για να ειμαστε ειλκρινεις τι του κανανε ??????? του τα πρηξανε οι γνωστοι γελοιοι.....α ρε τι του κάνατε του κοριτσιού............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)
...το πετυχα τυχαια προχτες το μαρακι στο δρομο,και πανω στην κουβεντα,μου αρνηθηκε ευγενικα την προταση μου,λεγοντας μου οτι προσφερει τις υπηρεσιες της, μονο σε κυριες(και δεσποινιδες ).....
Τις οποίες (παρ'ότι καλής πάστας άνθρωπος), μετά από προτροπή μου απέφυγε να προσφέρει στη σύζυγο.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
για να ειμαστε ειλκρινεις τι του κανανε ??????? του τα πρηξανε οι γνωστοι γελοιοι.....
Μακάρι να ήταν *μόνο* γελοίοι. Με τη Μαρία, οι συγκεκριμένοι "κύριοι" ξεπέρασαν κάθε όριο ψεύδους και χυδαιότητας.
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Ρχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτό
Ρχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτό ]
Με μία πρώτη επιδερμική ανάγνωση της αγγελίας, μάλλον στα "δεν" μου κάνει.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
υπάρχει λινκ / τηλέφωνο της κορασίδας;Πάντως ήσουν και τυχερούλης, γιατί η Μάγια μετά τις πολλές και καλές κριτικές που αδιάκοπα οι ευχαριστημένοι πελάτες της μοιράζονται στην κοινότητά μας πρέπει να έχει φτιάξει waiting list μεγαλύτερη από καράβι για Τήνο 15Αύγουστο. Και δεν το λέω έτσι τυχαία...
Είναι θεμιτό να ενημερωνόμαστε αμφίδρομα για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές όμως αυτό έχει και τα αρνητικά του. Ουδέν καλό αμιγές κακού.
υπάρχει λινκ / τηλέφωνο της κορασίδας;
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=147639.msg3773868#msg3773868]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=147639.msg3773868#msg3773868[/url]
Στειλτης ΠΜ. Φανταζομαι οτι θα σου δωσει τα στοιχεια της μιας και εισαι γνωστος παιχτης ;)
ΥΓ: δεν τα έχω - δεν την ξέρω....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=147639.msg3773868#msg3773868]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=147639.msg3773868#msg3773868[/url]
Στειλτης ΠΜ. Φανταζομαι οτι θα σου δωσει τα στοιχεια της μιας και εισαι γνωστος παιχτης ;)
ΥΓ: δεν τα έχω - δεν την ξέρω....
σωστός με pm στην Μαγια όλα κανονιζονται στην εντέλεια
ξέρουμε τίποτα για αυτή? 100ε λέει για μία ώρα μασαζ και τα λοιπά. στη φώτο λέει είναι η ίδια.
στη φώτο λέει είναι η ίδια.
Μην το δέσεις και κόμπο όμως.......
δεν το δένω γιατί μου φαίνεται λίγο απίθανο και δεν είναι καιρός για κασκαντεριλίκια..Μην το δέσεις και κόμπο όμως.......
Και φυσικα ναυτικο κομπο !!!Μην το δέσεις και κόμπο όμως.......
κανένα πια δεν την έχει πάρει?
Για κάνε κανένα ψυχικό και ενημέρωσε...... ;)
κανένα πια δεν την έχει πάρει?
Καλημερα φιλε !!!Για κάνε κανένα ψυχικό και ενημέρωσε...... ;)
Καλημερα φιλε !!!
:-* :-* :-* Επίσης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις