Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Προσφερει λεει και προστατικο μασαζ, Τι αραγε εννοει ο ποιητης; Παντως το τηλεφωνο ειναι γραφειου και εσυ αλεπουδελι που με το πρωτο ποστ σου την αναφερεις αν εχεις καποια σχεση με το γραφειο που την διαφημιζει θα μπορουσες ισως να μας κατατοπισεις καλυτερα. Αν και εφοσον πραγματι ετσι ειναι, δοκιμασε να ενημερωσεις μεσω πμ.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
πσσσσσσσσσσσ παλιό απωθημένο μου

Παρά τρίχα να μην το έχω πλέον απωθημένο αξιότιμε γείτονα το συγκεκριμένο βίωμα, όπερ μεθερμηνευόμενον, καλοκαίρι του '83 στη Ρόδο έκανα το λεγόμενο 'κανο-στόπ' σε μια Ολλανδέζα πιτσιρίκα (τα γνωστά : γαλ. μάτια αληθινή ξανθιά πάνω & κάτω κλπ) , όπου και δέχθηκε να με πάρει βόλτα με το κανό της και γενικά στη συνέχεια με έπερνε ό,που βρίσκαμε (βραχάκια κλπ.) . Μου σύστησε τη νεότερη κατα 2 χρόνια αδερφή της όπου δεν ήταν μεν ολόϊδιες σαν δίδυμες αλλά είχαν πολλά κοινά. Έμαθα από την δικιά μου οτι η αδελφούλα της ήταν πολύ στραβωμένη με το να ακούει από την μεσοτοιχία των δωματίων τους (έμεναν πλάϊ-πλάϊ) να βαράνε τα κρεβάτια στο τοιχο κάθε νύχτα και αξίωνε και αυτή επίσης να βογκάει από ευχαρίστηση το ίδιο,  κάθε βράδυ. Όμως ήμουν τότε πολύ ψαρωμένος , και δεν την έπεσα στην αδελφούλα της για τρίο  (γούσταρα τρελά την φάση με κείνη που ήμουν μαζί, να με κοιτάνε όλοι γύρω  και κυρίως οι ελλεϊνίδες να λένε -μα που την 'έβγαλε' αυτός ΤΕΤΟΙΑ φανταχτερή ξανθιά κλπ.) δεν το διακινδύνευα να χάσω και αυτό που είχα, και έτσι έμεινα  και'γω με το απωθημένο.

V...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
πριν από λίγο γύρισα απο Μικρολίμανο , είχα πάει για ποτάκι με την Μαρία απο Νεα Σμύρνη.....
Πες μου οτι πηγες και εκει με τα ποδια....
Εμ γι'αυτο μενεις απο μπαταρια και καυσιμα :grin: :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Προσφερει λεει και προστατικο μασαζ, Τι αραγε εννοει ο ποιητης; Παντως το τηλεφωνο ειναι γραφειου και εσυ αλεπουδελι που με το πρωτο ποστ σου την αναφερεις αν εχεις καποια σχεση με το γραφειο που την διαφημιζει θα μπορουσες ισως να μας κατατοπισεις καλυτερα. Αν και εφοσον πραγματι ετσι ειναι, δοκιμασε να ενημερωσεις μεσω πμ.
Αν το εννοει ποιητης,δυσκολα τα πραγματα...
Με ποιητρια τη βγαζεις με ενα κωλοδαχτυλέϊσον

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
πριν από λίγο γύρισα απο Μικρολίμανο , είχα πάει για ποτάκι με την Μαρία απο Νεα Σμύρνη.....
να ενημερώσω τους "θαυμαστές" της ότι το "έκοψε" το σκέτο μασάζ.....τώρα πάει μόνο με ζευγάρια!!!!!!   

Κρίμα....  Ηταν πολύ καλή!!  :headbang: :headbang:
Ήταν (που λένε) πολύ καλό για να κρατήσει?
Βέβαια όσο ζούμε ελπίζουμε! 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
καλά με αυτήν ποτέ δεν ξέρεις  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κρίμα....  Ηταν πολύ καλή!!  :headbang: :headbang:
Ήταν (που λένε) πολύ καλό για να κρατήσει?
Βέβαια όσο ζούμε ελπίζουμε!

Τα διθυραμβικά σχόλια μόνο κακό προκαλούν σε εμάς (μειωμένες/βιαστικές υπηρεσίες), στο πορτοφόλι μας αλλά και στα μυαλά των θεραπευτριών.

:-* :-* :-*

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Τα διθυραμβικά σχόλια μόνο κακό προκαλούν σε εμάς (μειωμένες/βιαστικές υπηρεσίες), στο πορτοφόλι μας αλλά και στα μυαλά των θεραπευτριών.

Συμφωνώ με το σχόλιοά σου. Θα ήθελα όμως να προσθέσω οτι εξαρτάται καια από αυτούς που διαβάζουν τα σχόλια.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

τη πετυχες παλι!θα τη ψωνισω τωρα εγω με τα σχολια!θα διπλασιασω και τις τιμες!και μετα ξυπνησες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom