Dear Αννα με αυτά που κάνετε θα μας καψουρέψετε.
gourounako πως απο εδω ?
Dear Αννα με αυτά που κάνετε θα μας καψουρέψετε.
...να ασχοληθώ σε κατ'οίκον θεραπείες ε και τότε συνειδητοποίησα ότι εσείς έχετε μπερδέψει τη φυσικοθεραπεία με τη φραπεδες,καλαμάκι κτλ..
Τώρα όσοι θέλετε καθήστε και κράξτε με δεν με ενδιαφέρει εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα γιατί το έχω μετανιωσει που ανακατεύτηκα στον αρχιδόκαμπο.
Δεκτον, θα συμορφωθω...Με το μπαρδόν, αλλά στη συμπρωτεύουσα, λένε Χαλλλαρά!
Εχει δοκιμασει κανεις κατι απο εδω;
Παολα η Χαρα Ελληνοσερβα απο Βικτωρια 60 ευρω
Ελενα η αλλως Χαρα Ελληνοσερβα απο Καλλιθεα 60 ευρω
Χρηστης Βαλερια
Χρηστης Αφροδιτη
Χρηστης Νατασα
Χρηστης Χριστινα
Χρηστης Χριστινα
Ευα
Ο δολοφόνος πάντα γυρνά στον τόπο του εγκλήματος ;), εσύ ακόμα να φύγεις διακοπές ?gourounako πως απο εδω ?
....ψαχνει καμια ξανθουλα βυζαρου ο jerry αλλα τιποτα....ξεραιλα,και γιαυτο δεν παει πουθενα......Ο δολοφόνος πάντα γυρνά στον τόπο του εγκλήματος ;), εσύ ακόμα να φύγεις διακοπές ?
Ξέρω μία ακριβώς έτσι Jerry και δεν θέλει χρήματα, μόνο....ψαχνει καμια ξανθουλα βυζαρου ο jerry αλλα τιποτα....ξεραιλα,και γιαυτο δεν παει πουθενα......
ΞΞέρω μία ακριβώς έτσι Jerry και δεν θέλει χρήματα, μόνο
;)Fair trade.....
....ψαχνει καμια ξανθουλα βυζαρου ο jerry αλλα τιποτα....ξεραιλα,και γιαυτο δεν παει πουθενα......
ΞΞέρω μία ακριβώς έτσι Jerry και δεν θέλει χρήματα, μόνο
Μια σελιδα, ισον καμια !!!α gourounako ακομη καλυτερα. αρχισατε τις μασαζοπαπαρολογιες και εδω ? δεν μας φθανει ολοκληρη η αλλη σελιδα που εχει ανοιχτει ?
Μια σελιδα, ισον καμια !!!
Απο τομους και μετα, βλεπουμε !!!