Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Errikos77 μαλλον καποιο λαθος κανεις.....εγω αν θες μπορω να σου δωσω δουλεια , να βρω παντως δεν ψαχνω. Καπου μπερδευτηκες !
Μπερδεύτηκε με άλλο μέλοςErrikos77 μαλλον καποιο λαθος κανεις.....εγω αν θες μπορω να σου δωσω δουλεια , να βρω παντως δεν ψαχνω. Καπου μπερδευτηκες !
Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου δωσω πληροφοριες για την Αντζελα. Παρεπιπτοντως θελω να ενημερωσω ολους τους φιλους που ειναι παρα πολλοι και μου ζητησαν πληροφοριες για αυτο το κοριτσι οτι θα απαντησω το γρηγοροτερο δυνατον !την Αντζελα πως την βρίσκουν???
Δεν ειμαι προμοτορας της Αντζελας λεβεντια μου , δηλαδη αν εσυ γουσταριζες την δουλεια που κανει ενα κοριτσι και το ελεγες στους φιλους θα ησουν προμοτορας δηλαδη ? Παρατηρω μια εχθρικη σταση του Banksy και του Errikos77 γιατι ρε παιδια ? Την εχετε παρει και δεν σας καθισε?ας μεινει μ αυτους τοτε τι εγραψε ο προμοτορας
Της για το τηλ της σιγα μην τη παρακαλεσουμε κιολας να της δωσουμε λεφτα ελεος
Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου δωσω πληροφοριες για την Αντζελα. Παρεπιπτοντως θελω να ενημερωσω ολους τους φιλους που ειναι παρα πολλοι και μου ζητησαν πληροφοριες για αυτο το κοριτσι οτι θα απαντησω το γρηγοροτερο δυνατον !
αν στειλεις μυνημα στο viber θα σου στειλουν φωτο λογικακαλημερα ! ξερει καποιος αν εχει καποιες καινουργιες κοπελες το deluxe μετα την αποχωρηση της Αντζελας , και πως μπορω να τις δω.
Δυστυχώς αυτή η ρετσινιά κολλάει πολύ εύκολα εδω μέσα. Αν λες καλα λογια, είσαι προμότορας, αν την "θάβεις" τότε είσαι ο νταβατζής του απέναντι μαγαζιού που δεν έχει πελατεία.Δεν ειμαι προμοτορας της Αντζελας λεβεντια μου , δηλαδη αν εσυ γουσταριζες την δουλεια που κανει ενα κοριτσι και το ελεγες στους φιλους θα ησουν προμοτορας δηλαδη ?
Δεν ειμαι προμοτορας της Αντζελας λεβεντια μου , δηλαδη αν εσυ γουσταριζες την δουλεια που κανει ενα κοριτσι και το ελεγες στους φιλους θα ησουν προμοτορας δηλαδη ? Παρατηρω μια εχθρικη σταση του Banksy και του Errikos77 γιατι ρε παιδια ? Την εχετε παρει και δεν σας καθισε?
...φίλε δεν ξέρω από υπηρεσίες...αλλά από εμφάνιση είναι ίσως από τις καλύτερες του χώρου...απλά δεν υπάρχει...το γνωρίζω πίστεψέ με
να αγιασει το στομα σουΨηλέ (μια και αναφέρθηκες σε μένα) όταν έγραψα "πες της να μη φάει πολύ γιατί έχει και γλαροσουπα για συνοδευτικό" δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στην Αντζελα.Αλλα απάντησες λες και είσαι η Αντζελα.
Οπότε...Τί σε κόφτει για τη γλαροσουπα της άλλης;Στο στομάχι σου θα πάει;
ΥΓ: 20 στα 26 ποστ (τρομερή ευστοχία...) προσπαθείς να μας πείσεις για την Λαίδη Αντζυ πόσο σεμνή,ταπεινή,πρόθυμη και υπακουη είναι...
Κι εκεί που έκανες τη δουλίτσα σου,στο "χάλασε" ο άλλος λέγοντας "η Λαίδη θα δει,θα το σκεφτεί,θα μελετήσει και θα αποφασίσει"...
Συνεννοηθείτε ρε παιδιά μη χαλάτε (μαζί με τη γλαροσουπα και) τη μανεστρα.Αμαρτια είναι.
Νομίζω μόνο σπίτιΕρχονται σπίτι η ξενοδοχείο?