoutis69 , σχετικα με την Αντζελα δεν εκανα ιδιαιτερη συμφωνια για το φραπε αλλα απ οτι καταλαβα ηταν μεσα στο προγραμμα της . Το μονο που ζηταει ειναι κατι για το ταξι 10-20€ αναλογα αν εισαι μακρια η κοντα.Το πακετο ειναι φανταστικο παντως,ειναι κουκλι σκετο , κανει ενα ιδιαιτερα επαγγελματικο μασαζ και σε συνδιασμο με τον φραπε , εμενα τουλαχιστον με απογειωσε. Τωρα βεβαια ειναι και γουστα αυτα.Σχετικα με το φουλ που ανεφερες για κατι καλα κοματια εχεις καμια πληροφορια γιατι μ ενδιαφερει κι αυτο.
Θα συμφωνησω φιλε μου μαζι σου κι εγω απο τις 15 που δοκιμασα οι 3 κανουν μαζαζ επαγγελματικο . Εγω κυριως απο αγγελιες δοκιμαζα και τελευταια απο περιεργεια απο μαγαζια . Κατα την δικη μου αποψη ειναι και θεμα χημειας αν πεσεις σε καποια που κανει καλο μασαζ να δωσεις κατι παραπανω όποτε μπορεις να κανεις ενα ωραιο δωρο στον εαυτο σου !!! Για να πω την αληθεια οταν ξεκινησα να παιρνω τηλ. σε μαγαζια μου ετυχε η Αντζελα η οποια το κοριτσι ειναι απαιχτο κανει φανταστικο μασαζ και σε συνδιασμο με το φραπε στο τελος ... εμενα με απογειωσε και δεν την αλλαζω , ειναι αυτο που ελεγα για την χημεια.
Τα στοιχειώδη ρε πούστη μου! Μην δίνετε ονόματα τόσο εύκολα, μόνο σε ΡΜ. Ένα ανοιχτό forum είναι που μπαίνει οποίος θέλει και διαβάζει τα πάντα!
Αλλά τι μαλακιες λέω, εδώ άλλοι μετά από 6 μήνες και 750 σελίδες, ακόμα ζητάνε το βίντεο της Ραλλή στο κότερο!