Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
38
Πόντοι
0
Aς στειλει καποιος να μου πει τι παιζει με τη βασια ρε παλικαρια ?

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Μετά απο πολλές προσπάθειες...έκλεισα στο ντελούξ με κοπέλα που είναι συνηθως φουλ μπούκ...εμπειρία για αλλη μια φορα ετσι κι ετσι...
Τις καλημέρες μου...
Γεια σου φιλεμου nik_online εχω περιεργεια για αυτη την φουλ μπουκ του Ντελουξ πως να την ζητησω ποιο ειναι τ ονομα της ?

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Δοκιμή και απο άλλο site...harmony...φοβερο μασαζ αλλα με την πρωτη δεν ειχε τιποτα παραπανω...

• Like
Αντιδράσεις: Acto

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Καλημερα φιλε nik_online  δεν καταλαβα αν μου απαντησες τελικα στην ερωτηση μου , δηλαδη ποιο ειναι το ονομα της κοπελας του Ντελουξ που ειναι συνεχεια φουλ μπουκ , εχω περιεργεια να δω τι φρουτο ειναι . Σ ευχαριστω καλη εβδομαδα.

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Καλημέρα παίδες.
Γνωρίζει κανείς η Αθηνά απο lotus relax είναι η παλιά Κωνσταντίνα που είχε το massage excellence?

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Καλημερα φιλε nik_οnline , την Χρυσανα δεν την δοκιμασα ακομη την εχω στα υπ οψη να δω τι παιζει . Δοκιμασα την Αντζελα ομως απ το Ντελουξ που μου προτειναν και επαθα την πλακα μου ...ειναι κατ αρχην ενα κουκλι προς το αδυνατο υπεροχο σωμα ...φανταστικο μασαζ σε συνδιασμο με ενα φραπε . Αν την δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις κι εσυ...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.367
Πόντοι
206
Καλημερα φιλε nik_οnline , την Χρυσανα δεν την δοκιμασα ακομη την εχω στα υπ οψη να δω τι παιζει . Δοκιμασα την Αντζελα ομως απ το Ντελουξ που μου προτειναν και επαθα την πλακα μου ...ειναι κατ αρχην ενα κουκλι προς το αδυνατο υπεροχο σωμα ...φανταστικο μασαζ σε συνδιασμο με ενα φραπε . Αν την δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις κι εσυ...
στη σελιδα τους παντως αν και αναφερουν για την Αντζελα δεν εχουν φωτο της. Η συμφωνια για φραπεδακι εγινε κατ ιδίαν με εξτρα δωρακι?

george16v

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
καλημερα, γενικα η συνεννοηση για φραπε ή οτι αλλο πως την κανετε εσεις; κατευθειαν στην κοπελα ή απο πριν στο τηλεφωνο;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλημερα, γενικα η συνεννοηση για φραπε ή οτι αλλο πως την κανετε εσεις; κατευθειαν στην κοπελα ή απο πριν στο τηλεφωνο;
απο το τηλ,τιποτα,μαν.μονο οταν συναντηθεις με την κοπελα.

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχετε εμπειρία από το masazstospiti.gr? Και ειδκά από Μελίνα που κάνει και barefoot που με ενδιαφέρει  γιατί δεν έχει φώτο στο site.
Ευχαριστώ.

0ddys3as

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
280
Καλησπέρα παιδιά, από starmassage είδα μία καινούργια την Αναστασία, η οποία πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με μένα και είναι τρελή καύλα αλλά δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία...
Ξέρετε τι παίζει???
Αν κάποιος έχει ήδη δοκιμάσει να μας πει να μπουμε κι εμείς!!!

Υ.Γ. Στο γυμναστήριο πάντα προκαλούσε με έξαλλα κολάν και σέξυ πόζες...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά, από starmassage είδα μία καινούργια την Αναστασία, η οποία πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με μένα και είναι τρελή καύλα αλλά δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία...
Ξέρετε τι παίζει???
Αν κάποιος έχει ήδη δοκιμάσει να μας πει να μπουμε κι εμείς!!!

Υ.Γ. Στο γυμναστήριο πάντα προκαλούσε με έξαλλα κολάν και σέξυ πόζες...

Από την στιγμή που ξέρει από πόζες και κολάν το δίπλωμα φυσιοθεραπείας αποτελεί λεπτομέρεια

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Stories

Νέο!