Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχω μια απορια πως εμπιστευεστε να πατε καπου που δε ξερετε τι περιβαλλον ειναι :huh:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχω μια απορια πως εμπιστευεστε να πατε καπου που δε ξερετε τι περιβαλλον ειναι :huh:
Σωστή παρατήρηση.. Αλλά όπως σίγουρα γνωρίζεις το κάτω κεφάλι είναι άνευ φαιάς ουσίας. Και εφόσον είναι αυτό που οδηγεί τα βήματα μας... όντως μπορεί να μπούμε σε περιπέτειες. Από την άλλη όμως μην ξεχνάς πως είμαστε ατρόμητα αρσενικά lol.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητέ..συνάδελφε
Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή? Το έψαξα ..αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι, δεν κατέληξα κάπου.
Μου ξεφεύγει κάτι..σημαντικό ?
Πλάκα μας κάνεις ? Σου κάνει μια σοκολατοθεραπεία να γλυφεις και τα φρύδια σου

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
οι "σημειώσεις" μου λένε ότι είναι Ρωσίδα και προσφέρει μασάζ κατ'οίκον με 60 ευρώ. Αυτές οι πληροφορίες είχαν καταγραφεί σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία με την κυρία.

Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ή αν ξέρει κάποιος κάτι διαφορετικό, ας ενημερώσει

Την ειχα παρει οταν ειχε προτοβαλει αγγελια και ....μονο που δεν με εβρισε!
Πολλα νευρα για ακυρους λογους.δεν ξαναδοκιμασα

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
εχω στειλει μυνηματα παιρνω τηλεφωνα, καμια αποκριση απο την Μαρια Νεα Σμυρνη...

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
Αγαπητέ..συνάδελφε
Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή? Το έψαξα ..αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι, δεν κατέληξα κάπου.
Μου ξεφεύγει κάτι..σημαντικό ?

πολύ καλή όντως,και την έψαχνα,είχε εξαφανιστεί κάνα 4μηνο τώρα!!
εκπληκτικό μασάζ!!

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εκπληκτικό μασάζ!!

Να θέσω κι εγώ τις ερωτήσεις μου γτ δεν καλύφτηκα (κάπου το έχασα):
1. Εμφάνιση της Εβελίνας;
2. Την πρώτη φορά χειρομάλαξη και μασάζ για μία ώρα με κόστος 60 ευρά;
3. Έρχεται κατ'οίκον ή μόνο σε ξενοδοχείο;
4. Η ολοκληρωμένη συνεύρεση είναι από την 2η-3η φορά με +20 ευρά; Άρα 80 ευρά φούλ;

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

Μετριότατη με κίτρινόμαυρα δόντια

Σε εμένα τουλάχιστον όχι

Both

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
4. Η ολοκληρωμένη συνεύρεση είναι από την 2η-3η φορά με +20 ευρά; Άρα 80 ευρά φούλ;

Eγω παντως που ειχα δοκιμασει περισυ τον οκτωβριο, αν βεβαια μιλαμε για την ιδια Εβελινα που ερχεται σπιτι και χρεωνει 60 ευρω που την πρωτη φορα δεν κανει παρα μονο φραπε, δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος.
Μαλλι βαμμενο με σατινε ανταυγειες, ηλικια 35 περιπου, τελειως αντιερωτικη, ηθελα να την διωξω εξ'αρχης αλλα ντραπηκα, περισσοτερο για αλβανιδα μου φανηκε παρα για ελληνιδα, γενικα παρουσιαστικο ντεκαβλε τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα, βγαζει τα ρουχα που φοραει (τζην) μενοντας με τα εσωρουχα λεγοντας πως ταχα ξεχασε να φερει την ποδια της, μασαζ μετριοτατο που προς το τελος προσπαθει χαιδευοντας με τα χερια την ευαισθητη περιοχη νε σε διεγειρει, για τα υπολοιπα δεν ξερω γιατι δεν μου εκανε καθολου κουκου και δεν ξαναπηρα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Eγω παντως που ειχα δοκιμασει περισυ τον οκτωβριο, αν βεβαια μιλαμε για την ιδια Εβελινα που ερχεται σπιτι και χρεωνει 60 ευρω που την πρωτη φορα δεν κανει παρα μονο φραπε, δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος.
Μαλλι βαμμενο με σατινε ανταυγειες, ηλικια 35 περιπου, τελειως αντιερωτικη, ηθελα να την διωξω εξ'αρχης αλλα ντραπηκα, περισσοτερο για αλβανιδα μου φανηκε παρα για ελληνιδα, γενικα παρουσιαστικο ντεκαβλε τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα, βγαζει τα ρουχα που φοραει (τζην) μενοντας με τα εσωρουχα λεγοντας πως ταχα ξεχασε να φερει την ποδια της, μασαζ μετριοτατο που προς το τελος προσπαθει χαιδευοντας με τα χερια την ευαισθητη περιοχη νε σε διεγειρει, για τα υπολοιπα δεν ξερω γιατι δεν μου εκανε καθολου κουκου και δεν ξαναπηρα.

