Ειναι η τοπ του μαγαζιου για μενα. Προχωρα άφοβα
γιατι εγω ψαχνω για βασια στο massagejoy και δεν την βρισκω πουθενα ρε παιδια?
Ειναι η τοπ του μαγαζιου για μενα. Προχωρα άφοβα
Γεια σου φιλεμου nik_online εχω περιεργεια για αυτη την φουλ μπουκ του Ντελουξ πως να την ζητησω ποιο ειναι τ ονομα της ?Μετά απο πολλές προσπάθειες...έκλεισα στο ντελούξ με κοπέλα που είναι συνηθως φουλ μπούκ...εμπειρία για αλλη μια φορα ετσι κι ετσι...
Τις καλημέρες μου...
...με την δεύτερη..;;Δοκιμή και απο άλλο site...harmony...φοβερο μασαζ αλλα με την πρωτη δεν ειχε τιποτα παραπανω...
Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω σίγουρα......με την δεύτερη..;;
Καλημέρα παίδες.
Γνωρίζει κανείς η Αθηνά απο lotus relax είναι η παλιά Κωνσταντίνα που είχε το massage excellence?
στη σελιδα τους παντως αν και αναφερουν για την Αντζελα δεν εχουν φωτο της. Η συμφωνια για φραπεδακι εγινε κατ ιδίαν με εξτρα δωρακι?Καλημερα φιλε nik_οnline , την Χρυσανα δεν την δοκιμασα ακομη την εχω στα υπ οψη να δω τι παιζει . Δοκιμασα την Αντζελα ομως απ το Ντελουξ που μου προτειναν και επαθα την πλακα μου ...ειναι κατ αρχην ενα κουκλι προς το αδυνατο υπεροχο σωμα ...φανταστικο μασαζ σε συνδιασμο με ενα φραπε . Αν την δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις κι εσυ...
απο το τηλ,τιποτα,μαν.μονο οταν συναντηθεις με την κοπελα.καλημερα, γενικα η συνεννοηση για φραπε ή οτι αλλο πως την κανετε εσεις; κατευθειαν στην κοπελα ή απο πριν στο τηλεφωνο;
με εξιταρει πολυ η ιδεα αλλα ψιλοφοβαμαι πως θα αντιδρασει...απο το τηλ,τιποτα,μαν.μονο οταν συναντηθεις με την κοπελα.
Καλησπέρα παιδιά, από starmassage είδα μία καινούργια την Αναστασία, η οποία πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με μένα και είναι τρελή καύλα αλλά δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία...
Ξέρετε τι παίζει???
Αν κάποιος έχει ήδη δοκιμάσει να μας πει να μπουμε κι εμείς!!!
Υ.Γ. Στο γυμναστήριο πάντα προκαλούσε με έξαλλα κολάν και σέξυ πόζες...
Κάτσε με την πετσέτα κι αν στην βγάλει στο ανάσκελο,τότε όλα θα έρθουν μόνα τους.με εξιταρει πολυ η ιδεα αλλα ψιλοφοβαμαι πως θα αντιδρασει...