Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Συμφωνώ με το σχόλιοά σου. Θα ήθελα όμως να προσθέσω οτι εξαρτάται καια από αυτούς που διαβάζουν τα σχόλια.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω (μια και έιχα πρόβλημα με τον ΗΥ νωρίτερα) οτι είναι στο χέρι ολων μας να προσγειώσουμε τις θεραπεύτριες που έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Απλά τους βάζουμε πάγο.
Ο πάγκος στρώνει τον παίκτη λένε!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα, δεν ισχύει
γιατί μαζί με τα διθυραμβικά σχόλια (που συνήθως μάλιστα προέρχονται από αγαπούληδες ή από φρέσκους που είναι η πρώτη τους εμπειρία) έρχονται και τα προμοτόρια

και τελικά οι νέοι τσιμπούνε οπότε η κίνηση της Χ κοπέλας δεν μειώνεται, με αποτέλεσμα να μην πέφτουνε οι τιμές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με απλά λόγια είναι να μην αρχίσει η ανηφόρα
σταματάει όταν πια καβαληθεί υπερβολικά το καλάμιον

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Νομίζω οτι η κρίση έχει βάλει αρκετά φρένο στην άνοδο. Το θέμα μας είναι πότε θα αρχίσει η κάθοδος/πτώση!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Νομίζω οτι η κρίση έχει βάλει αρκετά φρένο στην άνοδο. Το θέμα μας είναι πότε θα αρχίσει η κάθοδος/πτώση!!
έχει δρόμο ακόμα - πίστεψέ με
αρκεί να δεις τι πληρώνουνε κάποιοι για "ανεξάρτητες" ή το πόσα εξτραδάκια ζητάνε ασχέτως κόστους

αλλά για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η τιμή όσο το γεγονός πως κάποιοι αδιαφορούν εντελώς για υγιεινές και σου αντιπαραθέτουνε πως το συγκεκριμένο σπορ θέλει κότσια και μαγκιά και ρίσκο.

δηλαδή κάποιος για να γαμήσει ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ πρέπει και να παίξει τη ζωή του...

δεν μου προξενεί καμία εντύπωση που η Ελλάδα πάει κατά διαόλου

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
τη πετυχες παλι!θα τη ψωνισω τωρα εγω με τα σχολια!θα διπλασιασω και τις τιμες!και μετα ξυπνησες!

Αρκετοί με ρωτάνε αν κάνεις πρόγραμμα πάλι. Τι να τους απαντήσω?

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μπα, δεν ισχύει
γιατί μαζί με τα διθυραμβικά σχόλια (που συνήθως μάλιστα προέρχονται από αγαπούληδες ή από φρέσκους που είναι η πρώτη τους εμπειρία) έρχονται και τα προμοτόρια

και τελικά οι νέοι τσιμπούνε οπότε η κίνηση της Χ κοπέλας δεν μειώνεται, με αποτέλεσμα να μην πέφτουνε οι τιμές.
ποια ειναι κατα τη γνωμη σου η λογικη τιμη για την εποχη και για ποιες υπηρεσιες?

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Eυκολο, 50 ευρο για φουλ
ε σε λιγο καιρο τοσο θα ειναι....υπομονη τι να σας πω!αν κι απ οτι ακουω πολλες κοπελες εχου αγγιξει το 50αρικο και πολλα κεντρα ειναι στα 60.γιατι παραπονιεστε?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ε σε λιγο καιρο τοσο θα ειναι....υπομονη τι να σας πω!αν κι απ οτι ακουω πολλες κοπελες εχου αγγιξει το 50αρικο και πολλα κεντρα ειναι στα 60.γιατι παραπονιεστε?

Σε λιγο καιρο θα ειναι 20. Καληνυχτα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ποια ειναι κατα τη γνωμη σου η λογικη τιμη για την εποχη και για ποιες υπηρεσιες?
η λογική τιμή είναι το σημερινό μεροκάματο ενός οικοδόμου μιας και τα δύο επαγγέλματα γαμιούνται (το ένα κυριολεκτικά - το άλλο μεταφορικά από την κούραση)

άρα μια λογική τιμή είναι περίπου τα 30 Ευρώ για ένα 8ωρο

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
η λογική τιμή είναι το σημερινό μεροκάματο ενός οικοδόμου μιας και τα δύο επαγγέλματα γαμιούνται (το ένα κυριολεκτικά - το άλλο μεταφορικά από την κούραση)

:2funny:

Δηλαδη τι εννοεις;ενας πελατης 8 ωρες 30 ευρω ή 8 πελατες απο μια ωρα 3,75 ευρω;;

Παντως και τα δυο γαμω ακουγονται :P :P

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

οικοδομος εισαι?τοσο ειναι τωρα το μεροκαματο?ποπο καποτε ηταν 80 ευρω και με βαρεα ενσιμα!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
και 10 ευρώ να το κάνεις ,ο έλληνας μια ζωή θα παραπονιέται και θα βρει κάτι άλλο να γκρινιάξει!

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.040
Πόντοι
216
αυτή η mariak είναι η Μαρία η ελληνίδα ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Σου απήυθυνα με ευγενικό τρόπο μία ερώτηση, και να τι λαμβάνω για απάντηση, η οποία βέβαια δείχνει και την παιδεία σου.

Τελικά απ'όπου και να το δει κανείς, είσαι χάσιμο χρόνου (και ενίοτε χρημάτων, όπως μου έχουν πει κάποιοι φίλοι, μιάς και δεν έχουμε συναντηθεί επι του καναπέως). :-* :-* :-*

γιατι να ρωταει καποιος εσενα αφου ολλοι βλεπουν το νικ μου? :think:

Δεν το γνωρίζω αυτό, πάντως εμένα ρωτάνε..... Θα υπάρξει κάποια απάντηση επι της ταμπακιέρας άραγε? (Όχι για δικό μου όφελος, αλλά για τους υπόλοιπους ασυγκράτητους). :P

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σου απήυθυνα με ευγενικό τρόπο μία ερώτηση, και να τι λαμβάνω για απάντηση, η οποία βέβαια δείχνει και την παιδεία σου.

Τελικά απ'όπου και να το δει κανείς, είσαι χάσιμο χρόνου (και ενίοτε χρημάτων, όπως μου έχουν πει κάποιοι φίλοι, μιάς και δεν έχουμε συναντηθεί επι του καναπέως). :-* :-* :-*

Δεν το γνωρίζω αυτό, πάντως εμένα ρωτάνε..... Θα υπάρξει κάποια απάντηση επι της ταμπακιέρας άραγε? (Όχι για δικό μου όφελος, αλλά για τους υπόλοιπους ασυγκράτητους). :P
ορεξη που την εχεις πρωι πρωι!ο περενοσπορος ξερεις τι ειναι?αυτο το "επι της ταμπακιερας" δε το πιασα πρωτη φορα το ακουω αληθεια.
Οσο για τη παιδεια δε ξερω αν εχω η οχι αλλα δε ψινομαι να το αποδειξω σε κανεναν!καλημερα οοοολη μερα! :-*

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
αυτο το "επι της ταμπακιερας" δε το πιασα πρωτη φορα το ακουω αληθεια.

"Για την ταμπακιέρα" σημαίνει "επί του θέματος".

Απλά μαθήματα πολιτικής ιστορίας τώρα:
Ο όρος επινοήθηκε/πρωτοχρησιμοποιήθηκε από το Γεώργιο Παπανδρέου (πατέρα του Ανδρέα και παππού του ΓΑΠ) απαντώντας προδικτατορικά σε κάποιο συνάδελφο του στη Βουλή ο οποίος στη αγόρευσή του μίλησε για τα πάντα, εκτός από τα θέματα της συγκυρίας που απασχολούσαν τη συνεδρίαση. Είπε λοιπόν ο Παπανδρέου: "κύριε συνάδελφε, μιλήσατε για τα πάντα, αλλά για την ταμπακιέρα δεν είπατε κουβέντα". Και από τότε έμεινε η φράση αυτή.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις,συγνωμη κιολας....επειδη το θρεντακι το γαμησατε ,δεν πατε μια βολτα απο το μασαζοπαπαρολογιες?....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom