Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

pinelopi

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το κάτωθι κείμενο, βρίσκεται για λόγους τάξης, ανηρτημένο και στο οικείο νήμα της θεραπεύτριας.

Όλα πήγαν καλά!

Οι εντυπώσεις μου από πρόσφατη επίσκεψή μου στον οίκο της Μάγιας:

Κυριακή μεσημέρι, η κούραση και η ένταση από ολόκληρη την εργάσιμη εβδομάδα, αρχίζει να με καταβάλλει, ενώ παράλληλα συνεχίζω να είμαι παρών στις δραστηριότητες του στενού μου οικογενειακού περιβάλλοντος......

Κάποια στιγμή, νοιώθω την ανάγκη να "αποδράσω" για λίγο σε κάποιον άλλο κόσμο, χωρίς υποχρεώσεις και σκοτούρες. Η πρώτη μου σκέψη ήταν η γλυκειά Μάγια. Την καλώ στο τηλέφωνο, και την ρωτώ ευγενικά αν εργάζεται τέτοια ημέρα (Κυριακή). Ακούγοντας την καταφατική απάντηση από μέρους της, αναθαρρώ, και περνώ στην επόμενη διερευνητική ερώτησή μου: Μπορώ να έλθω κοντά σου σε 45 λεπτά? Η δεύτερη κατά σειρά καταφατική απάντηση, μου δίνει ελπίδες για ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα.

Την προσυμφωνημένη ώρα, βρίσκομαι στη διεύθυνση που μου έδωσε, και αναγγέλω τον εαυτό μου, πιέζοντας το κουδούνι της εξώπορτας του διαμερίσματος.

Η Μάγια, μου ανοίγει την πόρτα και με καλοσωρίζει, σαν να είμασταν δύο παλιόφιλοι, που είχαν να συναντηθούν εδώ και αρκετό καιρό. Μία ψηλή γυναίκα, αδύνατη, αλλά όχι κοκκαλιάρα, με όμορφη απαλή επιδερμίδα και γλυκό παρουσιαστικό, σου δίνει τη βεβαιότητα, ότι είναι ικανή να σε κάνει ν' αφήσεις ό,τι σε απασχολεί, στην άκρη, για χάρη σου.

Το σπίτι στο οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες της, αν και βρίσκομαι πρώτη φορά σε αυτό, μου δίνει την αίσθηση του οικείου. Όλα τακτοποιημένα, καθαρά, συγυρισμένα και με αρμονία βαλμένα στη θέση τους. Οι υποψίες μου ότι θα περάσω όμορφα, μία ώρα μέσα στο μικρόκοσμο της Μάγιας, τείνουν να μετατραπούν σχεδόν σε βεβαιότητα. Ο χώρος σε προδιαθέτει θετικά και μέσα από αυτό το χώρο και τις λεπτομέρειές του, καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος που πρόκειται να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του είναι το ίδιο τακτικός, ευγενικός, καλοσυνάτος και ήρεμος.

Το διερευνητικό δεκάλεπτο, μπορεί να ήταν και τέταρτο (περνάει τόσο γρήγορα ο χρόνος όταν η φιλική κουβέντα για να σπάσει ο πάγος γίνεται μία οικεία ανταλλαγή απόψεων επί παντός επιστητού) κυλάει ευχάριστα και έρχεται η ώρα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου να αφεθώ στα χέρια της θεραπεύτριας.

Μου δείχνει το υπνοδωμάτιο που εκεί θα μου αφιερώσει τα επόμενα 60 λεπτά από τη ζωή της, και με περνάει στο μπάνιο όπου μου δίνει παντοφλίτσες και σφουγγάρι (στη συσκευασία του). Από την τουαλέτα ενός σπιτιού μπορεί ο επισκέπτης να καταλάβει πόσο καθαρός και τακτικός είναι ο οικοδεσπότης. Και η τουαλέτα αυτή, επιβεβαιώνει αυτό που μόλις έγραψα. Όλα βαλμένα στη θέση τους και πεντακάθαρα.

Τελειώνοντας το μπανάκι μου, περνώ στο δωμάτιο, όπου η απαλή μουσική, συνοδεία του ημίφωτος λόγω των κλειστών πατζουριών της μπαλκονόπορτας, δίνουν την αίσθηση τη ηρεμίας και χαλάρωσης που πρόκειται να ακολουθήσει.

Η Μάγια, με προτρέπει να ξαπλώσω στο κρεβάτι, γυμνός, έχοντας γυρισμένη την πλάτη μου προς αυτήν. Τα χέρια της πολύ απαλά, αρχίζουν να με χαλαρώνουν, ξεκινώντας από τις πατούσες μου. Το βελούδινο άγγιγμά της, περνάει στους σωστούς χρόνους και στα υπόλοιπα μέλη του σώματός  μου. Σταδιακά, το άγγιγμά της και η χαλάρωση που μεταδίδεται στο κορμί μου, από τα χέρια της, με κάνουν να νοιώσω, ότι θέλω απλά να αφεθώ στα έμπειρα δάκτυλά της, χωρίς να θέλω να επέλθει το μοιραίο, στο δεύτερο μέρος της συνάντησης μας. Η έμπειρη Μάγια το αισθάνεται αυτό και μετά από τουλάχιστον 30-35 λεπτά μασάζ, γίνεται πιο επιθετική και πονηρή, δίνοντας το έναυσμα για να ανέβουν οι καρδιακοί μου παλμοί (και όχι μόνο) στο επίπεδο που εκείνη επιθυμούσε.

Επιτρέψτε μου, από το σημείο αυτό και μετά, να μην είμαι τόσο περιγραφικός όσο συνηθίζω στις κριτικές μου, θέλοντας να αφήσω μία μικρή δόση μυστηρίου να πλανάται στον αέρα για το τι μπορεί συνέβη μεταξύ δύο ενηλίκων που βρίσκονταν ξαπλωμένοι στο ίδιο κρεβάτι…..
Το μόνο που μπορώ να σας εκμυστηρευθώ, αγαπητοί μου συναγωνιστές, είναι ότι η Μάγια εκπλήρωσε τις επιθυμίες μου και τις ανάγκες μου, δίνοντας με τον τρόπο της, ένα φλασκί δροσερό νερό σ’έναν ταλαιπωρημένο από την κάψα της ερήμου παράξενο ταξιδιώτη.

Εν κατακλείδι: η Μάγια κατάφερε να μου χαρίσει 60 γεμάτα λεπτά σωματικής και ψυχικής ευεξίας, η οποία με συνόδευε για πολλές ώρες ακόμη, μετά το πέρας της συνάντησής μας,  με μία απόλυτα έντιμη και ειλικρινή πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μάγια ευχαριστώ.
μετα τι εκανες? :P :P

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Το κάτωθι κείμενο, βρίσκεται για λόγους τάξης, ανηρτημένο και στο οικείο νήμα της θεραπεύτριας.

Όλα πήγαν καλά!

Οι εντυπώσεις μου από πρόσφατη επίσκεψή μου στον οίκο της Μάγιας:

Κυριακή μεσημέρι, η κούραση και η ένταση από ολόκληρη την εργάσιμη εβδομάδα, αρχίζει να με καταβάλλει, ενώ παράλληλα συνεχίζω να είμαι παρών στις δραστηριότητες του στενού μου οικογενειακού περιβάλλοντος......

Κάποια στιγμή, νοιώθω την ανάγκη να "αποδράσω" για λίγο σε κάποιον άλλο κόσμο, χωρίς υποχρεώσεις και σκοτούρες. Η πρώτη μου σκέψη ήταν η γλυκειά Μάγια. Την καλώ στο τηλέφωνο, και την ρωτώ ευγενικά αν εργάζεται τέτοια ημέρα (Κυριακή). Ακούγοντας την καταφατική απάντηση από μέρους της, αναθαρρώ, και περνώ στην επόμενη διερευνητική ερώτησή μου: Μπορώ να έλθω κοντά σου σε 45 λεπτά? Η δεύτερη κατά σειρά καταφατική απάντηση, μου δίνει ελπίδες για ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα.

..................................

Εν κατακλείδι: η Μάγια κατάφερε να μου χαρίσει 60 γεμάτα λεπτά σωματικής και ψυχικής ευεξίας, η οποία με συνόδευε για πολλές ώρες ακόμη, μετά το πέρας της συνάντησής μας,  με μία απόλυτα έντιμη και ειλικρινή πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μάγια ευχαριστώ.

Έγραψες πάλι!!!
Respect
:o :o :o

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως ήσουν και τυχερούλης, γιατί η Μάγια μετά τις πολλές και καλές κριτικές που αδιάκοπα οι ευχαριστημένοι πελάτες της μοιράζονται στην κοινότητά μας πρέπει να έχει φτιάξει waiting list μεγαλύτερη από καράβι για Τήνο 15Αύγουστο. Και δεν το λέω έτσι τυχαία...
Είναι θεμιτό να ενημερωνόμαστε αμφίδρομα για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές όμως αυτό έχει και τα αρνητικά του. Ουδέν καλό αμιγές κακού.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πάντως ήσουν και τυχερούλης, γιατί η Μάγια μετά τις πολλές και καλές κριτικές που αδιάκοπα οι ευχαριστημένοι πελάτες της μοιράζονται στην κοινότητά μας πρέπει να έχει φτιάξει waiting list μεγαλύτερη από καράβι για Τήνο 15Αύγουστο. Και δεν το λέω έτσι τυχαία...
Είναι θεμιτό να ενημερωνόμαστε αμφίδρομα για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές όμως αυτό έχει και τα αρνητικά του. Ουδέν καλό αμιγές κακού.

Επέτρεψέ μου, να παρατηρήσω, ότι εδώ υπάρχει μία αντίφαση στα γραφόμενά σου. Η πρώτη φράση δηλώνει πιθανολόγηση, ενώ η δεύτερη βεβαιότητα. Τι από τα δύο ισχύει τελικά? :think:

Τυχερός ήμουν που συναντηθήκα με την κοπέλα για πρόγραμμα. Και τονίζω, ότι δεν είναι γνωστή μου από παλιά, ούτε την έχω επιλέξει ποτέ στο παρελθόν για πρόγραμμα (μπορεί να ακούγεται περίεργο αυτό, αλλά είναι η πάσα αλήθεια).

Αν διαβάσεις τις λιγοστές κριτικές (στο προφίλ μου) θα δείς με τρόμο, ότι έχω κακοπέσει, και το έχω αναφέρει, χωρίς να αποκρύψω τίποτα, τόσο για να εξωτερικεύσω αυτό που αισθάνομαι μετά από κάθε αποτυχημενη επίσκεψη, όσο και για να προστατεύσω τους ίδιους του συνφορουμίτες, αλλά και το πορτοφόλι τους από την κακοτοπιά.

Βέβαια, ότι γράφω στον παρόντα ιστότοπο, είναι εντελώς υποκειμενικό, και σε κάθε περίπτωση κάποιος άλλος συναγωνιστής, θα μπορούσε να περάσει χειρότερα ή ακόμη και καλύτερα από εμένα.

Με τιμή.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Για την κουζίνα της αγαπητής Μάγιας, μπορώ να είπω ουδέν, αφού την επισκέφθηκα για όλα αυτά που μόλις μοιράστηκα μαζί σας, και ουχί δια να συμφάγωμεν!

Ως προς την κουζίνα της κας Γιάννας, υπήρχε σχετική ακαταστασία στο παλιό 212. Στις νέες εγκαταστάσεις, αναμένω ένα γειτονάκι μου, για να πάμε παρέα.
Της κυρίας Γιάννας ? Γηράσκω αεί διδασκόμενος...Θα με διαφωτίσετε διακριτικά φίλτατοι ?

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Επέτρεψέ μου, να παρατηρήσω, ότι εδώ υπάρχει μία αντίφαση στα γραφόμενά σου. Η πρώτη φράση δηλώνει πιθανολόγηση, ενώ η δεύτερη βεβαιότητα. Τι από τα δύο ισχύει τελικά? :think:

Τυχερός ήμουν που συναντηθήκα με την κοπέλα για πρόγραμμα. Και τονίζω, ότι δεν είναι γνωστή μου από παλιά, ούτε την έχω επιλέξει ποτέ στο παρελθόν για πρόγραμμα (μπορεί να ακούγεται περίεργο αυτό, αλλά είναι η πάσα αλήθεια).

Αν διαβάσεις τις λιγοστές κριτικές (στο προφίλ μου) θα δείς με τρόμο, ότι έχω κακοπέσει, και το έχω αναφέρει, χωρίς να αποκρύψω τίποτα, τόσο για να εξωτερικεύσω αυτό που αισθάνομαι μετά από κάθε αποτυχημενη επίσκεψη, όσο και για να προστατεύσω τους ίδιους του συνφορουμίτες, αλλά και το πορτοφόλι τους από την κακοτοπιά.

Βέβαια, ότι γράφω στον παρόντα ιστότοπο, είναι εντελώς υποκειμενικό, και σε κάθε περίπτωση κάποιος άλλος συναγωνιστής, θα μπορούσε να περάσει χειρότερα ή ακόμη και καλύτερα από εμένα.

Με τιμή.
Well καλέ μου φίλε εικάζω ότι μπορεί να έχει πάρα πολλούς fan καθώς πριν από καιρό που επικοινώνησα μαζί της διψώντας για επιβεβαίωση των διθυράμβων (προς τέρψιν του σφιχτού μεν πονεμένου δε αλαβάστρινου κορμιού μου  :P) ήταν πρωί πρωί και μου είπε ότι ήταν booked μέχρι τις 20:00 το βράδυ. Δεν μπορώ να πω ότι με στενοχώρησε το γεγονός καθώς φαίνεται ότι υπάρχει επιβράβευση για τις κοπέλες που τιμούν τα ευρουλάκια που με κόπο πλέον αποκτούμε και διαθέτουμε και αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψη όσες κάνουν αγγαρεία και μας κοροϊδεύουν.  :sunglasses:
Όσο για την Μάγια θα ξαναπροσπαθήσω μόλις οι πλανήτες μου χαρίσουν σθένος και χρόνο. ;)  

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
[
θα εβαζα στοιχημα σχεδον,οτι προκειται η για δικηγορο η για φιλολογο...για τον agiana λεω... :2funny:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Λόγο φόρτου εργασίας δεν παρακολούθησα τα σχόλια περι Μάγιας και για αυτό θα ήθελα να ρωτήξω αν το πρόγραμμα της είναι στο full ή κατα πόσο σταματά στο φραπέ

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πάντα εδώ είμαι J αλλά αφ'υψηλού  :sunglasses:. How do you do  :dancing:? Τελικά την μέρα εκείνη πήγα στο όπου από massage είναι 9/10  :rockon:(10άρι παίρνει μόνο το Ταϋλανδέζικο στην Bangkok όσοι έχουν εμπειρία καταλαβαίνουν)αλλά ούτε υποψία για βαθύτερες γνωριμίες  :pipa1:  :fuck1: :tits2:. Και χωρίς κουπόνι μόνο 25€!  :dancing:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Επιτέλους μια επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα Έγινα ένας ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Γελώ μαζί σας (με την καλή έννοια) ! :2funny:
Μου φτάξατε τη διάθεση ! :grin:
Και καλή επάνοδο, στους ανωτέρω γνωστούς και μη εξαιτετέους, συναγωνιστές ! :dancing:

Επιτέλους μια επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα Έγινα ένας ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ  :rockon: :rockon:

Παρεμπιπτόντως : και εις ανώτερα ! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom