nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Για Χριστίνα μιλάει...Μιλάς για τη Βάσια ή τη Χριστίνα???
Για Χριστίνα μιλάει...Μιλάς για τη Βάσια ή τη Χριστίνα???
με τι αντιτιμο το μασαζ με την εκτονωση;Καλημέρα σε όλους. Να πω και εγώ την γνώμη μου ....
Χρυσάννα απο deluxe (άψογο μασαζ και εκτονωση)
Δανάη απο deluxe (καλουτσικο μασαζ και εκτονωση)
Eλλη απο deluxe (ξεπετα σε ολα και αγγαρεια)
Αντζελα απο deluxe ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ (άψογο μασάζ και εκτόνωση)
Βίκυ/Στεφανία στον χώρο της (Αψογο μασάζ και ότι αλλο ζητησεις ΑΛΛΑ κακό σώμα για μένα)
ΟΛΕΣ οι κοπέλες αν γουστάρουν κάνουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανεναν , καθως αυτες έχουν το μαχαίρι αυτές και το πεπόνι.....Αυτά , ελπίζω να βοήθησα.
Αν έχει κάποιος πληροφοριες για άλλα κατ οικον ή ανεξαρτητες κοπελες ας στείλει Inbox.
Kαλημέρα σε όλους !!!
και τις δύο. Ελεύθεροι επαγγελματίες είμαστε. Και να σκασεις!!!ποια απο τις δυο;
γιεεεεεε κ εχει κ συνέχεια! Νταλε νταλεεεεεεεκαι τις δύο. Ελεύθεροι επαγγελματίες είμαστε. Και να σκασεις!!!
43 βίντεο έχω προγραμματισει να την έχω αρχείο.γιεεεεεε κ εχει κ συνέχεια! Νταλε νταλεεεεεεε
ποσο σου ζητησαν για μασαζ ;ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΞ , ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
Πες της να μη φάει πολύ γιατί έχει και γλαροσουπα για συνοδευτικόη Αντζελα απο οτι μου ειπε για την ωρα δουλευει με πελατες που γνωριζει απο πριν....πιστευω σε λιγο καιρο θα ξεκαθαρισει αν θελει να μεινει με αυτους ή θα δωσει τηλ για ραντεβου
ας μεινει μ αυτους τοτε τι εγραψε ο προμοτοραςη Αντζελα απο οτι μου ειπε για την ωρα δουλευει με πελατες που γνωριζει απο πριν....πιστευω σε λιγο καιρο θα ξεκαθαρισει αν θελει να μεινει με αυτους ή θα δωσει τηλ για ραντεβου
Αυτό λέω σε όλους που μου στέλνουν pm ή ακόμα και εδώ δημόσια.Καλημέρα σε όλους. Να πω και εγώ την γνώμη μου ....
Χρυσάννα απο deluxe (άψογο μασαζ και εκτονωση)
Δανάη απο deluxe (καλουτσικο μασαζ και εκτονωση)
Eλλη απο deluxe (ξεπετα σε ολα και αγγαρεια)
Αντζελα απο deluxe ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ (άψογο μασάζ και εκτόνωση)
Βίκυ/Στεφανία στον χώρο της (Αψογο μασάζ και ότι αλλο ζητησεις ΑΛΛΑ κακό σώμα για μένα)
ΟΛΕΣ οι κοπέλες αν γουστάρουν κάνουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανεναν , καθως αυτες έχουν το μαχαίρι αυτές και το πεπόνι.....Αυτά , ελπίζω να βοήθησα.
Αν έχει κάποιος πληροφοριες για άλλα κατ οικον ή ανεξαρτητες κοπελες ας στείλει Inbox.
Kαλημέρα σε όλους !!!
οχι αυτος ομως μπηκε και ελεγε οτι θελει δουλειαΔηλαδή αν η μια κοπέλα κάνει επιλογές τότε αυτός που ενημέρωσε είναι προμότορας.
Ωραία λογική....