Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
..χαλουσε την πιατσα ή μηπως χαλουσε την τιμολογιακη πολιτικη???
Κοίτα οι άλλες δεν έκανα φούλ και λογικά έκοβε πελατεία...
Δυστυχώς την πιάτσα την χαλάμε εμείς που δίνουμε 70-80€ για φραπέ και μασάζ της πλάκας ενώ μπορείς να βρεις μαγαζί εκτός με 60€ φουλ...Σινώπης κλπ...

Vasilisathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Έχει κάποιος το τηλ της Άντζελας από deluxe?? Αν ναι στείλτε μου pm!!

giwrgos777

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Παλικάρια από Refresh body massage έχει κανείς άποψη? Και συγκεκριμένα για τη Βέρα που σκέφτομαι να δοκιμάσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από τη πλευρά μου κάτι λίγα από deluxe ξέρω  αν θέλει κάποιος πληροφορίες pm.

Karabalikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
71
Πόντοι
0

korkma

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε Anelina Plati, με τα χίλια ζόρια μασάζ και εκτόνωση χαλιά..30 ευρώ...δεν ξαναπαω

Karabalikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
71
Πόντοι
0
Επειδή πήρα αρκετά ΡΜ, απαντάω σε όλους εδώ. Δυστυχώς το τηλέφωνο της Άντζελας δεν το είχα πάρει  :headbang:.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Ionas38 για όσα έγραψε σε προηγούμενες σελίδες, καθώς και κάποιους καθυστερημένους που ζήταγαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, ρωτώντας την κοπέλα στο τηλέφωνο αν σίγουρα φραπεδιάζει όπως γράφτηκε στο bourdela  :headbang: :headbang: :headbang:

Παραθέτω:

Καλημερα φιλε nik_οnline , την Χρυσανα δεν την δοκιμασα ακομη την εχω στα υπ οψη να δω τι παιζει . Δοκιμασα την Αντζελα ομως απ το Ντελουξ που μου προτειναν και επαθα την πλακα μου ...ειναι κατ αρχην ενα κουκλι προς το αδυνατο υπεροχο σωμα ...φανταστικο μασαζ σε συνδιασμο με ενα φραπε . Αν την δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις κι εσυ...

Καλημερα φιλε μου ... δεν μπορω ακομη να σου στειλω πμ ειμαι καινουργιος εδω. Μ ενδιαφερουν καποιες λεπτομεριες για την Αντζελα αλλα οχι απο εδω στειλε αν θες πμ και οταν μπορεσω θα σου στειλω κι εγω , για να μην εκθετουμε προσωπα και πραγματα δημοσιως

Καλημερα φιλε fafoutis69 , σχετικα με την Αντζελα δεν εκανα ιδιαιτερη συμφωνια για το φραπε αλλα απ οτι καταλαβα ηταν μεσα στο προγραμμα της . Το μονο που ζηταει ειναι κατι για το ταξι 10-20€ αναλογα αν εισαι μακρια η κοντα.Το πακετο ειναι φανταστικο παντως,ειναι κουκλι σκετο , κανει ενα ιδιαιτερα επαγγελματικο μασαζ και σε συνδιασμο με τον φραπε , εμενα τουλαχιστον με απογειωσε. Τωρα βεβαια ειναι και γουστα αυτα.Σχετικα με το φουλ που ανεφερες για κατι καλα κοματια εχεις καμια πληροφορια γιατι μ ενδιαφερει κι αυτο.

Θα συμφωνησω φιλε μου μαζι σου  κι εγω απο τις 15 που δοκιμασα οι 3 κανουν μαζαζ επαγγελματικο . Εγω κυριως απο αγγελιες δοκιμαζα και τελευταια απο περιεργεια απο μαγαζια . Κατα την δικη μου αποψη ειναι και θεμα χημειας αν πεσεις σε καποια που κανει καλο μασαζ να δωσεις κατι παραπανω όποτε μπορεις να κανεις ενα ωραιο δωρο στον εαυτο σου !!! Για να πω την αληθεια οταν ξεκινησα να παιρνω τηλ. σε μαγαζια μου ετυχε η Αντζελα η οποια το κοριτσι ειναι απαιχτο κανει φανταστικο μασαζ και σε συνδιασμο με το φραπε στο τελος ... εμενα με απογειωσε και δεν την αλλαζω , ειναι αυτο που ελεγα για την χημεια.

Τα στοιχειώδη ρε πούστη μου! Μην δίνετε ονόματα τόσο εύκολα, μόνο σε ΡΜ.  Ένα ανοιχτό forum είναι που μπαίνει οποίος θέλει και διαβάζει τα πάντα!

Αλλά τι μαλακιες λέω, εδώ άλλοι μετά από 6 μήνες και 750 σελίδες, ακόμα ζητάνε το βίντεο της Ραλλή στο κότερο!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.604
Πόντοι
2.256
Επίσκεψη σε Anelina Plati, με τα χίλια ζόρια μασάζ και εκτόνωση [size=12pt]χαλιά.[/size].30 ευρώ...δεν ξαναπαω
Ελεος με την παραπληροφόρηση. Αυτη χρεώνει 50€ ΜΟΝΟ για μασαζ και φοράς το εσώρουχο. Εσύ πήρες με 30€ και φραπέ; Για χθεσινούς μας πέρασες;

Τα χαλιά να τα μαζέψεις, καλοκαίριασε.

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
καλησπερα θα παρακαλουσα οποιος εχει τ διαθεση να μου δωσει πληροφοριες για Ρανια we love massage και Γιαννα refresh body.θα το εκτιμουσα πολυ.

cobalt

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
807
Πόντοι
86
καλησπερα θα παρακαλουσα οποιος εχει τ διαθεση να μου δωσει πληροφοριες για Ρανια we love massage και Γιαννα refresh body.θα το εκτιμουσα πολυ.

Δεν ηξερα οτι παιζει αππ αυτα τα μαγαζια κατι περισσοτερο , ισχυει;

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Μπας και ανοίξουμε νέους ορίζοντες γιατί απο τα άλλα δεν έχει κάτι αξιόλογο...

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Νικ, ο γενικός κανόνας με τις τιμες αυτό υποδηλώνει. Συγκεκριμένα όμως για το σχόλιο με παραθεση δικη μου που εκανε ο bansky, νομιζω ότι αναφερεται σε σχολιο μου σχετικα με αγγελια ανεξαρτητης που εχει δικο της χώρο και οχι στις κοπελες απο τα sites που προσφερουν μασαζ κατοίκον.

Έχεις δίκιο,αναφερόμουν στη γνωστή που έχει δικό της χώρο στην Αχαρνών και λέει ότι είναι "παντρεμένη γυμνάστρια με αδελφή φοιτήτρια" και φραπεδιαζει μένοντας γυμνή και αφήνοντας (όπως λέει) χουφτωματα.
warnwarn.gif
 Απαγορεύεται[/URL] η δημοσίευση φωτογραφιών με πρόσωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom