Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Σου απήυθυνα με ευγενικό τρόπο μία ερώτηση, και να τι λαμβάνω για απάντηση, η οποία βέβαια δείχνει και την παιδεία σου.

Τελικά απ'όπου και να το δει κανείς, είσαι χάσιμο χρόνου (και ενίοτε χρημάτων, όπως μου έχουν πει κάποιοι φίλοι, μιάς και δεν έχουμε συναντηθεί επι του καναπέως). :-* :-* :-*

Δεν το γνωρίζω αυτό, πάντως εμένα ρωτάνε..... Θα υπάρξει κάποια απάντηση επι της ταμπακιέρας άραγε? (Όχι για δικό μου όφελος, αλλά για τους υπόλοιπους ασυγκράτητους). :P

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Η εν λογω κυρια κρινεται απο τισ υπηρεσιεσ τησ και απο την συμπεριφορα τησ.και απο την αλλη δεν ειναι αυτοσ ο λογοσ να μειωνουμε καποιον δημοσιωσ!εξαλλου οταν σε καποιον δεν αρεσαν οι υπηρεσιεσ τησ οταν τισ προσφερε και αν θα τισ ξαναπροσφερει δεν ξαναπαει,δεν την μειωνει δημοσιωσ! τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο!

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
κ αρχισε να γαμιεται παλι το θρεντ εξαιτιας του wanna be νταβα απο την νεα σμυρνη που ηθελε να προωθησει την παμπονηρη τανα..
κ μετα οταν ανοιγεται ενα θρεντ για τα τερτιπια της παει η μαλακισμενη κ διαμαρτυρεται στους αντμιν..
κ καθεστε οι υπολοιποι μαλακες κ ανοιγετε εκτος θεματος συζητηση

Υ.Γ. o ATZΕΛΟ ειναι η μαρια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
καλα εσυ αγορακι μου εισαι πολυ νουμερο τι αναγκη εχει ρε ατροφικο να γραψει η μαρια αφου εχει δικο τησ νικ! καλα εκανε και σε εχει σουταρει τοσο χαζοσ πια ολο υστερογραφα και μαλακιεσ εισαι ατροφικο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
κ αρχισε να γαμιεται παλι το θρεντ εξαιτιας του wanna be νταβα απο την νεα σμυρνη που ηθελε να προωθησει την παμπονηρη τανα..
για δείξε μου ένα ποστ βρε παπάρα που την προωθώ....

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
καλα εσυ αγορακι μου εισαι πολυ νουμερο τι αναγκη εχει ρε ατροφικο να γραψει η μαρια αφου εχει δικο τησ νικ! καλα εκανε και σε εχει σουταρει τοσο χαζοσ πια ολο υστερογραφα και μαλακιεσ εισαι ατροφικο!

ετσι για την ιστορια..
εαν κ καρφωνεσαι μονη σου οταν την υπερασπιζεσαι τοσο πολυ..
εαν υποθεσουμε οτι η λεγαμενη εκανε ολα αυτα που λες, εσυ πως το ξερεις ??????????????????????????????
κ που ξερεις ποιος ειμαι κ το νικ μου στο μπου????????????????

Υ.Γ. ο ΑΝΤΖΕΛΟ εκανε εγγραφη οταν η λεγαμενη σταματησε να μπαινει με το προφιλ ΑΤΖΕΛΑ στο μπου
Υ.Γ.1 αμα θες να το συνεχισουμε θα βγαλω τα πμ στη φορα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
αφου ενασ ειναι ο βλακασ που εβριζε συνεχεια ενασ και μοναδικοσ εσυ ρε ηλιθιε θελει πολυ μυαλο αντε γελοιε ασχολησου με τιποτα αλλο ασχοληθηκαμε πολυ μαζι σου! τοσο καμενοσ να εισαι τι βλακασ θεε μου!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
αφου ενασ ειναι ο βλακασ που εβριζε συνεχεια ενασ και μοναδικοσ εσυ ρε ηλιθιε θελει πολυ μυαλο αντε γελοιε ασχολησου με τιποτα αλλο ασχοληθηκαμε πολυ μαζι σου! τοσο καμενοσ να εισαι τι βλακασ θεε μου!
καλέ πως μιλατε και συμπεριφερεστε ετσι στον ντινακο. την πλέον γνωστη ξεκουμπωτη ρομπα στο μπου ..... ο ντινακος τα ξερει ολα βρε αφρονες γαμει και δερνει στα ονειρα του , παντα τσαμπα ολες τις πουτανες ελλάδας και περιχωρων !!!!!!
και ποιοι ειστε σεις να του την λέτε ??????
μαλον να σας γνωρισει στον  ψυχιατρό του το ανωμαλο να παρετε και σεις μια κουρα ..........

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
κατσε βγαζει τα πμ στη φορα να δειξει οτι εγω ειμαι η μαρια

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
δικα σου..

Συνημμένα

• msg.jpg
    msg.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • msg2.jpg
    msg2.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 16

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
και αυτα τι δειχνουν ρε βλαμενε οτι εγω ειμαι η μαρια η οτι εσυ εισαι ηλιθιοσ και σε δουλευω δεν βγαζεισ και τα αλλα που μου λεσ να σου κλεισω ραντεβου οταν μιλησω μαζι τησ βλαμενε!καταλαβαινουν ολοι τι καραγκιοζακοσ εισαι τι συμφερον εχω να ειμαι η μαρια ρε βλακα αφου φαινεται ποια ειναι μυαλο θελει πολυ!και για να τελειωνουμε χαζοβιολη ελα να σου δειξω οτι εγω ειμαι η μαρια αν θεσ απο κοντα ατροφικο!τι αναγκη εχει η μαρια να εχει 2 και 3 νικ χαζοβλαμενε την παρακαλανε για ραντεβου οπωσ εσυ καμενε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom