Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Καλημερα φιλε fafoutis69 , σχετικα με την Αντζελα δεν εκανα ιδιαιτερη συμφωνια για το φραπε αλλα απ οτι καταλαβα ηταν μεσα στο προγραμμα της . Το μονο που ζηταει ειναι κατι για το ταξι 10-20€ αναλογα αν εισαι μακρια η κοντα.Το πακετο ειναι φανταστικο παντως,ειναι κουκλι σκετο , κανει ενα ιδιαιτερα επαγγελματικο μασαζ και σε συνδιασμο με τον φραπε , εμενα τουλαχιστον με απογειωσε. Τωρα βεβαια ειναι και γουστα αυτα.Σχετικα με το φουλ που ανεφερες για κατι καλα κοματια εχεις καμια πληροφορια γιατι μ ενδιαφερει κι αυτο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους !!
Εχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής από joy massage
Τη Στέλλα; Την ελενα; Και την Ελεάνα;
Αξίζουν; Πως είναι από προγραμμα
Δεκτά πμ
Παρακαλώ απαντήστε οποία και αν είναι η απάντηση
Ευχαριστώ εκ των προτερων

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.367
Πόντοι
206
Το ταξί είναι μέσα στη τιμή. Ionas38 Άρα το 20+ το τσιμπισε. Για το άλλο που ρωτάς απλά κοίτα στο ανάλογο θρεντ και τα ξαναλέμε αν δεν βρεις κάτι

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
50+20 για ταξι :2funny: :2funny: +20ξενοδοχειο ,μια 90αρα και για ενα μασαζ+φραπε, καλα ειναι, ηρθε οντως η αναπτυξη  :tn04: :tn04:

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
50+20 για ταξι :2funny: :2funny: +20ξενοδοχειο ,μια 90αρα και για ενα μασαζ+φραπε, καλα ειναι, ηρθε οντως η αναπτυξη  :tn04: :tn04:
Παιδια ..." περι ορεξεως κολοκυθοπιτα " γουστα ειναι αυτα αλλος δινει για μια γυναικα μονο να του κανει παρεα 2 με 3 ωρες , 150 και 200 ευρουλακια (ξερω τετοια περιπτωση)... ειναι θεμα τι γουσταρει ο καθ ενας και τι διαθετει βεβαια για το κεφι του ...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.251
Πόντοι
2.456
Παιδια ..." περι ορεξεως κολοκυθοπιτα " γουστα ειναι αυτα αλλος δινει για μια γυναικα μονο να του κανει παρεα 2 με 3 ωρες , 150 και 200 ευρουλακια (ξερω τετοια περιπτωση)... ειναι θεμα τι γουσταρει ο καθ ενας και τι διαθετει βεβαια για το κεφι του ...
Τύπε δεν είμαστε σε σάι συντροφιάς κατ' οίκον.. :S :S :S

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
Οκ ρε μαστορα , δεκτον ... αμα θες σαβουρες εχει και με 15 €
δεν εχει φιλε μου, ολα τα μασατζιδικα ντελιβερι παιζουν απο 50 και πανω και εχουν και μπαζα και σαβουρες, και ολο αυτο το τιμημα εξηγειται μονο με την προσμονη και καλα τουν πελατη να του κανει και κατι παραπανω η εκαστοτε κορασιδα. Γιατι αν ηταν για μασαζ, ισαξιο μασαζ με αυτες το παιρνεις και με 10 ευρω, μη σου πω και καλυτερο

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
δεν εχει φιλε μου, ολα τα μασατζιδικα ντελιβερι παιζουν απο 50 και πανω και εχουν και μπαζα και σαβουρες, και ολο αυτο το τιμημα εξηγειται μονο με την προσμονη και καλα τουν πελατη να του κανει και κατι παραπανω η εκαστοτε κορασιδα. Γιατι αν ηταν για μασαζ, ισαξιο μασαζ με αυτες το παιρνεις και με 10 ευρω, μη σου πω και καλυτερο
Θα συμφωνησω φιλε μου μαζι σου  κι εγω απο τις 15 που δοκιμασα οι 3 κανουν μαζαζ επαγγελματικο . Εγω κυριως απο αγγελιες δοκιμαζα και τελευταια απο περιεργεια απο μαγαζια . Κατα την δικη μου αποψη ειναι και θεμα χημειας αν πεσεις σε καποια που κανει καλο μασαζ να δωσεις κατι παραπανω όποτε μπορεις να κανεις ενα ωραιο δωρο στον εαυτο σου !!! Για να πω την αληθεια οταν ξεκινησα να παιρνω τηλ. σε μαγαζια μου ετυχε η Αντζελα η οποια το κοριτσι ειναι απαιχτο κανει φανταστικο μασαζ και σε συνδιασμο με το φραπε στο τελος ... εμενα με απογειωσε και δεν την αλλαζω , ειναι αυτο που ελεγα για την χημεια.

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Λοιπόν επειδή χρωστάω και τιμες ηλικία ξεχασα η κοπέλα παίρνει 50 και ειναι καμια 40 και κατω, εκει περίπου επικοινωνία με email  και αν διαβάσετε τίποτα σελίδες πίσω θα βρείτε ολες της πληροφορίες.

Vandon

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Θα συμφωνησω φιλε μου μαζι σου  κι εγω απο τις 15 που δοκιμασα οι 3 κανουν μαζαζ επαγγελματικο . Εγω κυριως απο αγγελιες δοκιμαζα και τελευταια απο περιεργεια απο μαγαζια . Κατα την δικη μου αποψη ειναι και θεμα χημειας αν πεσεις σε καποια που κανει καλο μασαζ να δωσεις κατι παραπανω όποτε μπορεις να κανεις ενα ωραιο δωρο στον εαυτο σου !!! Για να πω την αληθεια οταν ξεκινησα να παιρνω τηλ. σε μαγαζια μου ετυχε η Αντζελα η οποια το κοριτσι ειναι απαιχτο κανει φανταστικο μασαζ και σε συνδιασμο με το φραπε στο τελος ... εμενα με απογειωσε και δεν την αλλαζω , ειναι αυτο που ελεγα για την χημεια.

Καλησπέρα φίλε, όντως πολύ ωραία τα λόγια σου λίγο πιο πίσω. Την Άντζελα σε ποιο μαγαζί εννοείς? Αν θες πμ αλλιώς και εδω.

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Σκελετούς από την Ντουλάπα βγάζεις!!!! Υπάρχει αυτό ; 
Υπάρχει ναι...σαν κέντρο ποδολογίας...όντως δηλαδή κάνουν πεντικιούρ κλπ αλλά πιο παλιά είχε και μασάζ...και έπαιρνες φραπέ αν ήσουν πελάτης...

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Υπάρχει ναι...σαν κέντρο ποδολογίας...όντως δηλαδή κάνουν πεντικιούρ κλπ αλλά πιο παλιά είχε και μασάζ...και έπαιρνες φραπέ αν ήσουν πελάτης...

Τα πάντα όλα έπαιρνες πριν γίνει ποδολογια , είχε τις ρωσιδες γριές και κάποιες φορές νεότερες και τα έδιναν όλα . Νόμιζα ότι είχε κλείσει και η ποδολογια. Στην αρχή εκανε μασαζ μια γριούλα αλλά μετά δεν πήγαινα  γιατί δεν είχε κάτι κάλο. 

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Τα πάντα όλα έπαιρνες πριν γίνει ποδολογια , είχε τις ρωσιδες γριές και κάποιες φορές νεότερες και τα έδιναν όλα . Νόμιζα ότι είχε κλείσει και η ποδολογια. Στην αρχή εκανε μασαζ μια γριούλα αλλά μετά δεν πήγαινα  γιατί δεν είχε κάτι κάλο. 
Τώρα πλέον έχει μια 55αρα που κάνει μασάζ...αλλα πρέπει να σε ξέρουν...εχω καιρό να πάω...
σκέψου πως κάποια στιγμή με έπαιρνε τηλ να πάω...τόσο αναδουλειά...χαχα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Λοιπόν επειδή χρωστάω και τιμες ηλικία ξεχασα η κοπέλα παίρνει 50 και ειναι καμια 40 και κατω, εκει περίπου επικοινωνία με email  και αν διαβάσετε τίποτα σελίδες πίσω θα βρείτε ολες της πληροφορίες.
Μπήκα στο προφιλ σου και διαβασα ολα τα μηνυματα που εχεις αναρτήσει. Δεν αναφέρεις κάτι σχετικό. Υπάρχουν φυσικα περιγραφές και εντυπώσεις για διαφορες συναντησεις σου με μασατζουδες αλλα οχι κατι που να παραπεμπει σε αυτην εδω που μας περιεγραψες τελευταια Δώσε ενα Link ή στείλε με pm το mail της αν θες.

• Like
Αντιδράσεις: Banksy

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Τώρα πλέον έχει μια 55αρα που κάνει μασάζ...αλλα πρέπει να σε ξέρουν...εχω καιρό να πάω...
σκέψου πως κάποια στιγμή με έπαιρνε τηλ να πάω...τόσο αναδουλειά...χαχα

Ήταν στην αρχή και η Ολγα Ρωσίδα καποιες μερες . Τότε ήταν 50+ τώρα δε θα είναι εξήντα. Στα νιάτα της όμως ήταν πολύ καλή 

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Είμαστε off topic σταματάω.  Τα κατ οίκον site πλέον έχουν γίνει ένα παραμύθι νομίζω. Δεν προσφέρουν ούτε καλό μασάζ ούτε και τις ονειρώξεις που έχουμε όσοι παίρνουμε από εκεί. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom