Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ρε σεις,συγνωμη κιολας....επειδη το θρεντακι το γαμησατε ,δεν πατε μια βολτα απο το μασαζοπαπαρολογιες?....
ρε σεις,συγνωμη κιολας....επειδη το θρεντακι το γαμησατε ,δεν πατε μια βολτα απο το μασαζοπαπαρολογιες?....
ωπα!!!...τι γυρευεις εσυ τετοια ωρα εδω?.......εεεεεεεεε???????γεια σου gourounako
Σου απήυθυνα με ευγενικό τρόπο μία ερώτηση, και να τι λαμβάνω για απάντηση, η οποία βέβαια δείχνει και την παιδεία σου.
Τελικά απ'όπου και να το δει κανείς, είσαι χάσιμο χρόνου (και ενίοτε χρημάτων, όπως μου έχουν πει κάποιοι φίλοι, μιάς και δεν έχουμε συναντηθεί επι του καναπέως). :-* :-* :-*
Δεν το γνωρίζω αυτό, πάντως εμένα ρωτάνε..... Θα υπάρξει κάποια απάντηση επι της ταμπακιέρας άραγε? (Όχι για δικό μου όφελος, αλλά για τους υπόλοιπους ασυγκράτητους).
για δείξε μου ένα ποστ βρε παπάρα που την προωθώ....κ αρχισε να γαμιεται παλι το θρεντ εξαιτιας του wanna be νταβα απο την νεα σμυρνη που ηθελε να προωθησει την παμπονηρη τανα..
καλα εσυ αγορακι μου εισαι πολυ νουμερο τι αναγκη εχει ρε ατροφικο να γραψει η μαρια αφου εχει δικο τησ νικ! καλα εκανε και σε εχει σουταρει τοσο χαζοσ πια ολο υστερογραφα και μαλακιεσ εισαι ατροφικο!
καλέ πως μιλατε και συμπεριφερεστε ετσι στον ντινακο. την πλέον γνωστη ξεκουμπωτη ρομπα στο μπου ..... ο ντινακος τα ξερει ολα βρε αφρονες γαμει και δερνει στα ονειρα του , παντα τσαμπα ολες τις πουτανες ελλάδας και περιχωρων !!!!!!αφου ενασ ειναι ο βλακασ που εβριζε συνεχεια ενασ και μοναδικοσ εσυ ρε ηλιθιε θελει πολυ μυαλο αντε γελοιε ασχολησου με τιποτα αλλο ασχοληθηκαμε πολυ μαζι σου! τοσο καμενοσ να εισαι τι βλακασ θεε μου!
ωπα!!!...τι γυρευεις εσυ τετοια ωρα εδω?.......εεεεεεεεε???????
ντινακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο που εισαι ανωμαλο αγορι ??????????????? σε ζητα ο λαος σου .......................ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
και για να επιστρεψουμε ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ...την εχει δοκιμασει κανεις?....www.adoos.gr/post/26276987/isectiiiiiexclicopyicurreniii_iiipoundii]http://www.adoos.gr/post/26276987/isectiiiiiexclicopyicurreniii_iiipoundii[/url]
για δείξε μου ένα ποστ βρε παπάρα που την προωθώ....