vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
....κολλησε και την τρελα της μαλλον.....Φεύγοντας η μουρλή Ηλιάνα, ξέχασε τις περούκες της και τις κληρονόμησε αυτή???
....κολλησε και την τρελα της μαλλον.....Φεύγοντας η μουρλή Ηλιάνα, ξέχασε τις περούκες της και τις κληρονόμησε αυτή???
Φεύγοντας η μουρλή Ηλιάνα, ξέχασε τις περούκες της και τις κληρονόμησε αυτή???
άστο, η κατάσταση είναι για τρελό γέλιο
χωρίς υπερβολή η περούκα είναι σαν αποκριάτικη, η τύπισα δεν ξέρει να τη φορέσει
το κερασάκι στην τούρτα είναι η αλλαγή του ονόματος από "Εύα" σε "Ζέτα", λες και δεν ξέρουμε όλοι τι ξεπέτα είναι
άστο, η κατάσταση είναι για τρελό γέλιο
χωρίς υπερβολή η περούκα είναι σαν αποκριάτικη, η τύπισα δεν ξέρει να τη φορέσει
το κερασάκι στην τούρτα είναι η αλλαγή του ονόματος από "Εύα" σε "Ζέτα", λες και δεν ξέρουμε όλοι τι ξεπέτα είναι
εγω παντως δεν περασα ασχημα. Με 100 € κάθησα σχεδον 50 λεπτα. το μασαζ ηταν ελαφρο χαδι. Ανυπαρκτο. Στο b-b ομως με τα βυζακια (μικρα και ελαφρως χαλαρα) και το αιδιον να τριβεται με το λαδακι εν μεσω γλυψιματων και χυδαιολογιων η κατασταση βελτιωθηκε κατα πολύ! Πληρης εναλλαγη στάσεων και συμμετοχη εξαιρετική. Κώλοε και σωμα βεβαια ταλαιπωρημενα, χαλαρα αλλα οχι αντιερωτικα χαλαρα. Έχουμε δωσει, ειμαι βεβαιος, πολυ ποιο ''πεταμενα'' 100αρια. Εγω θα ξαναπαω.
Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τις επιλογές σου και χωρίς να έχω πρόθεση να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, η ανωτέρω περιγραφή με παραπέμπει σε εμφάνιση και υπηρεσίες επιπέδου 80 ευραίων.
Μία επισήμανση, άνευ οιασδήποτε αρνητικής πρόθεσης.
Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τις επιλογές σου και χωρίς να έχω πρόθεση να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, η ανωτέρω περιγραφή με παραπέμπει σε εμφάνιση και υπηρεσίες επιπέδου 80 ευραίων.
Μία επισήμανση, άνευ οιασδήποτε αρνητικής πρόθεσης.
γυναικες πανε εκει?
.....
ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!Οι γυναίκες ... πάνε παντού (σαν τον ... Πέτρο) ! Balladeer !
Τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης ! ;)
ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!
δηλαδη η πρεπει να χουμε μεσον η να παμε σε κανενα κεντρο και να φορανε εκεινες τις ρομπες τις χειρουργικες?
ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!
δηλαδη η πρεπει να χουμε μεσον η να παμε σε κανενα κεντρο και να φορανε εκεινες τις ρομπες τις χειρουργικες?
αμα δυσκολευεστε να κλεισετε, ως γυναικα που δηλωνετε, ραντεβου ευχαρίστως να σας συνοδευσουμε σε ενα χωρο.
ε τελος παντων ας μου πει καποιος κατι συκγεκριμενο στηλτε με π.μ.σημερα θελω να παω...Όχι να ... "πάρεις" ! Είναι πολύ ψυχρό και απρόσωπο ...! Μην περιμένεις ανταπόκριση ! Προτείνεται εκ του σύνεγγυς επαφή ...!
... "συνοδεύσουμε" ...?!
Άσε που και 'μεις ... εδώ είμαστε ...!
εχει κορμαρα,με τρελο πατο...μιλησα στο τηλ,περνει 100....
γυναικες πανε εκει?
η καπου αλλου αν ξερει καποιος ?
www.mylist.gr/?view=showad&adid=103309&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=103309&cityid=-1&lang=el&catid=3....μιλαω[/URL] για αυτη....
Αφού δεν έχει φωτό πως ξέρεις οτι είναι κορμάρα? Την είδες από κοντά?
Σαν πολλά δεν είναι τα 100 ενω τα περισσότερα έχουν ρίξει τις τιμές? (πχ η Μάγια σε δικό της χώρο 60 για μια ώρα. Το παράδειγμα τυχαίο)
θα δώσεις 100 για τη συγκεκριμένη η θα σου δώσει
Γουστα ειναι αυτα, τι να κανεις !!! ;)θα δώσεις 100 για τη συγκεκριμένη η θα σου δώσει
συμφωνώ..απλά αναρωτιέμαιΓουστα ειναι αυτα, τι να κανεις !!! ;)