Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (10 μέλη και 24 επισκέπτες)

0ddys3as

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
280
Από την στιγμή που ξέρει από πόζες και κολάν το δίπλωμα φυσιοθεραπείας αποτελεί λεπτομέρεια
Αυτό το γραφείο όμως έχει τέτοιες κοπέλες???
Θα ήθελα να ήξερα πριν κλείσω ραντεβού αν υπάρχει περίπτωση επιπλέον υπηρεσιών, γιατί χαλαρωτικό μασάζ με 60€ την ώρα πάει πολύ...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.083
Πόντοι
736
Αυτό το γραφείο όμως έχει τέτοιες κοπέλες???
Θα ήθελα να ήξερα πριν κλείσω ραντεβού αν υπάρχει περίπτωση επιπλέον υπηρεσιών, γιατί χαλαρωτικό μασάζ με 60€ την ώρα πάει πολύ...
φιλε χωρις να εχω παρει και ουτε προκειται, αν γινεται οτιδηποτε παραπανω θα θελει εξτρα χαρτζιλικι απο τα 60. Τι ελιωνε τοσα χρονια στα γυμναστηρια με τα κολλαν??? Να βγαλει και κανα φραγκο το κοριτσι με τα τσιμπουκοχειλα χαχαχα

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά, από starmassage είδα μία καινούργια την Αναστασία, η οποία πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με μένα και είναι τρελή καύλα αλλά δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία...
Ξέρετε τι παίζει???
Αν κάποιος έχει ήδη δοκιμάσει να μας πει να μπουμε κι εμείς!!!

Υ.Γ. Στο γυμναστήριο πάντα προκαλούσε με έξαλλα κολάν και σέξυ πόζες...
Γενικά δεν έχει αναφερθεί κάτι για αυτό το μαγαζί...ίσως όμως βγάλεις λαβράκι...όλοι στην δοκιμή είμαστε ή ήμασταν...αλλού έχουμε φάει αλλού όχι...try...

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Εγώ σήμερα είχα δοκιμή απο massagejoy...απο μασάζ λίγα πράγματα...φραπέ ναι...το πακέτο δύσκολα θα το πετύχουμε...

endlessmilflover

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχετε εμπειρία από το masazstospiti.gr? Και ειδκά από Μελίνα που κάνει και barefoot που με ενδιαφέρει  γιατί δεν έχει φώτο στο site.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα..είχα κανονίσει μια φορά με την Ειρήνη έτσι για το κασκαντεριλίκι μήπως και παίξει κάτι παραπάνω, καμιά φραπεδιά δηλαδή στο τέλος, αλλά τελικά τζίφος..Η αλήθεια είναι όμως οτι το μασάζ  ήταν εξαιρετικό..Δυνατό επαγγελματικό και φαινόταν ότι η κοπέλα ήξερε...Όταν κάποια στιγμή πάνω στη κουβέντα προσπάθησα για το κάτι παραπάνω με τον τρόπο της το ξεκαθάρισε ότι δεν και μάλιστα μου είπε ότι το ζητάνε συχνά..δεν ξέρω τώρα τι μπορεί να καταφέρει ο καθένας με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις κι αν πρέπει να σε γνωρίσει καλύτερα αλλά εγώ από αυτό που είδα δεν πρόκειται να ξανακανονίσω..πάντως ήταν πολύ ευγενική..

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Εγώ σήμερα είχα δοκιμή απο massagejoy...απο μασάζ λίγα πράγματα...φραπέ ναι...το πακέτο δύσκολα θα το πετύχουμε...

H Gonzales απο massagejoy δινει την υποψια για βυζαρες στην φωτο.
εχεις δοκιμασει κανεις να επιβεβαιωσει μεγεθος βυζιων?

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21

Η συγκεκριμένη,κάνει μασάζ που το προχωράει μέχρι εκτόνωση και μόνο μια και "είμαι παντρεμένη με παιδιά" όπως λέει.
Η φωτογραφία που έστειλε ως δική της και ως αληθινή,δείχνει ένα ξανθό,καλό μιλφ με ωραίο σώμα.
Ζητάει 60 ευρώ για μία ώρα και έχει δικό της χώρο σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην αρχή της Αχαρνών με κουδούνι γυναικείο όνομα.

Όλα καλά ως εδώ.
Όμως λίγο καιρό πριν έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο όπου κάποια ημέρα,κλείνοντας την,έκανα το λάθος μισή ώρα νωρίτερα,να της ακυρώσω το ραντεβού.
Αμέσως άρχισαν να μου έρχονται απειλητικά μηνύματα από τρεις διαφορετικούς αριθμούς για το τι θα πάθω,τι θα μου κάνουν κλπ,κλπ.
Οπότε όποιος το αποφασίσει,ας τα μετρήσει όλα.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
Από γραφείο που κάνει αυστηρά και μόνο μασάζ!

Συνημμένα

• 20190523_174620.jpg
    20190523_174620.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 43

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Από γραφείο που κάνει αυστηρά και μόνο μασάζ!

Νομίζω ότι οι κοπέλες που θέλουν να κάνουν οτιδήποτε το κάνουν. Δεν έχουν κανένα λόγο τα γραφεία να συμμετέχουν σε αυτό.

Έχωσες το κάτι παραπάνω στην κοπέλα  και έκατσε  

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
Για όσους με ρωτησαν,εγραψα 30/04/19 εδώ για αυτήν και ισχύει ό,τι έγραψα
(το βασικότερο,δεν την συνιστώ,απλά δοκίμασα για την φάση του δήθεν μασάζ)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
μα και πάλι δεν έχει νόημα η φωτό και η ανάρτηση αν δεν δώσεις πληροφορίες.
Άρα να είχαμε να λέγαμε...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.507
Πόντοι
2.256

Η συγκεκριμένη,κάνει μασάζ που το προχωράει μέχρι εκτόνωση και μόνο μια και "είμαι παντρεμένη με παιδιά" όπως λέει.
Η φωτογραφία που έστειλε ως δική της και ως αληθινή,δείχνει ένα ξανθό,καλό μιλφ με ωραίο σώμα.
Ζητάει 60 ευρώ για μία ώρα και έχει δικό της χώρο σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην αρχή της Αχαρνών με κουδούνι γυναικείο όνομα.

Όλα καλά ως εδώ.
Όμως λίγο καιρό πριν έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο όπου κάποια ημέρα,κλείνοντας την,έκανα το λάθος μισή ώρα νωρίτερα,να της ακυρώσω το ραντεβού.
Αμέσως άρχισαν να μου έρχονται απειλητικά μηνύματα από τρεις διαφορετικούς αριθμούς για το τι θα πάθω,τι θα μου κάνουν κλπ,κλπ.
Οπότε όποιος το αποφασίσει,ας τα μετρήσει όλα.
Πολλά είναι τα 60€ μόνο για φραπέ όσο ωραία κι αν είναι η γκόμενα.

• Like
Αντιδράσεις: Banksy

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
μα και πάλι δεν έχει νόημα η φωτό και η ανάρτηση αν δεν δώσεις πληροφορίες.
Άρα να είχαμε να λέγαμε...

Είχε γράψει τον Απρίλιο πως μόνο ο πάτος άξιζε. Μαρία αν δεν κάνω λάθος , οσμοσε αν δεν κάνω λάθος ..

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα...
Καλημερα φιλε μου ... δεν μπορω ακομη να σου στειλω πμ ειμαι καινουργιος εδω. Μ ενδιαφερουν καποιες λεπτομεριες για την Αντζελα αλλα οχι απο εδω στειλε αν θες πμ και οταν μπορεσω θα σου στειλω κι εγω , για να μην εκθετουμε προσωπα και πραγματα δημοσιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom