Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω πολυ για τα απειρα μυνηματα που ελαβα. κριμα γιατι εγω οπου εχω εμπειριες βοηθαω...μονοφαγαδες λαμογια
Διάβασε λίγο πιο πίσω να μάθεις για τη Μαρία. Η Μαρία ΔΕΝ απ΄' ότι λένε οι γνωστοί της. Ούτε καν και γι αυτούς.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Συνημμένα

• kokotas_01.jpg
    kokotas_01.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 17

annie27mile

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολουθώ αυτό το site μήνες τώρα γιατί μου αρέσει να διαβάζω κριτικές... τυχάνει να είμαι φυσικοθεραπεύτρια με τη ''βούλα'' όμως..πτυχίο ανώτατης σχολής κτλ. και μόλις είδα αυτό το θέμα με μασάζ κατόικον κατάλαβα γιατί κάθε φορά
ενώ γράφω στην αγγελία ότι η φυσικοθεραπείες κατ'οίκον απευθύνονται σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά μου παίρνουν τηλ. πολλοί και μου ζητάνε  ........ :think: 
αμάν βρε παιδιά προσέχτε λίγο τι λέει η αγγελία και μην ζητάτε εκτονώσεις από όπου να ''ναι... γιατί νιώθω ότι σπούδασα λάθος αντικείμενο ωρες ωρες... :rolleyes:
E sorry μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά ήθελα να το πω!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παρακολουθώ αυτό το site μήνες τώρα γιατί μου αρέσει να διαβάζω κριτικές... τυχάνει να είμαι φυσικοθεραπεύτρια με τη ''βούλα'' όμως..πτυχίο ανώτατης σχολής κτλ. και μόλις είδα αυτό το θέμα με μασάζ κατόικον κατάλαβα γιατί κάθε φορά
ενώ γράφω στην αγγελία ότι η φυσικοθεραπείες κατ'οίκον απευθύνονται σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά μου παίρνουν τηλ. πολλοί και μου ζητάνε  ........ :think: 
αμάν βρε παιδιά προσέχτε λίγο τι λέει η αγγελία και μην ζητάτε εκτονώσεις από όπου να ''ναι... γιατί νιώθω ότι σπούδασα λάθος αντικείμενο ωρες ωρες... :rolleyes:

τι να κάνουμε ρε κοπελλιά... έχουμε ορθοπεδικά προβλήματα ... στα μαλακά μόρια όμως...  ;)

την καλησπέρα μου και συγνώμη ...

αλήθεια μήπως σκέφτεσαι αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού ??

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μπαινεις σε σαιτ με πουτανες,γιατι σου αρεσει να διαβαζεις κριτικες?????.....μπερδεμενα μας τα λες..... :P

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τι να κάνουμε ρε κοπελλιά... έχουμε ορθοπεδικά προβλήματα ... στα μαλακά μόρια όμως...  ;)

την καλησπέρα μου και συγνώμη ...

αλήθεια μήπως σκέφτεσαι αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού ??
.....δεν ειναι ασχημη ιδεα tram....αν εχει και προσοντα  :tits: :tits: :tits: εγω θα ειμαι ο πρωτος πελατης.... :tooth: :tooth: :tooth:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Νομίζω ότι ο φίλος vyzaras έχει δίκιο.....κάτι μου βρωμάει εδω....η "κοπελλιά",γράφτηκε σήμερα μέλος και αμέσως έγραψε ποστ για να πει τι? ότι είναι φυσικοθεραπεύτρια ανωτάτης σχολής (υπάρχει τέτοια? ανωτάτης?),έβαλε αγγελία στο νετ και αυτοί που της τηλεφωνάνε ζητάνε "αλλα" πράματα......σώπα!!! α,και κατά τα άλλα,μπαίνει εδω μέσα για να διαβάσει κριτικές...οι οποίες σε ποσοστό 99,99 % τι λένε? πόσο καλά ξεπιάστηκε ο τρίτος αυχενικός σπόνδυλος,η πόσο καλή  :pipa2: κάνει η "θεραπεύτρια?
Μιλάμε για πολύ δούλεμα.....προφανώς πρόκειται για επαγγελματία του χώρου που χρησιμοποιεί αλλο νικ για να ψαρέψει πελάτες.....

annie27mile

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν από καιρό ήθελα να γραφτώ αλλά βαριόμουνα και ούτε είχα κάτι να πω... να βάλει μια κριτική γυναίκα εδώ δεν λέει. Και δεν ενημερώνομαι απο δω για τον τρίτο αυχενικό σπόνδυλο απλά μου αρέσει να διαβάζω τις κριτικές σας  :rolleyes: πού είναι το περίεργο ....
στην αρχή διάβαζα κριτικές για στριπτιτζάδικα γιατί πήγαινα για την πλάκα μου ε μετα κύλησα στα υπόλοιπα.. :2funny: νομίζω είναι ένα site που δεν πρέπει να νιώθω ενοχές επειδή γουστάρω να διαβάζω πως περνάτε και τι κάνετε.. Κατα άλλα μια χαρά σεξουαλική ζωή έχω και εμφανίσημη είμαι δεν είμαι μπάζο που δεν έχει τι να κάνει και φτιαχνεται με τις ΄΄περιπετειές'' σας.
Στο θέμα μας τώρα μια κανόνική ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ σπουδάζει 4χρόνια στην ανώτατη σχολή και κάνει νοσοκομειακή πρακτική. Αυτά έκανα και εγώ. Λόγω ότι απολύθηκα από κέντρο αποκατάστασης αποφάσισα να ασχοληθώ σε κατ'οίκον θεραπείες ε και τότε συνειδητοποίησα ότι εσείς έχετε μπερδέψει τη φυσικοθεραπεία με τη φραπεδες,καλαμάκι κτλ..
Τώρα όσοι θέλετε καθήστε και κράξτε με δεν με ενδιαφέρει εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom