Ξερει καποιος αν ειναι κατι αξιόλογο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Barefoot κάνουν στο Lotus relax στο massageme και σε άλλα όπως ααναφέρθηκαν παραπάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετά τέτοια μασάζ και έχει δίκιο ο συνάδερφος taksiarhis παραπάνω με το θέμα του ότι πατάνε όπου να ναι. Σε εμένα π.χ. μία τύπισσα πάταγε με όλο το βάρος στον αυχένα και μετά από 2-3 μέρες είχα ενοχλήσεις. Ευτυχώς τπτ σοβαρό αλλά γενικά θέλει προσοχή το άθλημα αυτό. Η Νεκταρία π.χ. είναι πολύ προσεκτική. ¨οπο ιος θέλει περισσότερες λετομέρειες ας στείλει μην.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλε!!!Barefoot κάνουν στο Lotus relax στο massageme και σε άλλα όπως ααναφέρθηκαν παραπάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετά τέτοια μασάζ και έχει δίκιο ο συνάδερφος taksiarhis παραπάνω με το θέμα του ότι πατάνε όπου να ναι. Σε εμένα π.χ. μία τύπισσα πάταγε με όλο το βάρος στον αυχένα και μετά από 2-3 μέρες είχα ενοχλήσεις. Ευτυχώς τπτ σοβαρό αλλά γενικά θέλει προσοχή το άθλημα αυτό. Η Νεκταρία π.χ. είναι πολύ προσεκτική. ¨οπο ιος θέλει περισσότερες λετομέρειες ας στείλει μην.
Θα με ενδιέφερε μπορείς να στείλεις καμία πληροφορία
Ευχαριστω
Vasilisathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
εχουμε καμια πληροφορία?Καλημέρα συναγωνιστές.. Έχει δοκιμάσει κανείς Έλλη και Δανάη από deluxe massage?? Κι αν ναι κάνουν καλή φραπεδια;
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...κανείς δεν θα στο πει.
Και λογικό είναι
Vasilisathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
φιλε στειλε μου στο μαιλ μου γτ θελω να σε ρωτησω...και απο εδω δν μπορω να στειλωΤο θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ε αυτά με pm το ξέρεις...Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
nik θες δε θες τις μπανανοφλουδες θα τις πατησεις, ολοι μας τις πατησαμε μεχρι να μαθουμε. Έτσι θα μαθεις και εσυΤο θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Ναι φίλε και οι δυο κάνουν φραπεδιά τέλειαεχουμε καμια πληροφορία?
Από lotus έχει πάρει κάποιος φίλος;
Ή εσυ;
Ας στείλει πμ οποίος ξέρει κάτι παραπάνω
Το πρπχωρανε καθόλου;
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
όντως...ε αυτά με pm το ξέρεις...
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Έχω πατήσει ήδη κάμποσες και ακόμα μαθαίνω...nik θες δε θες τις μπανανοφλουδες θα τις πατησεις, ολοι μας τις πατησαμε μεχρι να μαθουμε. Έτσι θα μαθεις και εσυ
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
όλοι τις πατησαμε και τις παταμε. Αν θες κατι και μπορω ελα pmΈχω πατήσει ήδη κάμποσες και ακόμα μαθαίνω...
Ξερει καποιος αν ειναι κατι αξιόλογο?
Μακρυά.Μεγαλη ξεπέτα.
Δε βλέπω πουθενά στο σαιτ Ελλη ρε τύπε..Είναι στα ''κρυφά χαρτιά''?
Η μικρή μελαχρινή.Και αυτή και η Δανάη το "προχωράνε" το θέμα.
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Ένα φραπέ κάνουν τπτ άλλο
Ένα φραπέ κάνουν τπτ άλλο
Η Έλλη έχει και καλαμάκι μαζί της.
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Καταρχήν η ελλη δεν δουλεύει deluxe
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Στην στέλνουν φωτό...όμορφη αρκετά...και έχει φραπέ & καλαμάκι...για Δανάη δεν ξέρω...Καταρχήν η ελλη δεν δουλεύει deluxe
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Αφού μ είπαν ότι την έδειωξαν φίλε
Σε ευχαριστω συναγωνιστη!Μακρυά.Μεγαλη ξεπέτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις