!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Ευα γνωστη και μη εξαιρετεα!!!δε λεει τιποτα φαση ξεπετα!!!εφόσον δεν εγινε τπτ με την μαρία τουλάχιστον ξερει κανεις κατι για αυτο?
ψαχνω για πρωινο γαμισακι ρε παιδια, βοηθηστε
απορια ... ποια ΕΥΑ απο το SPA Ν.Σμυρνη ????Ευα γνωστη και μη εξαιρετεα!!!δε λεει τιποτα φαση ξεπετα!!!
Παιδια.. αυτη ειναι η μαρια νεα σμυρνη?
Οι φήμες λένε οτι έχει σταματήσει.
φαινεται πολυ καλο,
αλλα ει αι αληθινο αραγε?
Διάβασε λίγο πιο πίσω να μάθεις για τη Μαρία. Η Μαρία ΔΕΝ απ΄' ότι λένε οι γνωστοί της. Ούτε καν και γι αυτούς.ευχαριστω πολυ για τα απειρα μυνηματα που ελαβα. κριμα γιατι εγω οπου εχω εμπειριες βοηθαω...μονοφαγαδες λαμογια
Η Μαρία ΔΕΝ απ΄' ότι λένε οι γνωστοί της. Ούτε καν και γι αυτούς.
ποιος το ελεγε το ασμα , αστους να λενε αστους να πουν .
Τα γεγονότα το λένε αγαπητέ, όχι οι φήμες. (Επί του παρόντος βέβαια...... )
Παρακολουθώ αυτό το site μήνες τώρα γιατί μου αρέσει να διαβάζω κριτικές... τυχάνει να είμαι φυσικοθεραπεύτρια με τη ''βούλα'' όμως..πτυχίο ανώτατης σχολής κτλ. και μόλις είδα αυτό το θέμα με μασάζ κατόικον κατάλαβα γιατί κάθε φορά
ενώ γράφω στην αγγελία ότι η φυσικοθεραπείες κατ'οίκον απευθύνονται σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά μου παίρνουν τηλ. πολλοί και μου ζητάνε ........
αμάν βρε παιδιά προσέχτε λίγο τι λέει η αγγελία και μην ζητάτε εκτονώσεις από όπου να ''ναι... γιατί νιώθω ότι σπούδασα λάθος αντικείμενο ωρες ωρες...
E sorry μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά ήθελα να το πω!!!!
μπαινεις σε σαιτ με πουτανες,γιατι σου αρεσει να διαβαζεις κριτικες?????.....μπερδεμενα μας τα λες.....Παρακολουθώ αυτό το site μήνες τώρα γιατί μου αρέσει να διαβάζω κριτικές... τυχάνει να είμαι φυσικοθεραπεύτρια με τη ''βούλα'' όμως..πτυχίο ανώτατης σχολής κτλ. και μόλις είδα αυτό το θέμα με μασάζ κατόικον κατάλαβα γιατί κάθε φορά
ενώ γράφω στην αγγελία ότι η φυσικοθεραπείες κατ'οίκον απευθύνονται σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά μου παίρνουν τηλ. πολλοί και μου ζητάνε ........
αμάν βρε παιδιά προσέχτε λίγο τι λέει η αγγελία και μην ζητάτε εκτονώσεις από όπου να ''ναι... γιατί νιώθω ότι σπούδασα λάθος αντικείμενο ωρες ωρες...
E sorry μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά ήθελα να το πω!!!!
.....δεν ειναι ασχημη ιδεα tram....αν εχει και προσοντα εγω θα ειμαι ο πρωτος πελατης....τι να κάνουμε ρε κοπελλιά... έχουμε ορθοπεδικά προβλήματα ... στα μαλακά μόρια όμως... ;)
την καλησπέρα μου και συγνώμη ...
αλήθεια μήπως σκέφτεσαι αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού ??
.....δεν ειναι ασχημη ιδεα tram....αν εχει και προσοντα εγω θα ειμαι ο πρωτος πελατης....