Οντως ντεκαβλε παρουσιαστικο, φαινεται οτι το κανει μονο για τα φραγκα

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εκπληκτικό μασάζ!!

Ρε φιλε ξερεις απο μασαζ? Γιατι αν απο εμφανιση, προσωπικοτητα, κουβεντα, χιουμορ η κρεββατι εσκιζε τοτε ισως χαλαλι της το χαλια μασαζ. Σ'αυτη την περιπτωση το μασαζ θα ηταν απλως μια δικαιολογια για να μπει σπιτι σου και να σου παρει τα 60 ευρα. Εγω τουλαχιστον που οταν προκειται για αγγελια μασαζ δινω πολυ μεγαλη εμφαση στην ποιοτητα του μασαζ και μετα ο,τι αλλο ισως θελει προκυψει, σε διαβεβαιω πως δεν το κατεχει το αθλημα καθολου. Για τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου του καθενος. Περι ορεξεως....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ακούμε τις προτάσεις σου λοιπόν...

Δεν ασχολουμαι με τον συγκεκριμενο τομέα για να ξέρω τι κυκλοφορεί.
Αλλά μπορώ να κρίνω αν μια γυναικα ειναι ελκυστική ή όχι, και η συγκεκριμένη ούτε με σφαίρες!!!!!!!

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΤΗΧ για τις απαντήσεις για την Εβελίνα. Όσον αφορά στην άλλη κοπέλα που κακοχαρακτηρίζεται λόγω εμφάνισης από κάποιους (κι εμένα δεν μου αρέσει) δεν συνεκτιμώνται τα υπόλοιπα μη εμφανή χαρακτηριστικά της καθώς και οι μασαζικές ικανότητές της. Άρα ας κάνει κριτική μόνο όποιος έχει δοκιμάσει την κορασίδα (που ασφαλώς μπορεί να είναι από πολύ καλή ως χάλια). Όπως λέει και το ρητό "πηγή της αλήθειας δεν είναι η λογική αλλά η εμπειρία". Και στο συγκεκριμένο θέμα δεν τίθεται καν η χρήση της λογικής αλλά των υποκειμενικών προτύπων ομορφιάς (και συγκεκριμένα του προσώπου).
Ως προς το "κατ΄οίκον" αξιοπρεπέστατη είναι η Μάγια (εάν βγαίνει ακόμη εκτός έδρας) και επειδή ο χώρος "πάσχει", μπορώ από προσωπική εμπειρία να πω ότι το καλύτερο είναι να "τσιμπάς" για εκτός, κορίτσια που έχεις συστηματικά δοκιμάσει σε ιδρύματα. Ενέχει κάποιους "κινδύνους" ή κινδύνους η κίνηση αλλά ξέρεις στο περίπου τι παίρνεις (και σε πολύυυυυ καλύτερο κόστος και και και...). Προτείνεται αλλά ελλοχεύουν και κάποια ρίσκα...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και επειδή ο χώρος "πάσχει", μπορώ από προσωπική εμπειρία να πω ότι το καλύτερο είναι να "τσιμπάς" για εκτός, κορίτσια που έχεις συστηματικά δοκιμάσει σε ιδρύματα. Ενέχει κάποιους "κινδύνους" ή κινδύνους η κίνηση αλλά ξέρεις στο περίπου τι παίρνεις (και σε πολύυυυυ καλύτερο κόστος και και και...). Προτείνεται αλλά ελλοχεύουν και κάποια ρίσκα...
. Με την βασική προϋπόθεση πως βρίσκεις κορίτσια που ξέρουν από μασσάζ. Γιατί η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γάμησε τα και άφησε τα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom