Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχει ανάψει το pm
Εάν προσπαθήσετε να στείλετε pm βγάζει ότι δεν υπάρχει το όνομα anna27mile
Έχω άδικο;
Δικιο βουνο!!!Τι να συμβαινει αραγε?λες να μπλοκαρε το κεντρο απο τα πολλα μηνυματα?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάγκες από το post #2354 και δώθε :coffee: ξεπατώθηκα στο γέλιο ! Μέχρι κλάματος !  :'( Νά 'στε καλά ! :tooth:

Υ.Γ.:
Τι έγινε ρε παιδιά ?

Αυτός δε ο σύντροφος :grouphug: peonius ... κάτι σαν Άβερελ :think: (you know Dalton :rolleyes:) ...!!! :grin: ;)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλά τελικά μόνο να ειρωνεύεστε ξέρετε εδώ περά ?! Είπα εγώ κάτι το οποίο σας προσέβαλλε για να μου επιτίθεστε έτσι?! Μπορείτε παρακαλώ να σβήσετε τα μνμ... να σας πω μια αλήθεια ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ τώρα με όλο αυτό. αλλά βεβαια τι να σας ενδιαφέρει....
....τελικα ομως δεν μας ειπες ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ......ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΕΧΕΙΣ?....αν οχι τοτε κανε διαγραφη λογαριασμου....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τι έγινε ρε παιδιά ?

Είναι προφανές το τι έγινε.....η "κοπέλλα" διέγραψε τον λογαριασμό της,αφού διασκέδασε λίγο εδω μέσα.....και ασφαλώς είναι παλιό μέλος του φόρουμ που έκανε ένα καινούργιο νικ για να σπάσει πλάκα.....εχω μια υποψία για το ποιός είναι,αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος,οπότε δεν μιλάω...
Καλό πάντως είναι να μην παρασυρόμαστε απο τέτοιου είδους "εμφανίσεις",όταν είναι προφανές σε τι αποσκοπούν.....

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Γιατί να μην το σβήσει το ονοματάκι της; Προκάλεσε έναν σχετικό πανικό, είπε και δυο βλακείες και μας το παίζει πρώτη μούρη! Συμφωνώ ότι πρόκειται για μέλος που είπε να ταράξει τα νερά. Εξάλλου, μια σοβαρή επαγγελματίας, δε λέει αηδίες!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Γιατί να μην το σβήσει το ονοματάκι της; Προκάλεσε έναν σχετικό πανικό, είπε και δυο βλακείες και μας το παίζει πρώτη μούρη! Συμφωνώ ότι πρόκειται για μέλος που είπε να ταράξει τα νερά. Εξάλλου, μια σοβαρή επαγγελματίας, δε λέει αηδίες!

Ξεχνάς 2 πραγματα.....πρώτον,οι σοβαρές επαγγελματίες είναι ελάχιστες,διαβάζουν αλλά δεν γράφουν....δεύτερον,όταν είσαι κάπου καλοκαιριάτικα και δεν έχεις πολλές επιλογές διασκέδασης,ε,πρέπει να βρείς ένα τρόπο να περάσεις την ώρα σου....όλο και κάποιο λαπτοπ η ιντερνετ καφέ θα υπάρχει εκεί κοντά.....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ξεχνάς 2 πραγματα.....πρώτον,οι σοβαρές επαγγελματίες είναι ελάχιστες,διαβάζουν αλλά δεν γράφουν....δεύτερον,όταν είσαι κάπου καλοκαιριάτικα και δεν έχεις πολλές επιλογές διασκέδασης,ε,πρέπει να βρείς ένα τρόπο να περάσεις την ώρα σου....όλο και κάποιο λαπτοπ η ιντερνετ καφέ θα υπάρχει εκεί κοντά.....

και τελικά υπήρχε κάποιο κοντά;

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αχχχχ ξεφύγατε ... και τώρα που η σπονδυλοαρθρίτιδά μου θεριεύει που θα βρω την Αννούλα να με τρίψει ορθοπεδικά; Άννα έλα εγώ δεν ξεφεύγω ποτέ έχω μπάρες

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
οπως αποδειχθηκε εκανε πλακα να δει ποσοι θα τσιμπησουν το δολωμα τελικα ουκ ολιγοι , σοβαρη επαγγελματιας και παπαρια καλαβρεζικα.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα γιατί το έχω μετανιωσει που ανακατεύτηκα στον αρχιδόκαμπο.. Καλά να περνάτε.  :rolleyes:
Συγνωμη αν σε χαλασανε καποια σχολια-μηνυματα απο καποιους...
Μη χαλιεσαι... Στειλε πμ οπου νομιζεις οτι σε ενδιαφερει, πχ ΣΚΕΤΟ μασαζ και αναλογως κινεισαι...
Οπως και να εχει ΧΑΛΑΡΑ που λενε και στη συμπρωτευουσα...

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Συγνωμη αν σε χαλασανε καποια σχολια-μηνυματα απο καποιους...
Μη χαλιεσαι... Στειλε πμ οπου νομιζεις οτι σε ενδιαφερει, πχ ΣΚΕΤΟ μασαζ και αναλογως κινεισαι...
Οπως και να εχει ΧΑΛΑΡΑ που λενε και στη συμπρωτευουσα...
Dear Αννα με αυτά που κάνετε θα μας καψουρέψετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom