Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
44
Πόντοι
0
Barefoot κάνουν στο Lotus relax στο massageme και σε άλλα  όπως ααναφέρθηκαν παραπάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετά τέτοια μασάζ και  έχει δίκιο ο συνάδερφος taksiarhis  παραπάνω με το θέμα του ότι πατάνε όπου να ναι. Σε εμένα π.χ. μία τύπισσα πάταγε με όλο το βάρος στον αυχένα και μετά από 2-3 μέρες είχα ενοχλήσεις. Ευτυχώς τπτ σοβαρό αλλά γενικά θέλει προσοχή το άθλημα αυτό. Η Νεκταρία π.χ. είναι πολύ προσεκτική.  ¨οπο ιος θέλει περισσότερες λετομέρειες ας στείλει μην.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Barefoot κάνουν στο Lotus relax στο massageme και σε άλλα  όπως ααναφέρθηκαν παραπάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετά τέτοια μασάζ και  έχει δίκιο ο συνάδερφος taksiarhis  παραπάνω με το θέμα του ότι πατάνε όπου να ναι. Σε εμένα π.χ. μία τύπισσα πάταγε με όλο το βάρος στον αυχένα και μετά από 2-3 μέρες είχα ενοχλήσεις. Ευτυχώς τπτ σοβαρό αλλά γενικά θέλει προσοχή το άθλημα αυτό. Η Νεκταρία π.χ. είναι πολύ προσεκτική.  ¨οπο ιος θέλει περισσότερες λετομέρειες ας στείλει μην.
Καλησπέρα φίλε!!!
Θα με ενδιέφερε μπορείς να στείλεις καμία πληροφορία
Ευχαριστω

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
κανείς δεν θα στο πει.
Και λογικό είναι
Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...

• Like
Αντιδράσεις: geo69

Vasilisathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Το θέμα είναι να μοιραζόμαστε πληροφορίες συναγωνιστές...αν κάποιος βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει "τρύπες" δεν θα ήταν κακό να μαθαίναμε κάποια μυστικά...αργά ή γρήγορα εξάλλου θα μας ανοίξουν σε όλους τρύπες...
φιλε στειλε μου στο μαιλ μου γτ θελω να σε ρωτησω...και απο εδω δν μπορω να στειλω

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ε αυτά με pm το ξέρεις...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
nik θες δε θες τις μπανανοφλουδες θα τις πατησεις, ολοι μας τις πατησαμε μεχρι να μαθουμε. Έτσι θα μαθεις και εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom