Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
εχει δοκιμασει κανεις απο massagejoy την βασια?
Καλημερα φιλε μου ΖΑΝΜΠΑΤΙΣΤ δεν μπορω προς το παρον
να απαντησω με πμ και επειδη σεβομαι γενικα προσωπα και πραγματα
θα σου απαντησω μολις μπορεσω συντομα μαλλον. Για πες μου ομως εχεις δοκιμασει την Αντζελα η ρωτας για να την επιλεξεις ?
Παντως αξιζει τον κοπο γενικα ...

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Καλημερα φιλε μου ΖΑΝΜΠΑΤΙΣΤ δεν μπορω προς το παρον
να απαντησω με πμ και επειδη σεβομαι γενικα προσωπα και πραγματα
θα σου απαντησω μολις μπορεσω συντομα μαλλον. Για πες μου ομως εχεις δοκιμασει την Αντζελα η ρωτας για να την επιλεξεις ?
Παντως αξιζει τον κοπο γενικα ...
ρωταω για να δοκιμασω

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Καλημερα φιλε fafοutis69 οπως ειπα και σε αλλο φιλο δεν μπορω ακομη να στειλω πμ ομως σε λιγο θα αποκτησω το δικαιωμα και θα σου απαντησω για την Αντζελα , εσυ την εχεις δοκιμασει?
όχι δεν την εχω δοκιμάσει, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν βρίσκω το λόγο να δώσω 50-60 για σκέτο μασάζ συν 20-50 δωράκι για ένα φραπεδάκι. Δεν είμαι αυτής της λογικής γιατί με τα ίδια ή και λιγότερα λεφτά παίζουν καλά τεμάχια για 2 γυρους φουλ

shifty23

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες.
Γνωρίζει κανείς η Αθηνά απο lotus relax είναι η παλιά Κωνσταντίνα που είχε το massage excellence?

Καμία σχέση. Ωραίο κορίτσι, Καλή στο μασάζ, με πετσέτα, και αν πεις κάτι περισσότερο, η αγγίξεις, σηκώνετε και φεύγει.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Άλλη μία ειδική αποστολή μετά την αποστολή της λιούμπα στη Νέα Σμύρνη όπου σε βγάζει σε κάτι gilf τώρα σειρά είχε η ελπίδα η όποια κοπέλα έχει βγάλει μία αγγελία και συνεννοείσαι μαζί της με email είμαι λοιπόν στο e-mail και επικοινωνούμε μου δίνει τηλέφωνο και κανονίζουμε ένα απόγευμα να πάω από κει για μασάζ και ένα δεύτερο γύρο Καλαμάκι λοιπόν πρώτη εντύπωση ανοίγει την πόρτα είναι μία ψηλή κοπέλα αδύνατη ξανθιά εξ Ρουμανίας θα έλεγα ανατολικού μπλοκ με πάρα πολύ ωραίο στήθος μεγάλο τριάρι θα έλεγα plus και αρκετά ομιλητική όπου να σπάει ο πάγος γρήγορα για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο μασάζ στο μασάζ η κοπέλα το κατέχει πολύ θα έλεγα σε βαθμό τα ίδια περίπου με την Στεφανία πραγματικά σου κάνει μασάζ δυνατό σε όλο το κορμί μία ολόκληρη ώρα και σε χαλαρώνει τώρα στο δεύτερο γύρο η κοπέλα κάνει ωραίο στοματικό πετάει έξω και τις βυζάρες της και μας απογειώνει για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην πιο ωραία εκτόνωση βέβαια η κοπέλα μετά από περισσότερη γνωριμία μπορεί να δίνει και το κάτι παραπάνω αυτήν την εντύπωση μου έδωσε στο τέλος αυτά από εμένα και αναμονή για  επόμενη αποστολή

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Άλλη μία ειδική αποστολή μετά την αποστολή της λιούμπα στη Νέα Σμύρνη όπου σε βγάζει σε κάτι gilf τώρα σειρά είχε η ελπίδα η όποια κοπέλα έχει βγάλει μία αγγελία και συνεννοείσαι μαζί της με email είμαι λοιπόν στο e-mail και επικοινωνούμε μου δίνει τηλέφωνο και κανονίζουμε ένα απόγευμα να πάω από κει για μασάζ και ένα δεύτερο γύρο Καλαμάκι λοιπόν πρώτη εντύπωση ανοίγει την πόρτα είναι μία ψηλή κοπέλα αδύνατη ξανθιά εξ Ρουμανίας θα έλεγα ανατολικού μπλοκ με πάρα πολύ ωραίο στήθος μεγάλο τριάρι θα έλεγα plus και αρκετά ομιλητική όπου να σπάει ο πάγος γρήγορα για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο μασάζ στο μασάζ η κοπέλα το κατέχει πολύ θα έλεγα σε βαθμό τα ίδια περίπου με την Στεφανία πραγματικά σου κάνει μασάζ δυνατό σε όλο το κορμί μία ολόκληρη ώρα και σε χαλαρώνει τώρα στο δεύτερο γύρο η κοπέλα κάνει ωραίο στοματικό πετάει έξω και τις βυζάρες της και μας απογειώνει για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην πιο ωραία εκτόνωση βέβαια η κοπέλα μετά από περισσότερη γνωριμία μπορεί να δίνει και το κάτι παραπάνω αυτήν την εντύπωση μου έδωσε στο τέλος αυτά από εμένα και αναμονή για  επόμενη αποστολή
κοστος  για ολα αυτα ?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
μα και πάλι δεν έχει νόημα η φωτό και η ανάρτηση αν δεν δώσεις πληροφορίες.
Άρα να είχαμε να λέγαμε...

Φίλε συγνώμη,μας κοροιδεύεις?

Εγραψα
ονομα
γραφείο
σχόλιο εμφανισης και σερβις

εβαλα και φωτογραφία

τί άλλο να κάνω?

Είπα 30/4 γύρνα πίσω 2 σελίδες και δες

• Like
Αντιδράσεις: Banksy

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Μπορείς να με διαφωτίσεις πως τη βρίσκουμε;
Με βολεύει η περιοχή πολύ.
Ευχαριστώ

• Like

Spni

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια δοκίμασα μασαζ στο σπίτι αρκετα καλο μασαζ αλλα τιποτα παραπανω.επισης οχι τοσο εντυπωσιακη η κοπελα οσο στη φωτογραφια

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Άλλη μία ειδική αποστολή μετά την αποστολή της λιούμπα στη Νέα Σμύρνη όπου σε βγάζει σε κάτι gilf τώρα σειρά είχε η ελπίδα η όποια κοπέλα έχει βγάλει μία αγγελία και συνεννοείσαι μαζί της με email είμαι λοιπόν στο e-mail και επικοινωνούμε μου δίνει τηλέφωνο και κανονίζουμε ένα απόγευμα να πάω από κει για μασάζ και ένα δεύτερο γύρο Καλαμάκι λοιπόν πρώτη εντύπωση ανοίγει την πόρτα είναι μία ψηλή κοπέλα αδύνατη ξανθιά εξ Ρουμανίας θα έλεγα ανατολικού μπλοκ με πάρα πολύ ωραίο στήθος μεγάλο τριάρι θα έλεγα plus και αρκετά ομιλητική όπου να σπάει ο πάγος γρήγορα για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο μασάζ στο μασάζ η κοπέλα το κατέχει πολύ θα έλεγα σε βαθμό τα ίδια περίπου με την Στεφανία πραγματικά σου κάνει μασάζ δυνατό σε όλο το κορμί μία ολόκληρη ώρα και σε χαλαρώνει τώρα στο δεύτερο γύρο η κοπέλα κάνει ωραίο στοματικό πετάει έξω και τις βυζάρες της και μας απογειώνει για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην πιο ωραία εκτόνωση βέβαια η κοπέλα μετά από περισσότερη γνωριμία μπορεί να δίνει και το κάτι παραπάνω αυτήν την εντύπωση μου έδωσε στο τέλος αυτά από εμένα και αναμονή για  επόμενη αποστολή
Ηλικία; (στο περιπου.. ποσο την "εκοψες") διαρκεια;; περιοχη; επίπεδο χώρου; πετσέτες παντοφλες; τιμή; αγγελία; mail;

• Like

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Καλημέρα.
Έχει πάει κανείς τελευταία στην Αγίου Ιωάννου Αγία Παρασκευή να κάνει μασάζ?

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Καλημερα φιλε fafoutis69 , σχετικα με την Αντζελα δεν εκανα ιδιαιτερη συμφωνια για το φραπε αλλα απ οτι καταλαβα ηταν μεσα στο προγραμμα της . Το μονο που ζηταει ειναι κατι για το ταξι 10-20€ αναλογα αν εισαι μακρια η κοντα.Το πακετο ειναι φανταστικο παντως,ειναι κουκλι σκετο , κανει ενα ιδιαιτερα επαγγελματικο μασαζ και σε συνδιασμο με τον φραπε , εμενα τουλαχιστον με απογειωσε. Τωρα βεβαια ειναι και γουστα αυτα.Σχετικα με το φουλ που ανεφερες για κατι καλα κοματια εχεις καμια πληροφορια γιατι μ ενδιαφερει κι αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom