You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εχω πει δημοσίως ότι δεν κάνω διάλογο με τον ntinos69. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω την σημερινή του πράξη με την οποία έβγαλε στη φορά τα pm άλλου μέλους. Πρόκειται για ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ, κύριε Ντίνο. Pm σημαίνει private message. Που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν μπορεί να δημοσιοποιείται χωρίς τη ρητή συναίνεση και της άλλης πλευράς.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.122
- Πόντοι
- 5.006
δε πειραζει φιλαρακο τετοιο ειναι το ποιον του και τι δειχνει μια τρυπα στο νερο! απο ολο το σαιτ μονο στο χαζοβιολη θα εστελνα μυνημα για να κανω μασαζ αν ημουν η μαρια θεοσ φυλαξει! θα το εκανα σε ολουσ η σε πολουσ, αλλα αστον φιλαρακο ο κοσμοσ κρινει απλωσ εκανε ενα σαιτ ανω κατω και με απουσα την μαρια αλλα οκ ξερουν ολοι τι ανωμαλοσ ειναι
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
δε πειραζει φιλαρακο τετοιο ειναι το ποιον του και τι δειχνει μια τρυπα στο νερο! απο ολο το σαιτ μονο στο χαζοβιολη θα εστελνα μυνημα για να κανω μασαζ αν ημουν η μαρια θεοσ φυλαξει! θα το εκανα σε ολουσ η σε πολουσ, αλλα αστον φιλαρακο ο κοσμοσ κρινει απλωσ εκανε ενα σαιτ ανω κατω και με απουσα την μαρια αλλα οκ ξερουν ολοι τι ανωμαλοσ ειναι
Φαντάσου να ήταν και παρούσα τι θα γινόταν!!!!
Πάει το θρεντ...
Ρε μήπως αυτος είναι η Μαρία και γράφει για να κάνει ντόρο???
ηρεμα!αυτος ειναι φιλος μου!οοοοο πηρες φορα!αλλαξε ονομα κι εσυ στο ειχα πει οταν το φτιαξες!παψτε πια!το βρηκεσ και συ μεγαλε μπινγκο
αφηστε το ντινο ησυχο και το καθενα να λεει οτι θελει!εδω ειμαστε για τη καυλα μας και μονο!!!!!
ειναι και καλοκαιρι!εχει γεμισει ο τοπος μου..α!(το "νι") λειπει κι εσεις το πεζετε!παμε ολοι μαζι στη θαλασσα να βουτιξουμε!?
Συναντηση προ ημερων με τη Μαρια, 7-8 μηνες μετα το 1ο - οχι και τοσο "πετυχημενο" ραντεβου μας -
στο χωρο της, το οποιο σημαδεψε μια καχυποψια, νευρικοτητα και απο τους 2 μας κλπ κλπ...
Αντιθετα με αυτη τη φορα που τα πραγματα ηταν χαλαρα, πολυ φιλικα και πλησιαζαν αυτο το οποιο θα ελεγα πολυ καλο,
αν οχι τελειο ραντεβου... Μην με κραξουν και για προμοτορα, αν και εδω που τα λεμε χεστηκα...
Βρεθηκαμε λοιπον και το αποτελεσμα ηταν κατα πολυ καλυτερο του αναμενομενου, τουλαχιστον απο την
πλευρα μου, εχω την αισθηση, οτι ετσι ηταν και απο τη δικια της πλευρα.
Μασαζ εξαιρετικο, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ καπου που χρειαστηκε και αληθινα χαλαρωτικο...
Οσο για τα υπολοιπα απλα ΣΟΥΠΕΡ, για να μην το κουραζω αφου τα εχουν πει και αλλοι πολλοι...
στο χωρο της, το οποιο σημαδεψε μια καχυποψια, νευρικοτητα και απο τους 2 μας κλπ κλπ...
Αντιθετα με αυτη τη φορα που τα πραγματα ηταν χαλαρα, πολυ φιλικα και πλησιαζαν αυτο το οποιο θα ελεγα πολυ καλο,
αν οχι τελειο ραντεβου... Μην με κραξουν και για προμοτορα, αν και εδω που τα λεμε χεστηκα...
Βρεθηκαμε λοιπον και το αποτελεσμα ηταν κατα πολυ καλυτερο του αναμενομενου, τουλαχιστον απο την
πλευρα μου, εχω την αισθηση, οτι ετσι ηταν και απο τη δικια της πλευρα.
Μασαζ εξαιρετικο, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ καπου που χρειαστηκε και αληθινα χαλαρωτικο...
Οσο για τα υπολοιπα απλα ΣΟΥΠΕΡ, για να μην το κουραζω αφου τα εχουν πει και αλλοι πολλοι...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.122
- Πόντοι
- 5.006
ηρεμα!αυτος ειναι φιλος μου!οοοοο πηρες φορα!αλλαξε ονομα κι εσυ στο ειχα πει οταν το φτιαξες!παψτε πια!
αφηστε το ντινο ησυχο και το καθενα να λεει οτι θελει!εδω ειμαστε για τη καυλα μας και μονο!!!!!
ειναι και καλοκαιρι!εχει γεμισει ο τοπος μου..α!(το "νι") λειπει κι εσεις το πεζετε!παμε ολοι μαζι στη θαλασσα να βουτιξουμε!?
ναι αλλα υπαρχει θρεντ για κουβεντουλα περαστε το θεμα εκει εγω τι φταιω!εξαλου αυτο ειναι θεμα των διαχειριστων αν σε προσβαλει καποιος κανε αναφορα αν εχεις προσωπικη διαμαχη πες τα με π.μ.εκανε ενα link ο vyzaras και ουτε καν φενεται με αυτο που ακολουθησε.εχουμε να δουμε καινουρια κοπελα εδω μεσα απ του αγιου...μη πω!ε δεν ειναι μασαζ κατ οικον αυτο!δε μπορει να κανει οτι θελει η αδελφουλα ο ντινοσ σιγα το βλαμενο εγω σε αλλο απαντησα και βγηκε η λουλου αμεσωσ μην χασει! δεν θα τα ακουσω και απο πανω για το ονομα
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
....ελεος ρε πουστη μου...το εχετε γαμησει τελειως....και συνεχιζω....www.mylist.gr/?view=showad&adid=103410&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=103410&cityid=-1&lang=el&catid=3...το[/URL] ξερει κανεις?...εχει δικο του χωρο....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχει κορμαρα,με τρελο πατο...μιλησα στο τηλ,περνει 100....δυνατο μιλφειγ φαινετε.....
Στα 100, δινει και τον πατο της ???εχει κορμαρα,με τρελο πατο...μιλησα στο τηλ,περνει 100....
Φιλαράκο ο χώρος της είναι στο Μεσογείων 208.....δουλεύει όμως μόνη της, δεν ανήκει στο προσωπικό του ιδρύματος!!....ελεος ρε πουστη μου...το εχετε γαμησει τελειως....και συνεχιζω....www.mylist.gr/?view=showad&adid=103410&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=103410&cityid=-1&lang=el&catid=3...το[/URL] ξερει κανεις?...εχει δικο του χωρο....
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
....ελεος ρε πουστη μου...το εχετε γαμησει τελειως....και συνεχιζω....www.mylist.gr/?view=showad&adid=103410&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=103410&cityid=-1&lang=el&catid=3...το[/URL] ξερει κανεις?...εχει δικο του χωρο....
Μην ασχολείσαι...η Εύα είναι, που παρουσιάζεται και ως Ζέτα στο σαλονάρισμα, από το Μεσογείων 208. Αυτός είναι ο δικός της χώρος.
Ορισμός της ξεπέτας και του έξτρα, όπου σε βρει και μπορεί σου αρπάζει.
Όποιος θέλει πάντως να γελάσει να πάει να τη δει στο σαλονάρισμα που σκάει μύτη με ξανθιά περούκα
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μην ασχολείσαι...η Εύα είναι, που παρουσιάζεται και ως Ζέτα στο σαλονάρισμα, από το Μεσογείων 208. Αυτός είναι ο δικός της χώρος.
Όποιος θέλει πάντως να γελάσει να πάει να τη δει στο σαλονάρισμα που σκάει μύτη με ξανθιά περούκα
thanxx παιχτες....Φιλαράκο ο χώρος της είναι στο Μεσογείων 208.....δουλεύει όμως μόνη της, δεν ανήκει στο προσωπικό του ιδρύματος!!
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν την ρωτησα,δεν ξερω....Στα 100, δινει και τον πατο της ???
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επιτέλους και μια ουσιαστική αναφορά. Να το γυρίσουμε και λίγο στην ενημέρωση γιατί ειδήσεις του STAR μας το κάνατε το θρεντάκι ομορφάντρες μου. Πες κι εσυ κάτι ρε JerryΜην ασχολείσαι...η Εύα είναι, που παρουσιάζεται και ως Ζέτα στο σαλονάρισμα, από το Μεσογείων 208. Αυτός είναι ο δικός της χώρος.
Φεύγοντας η μουρλή Ηλιάνα, ξέχασε τις περούκες της και τις κληρονόμησε αυτή???Όποιος θέλει πάντως να γελάσει να πάει να τη δει στο σαλονάρισμα που σκάει μύτη με ξανθιά περούκα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις