Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (10 μέλη και 49 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Φεύγοντας η μουρλή Ηλιάνα, ξέχασε τις περούκες της και τις κληρονόμησε αυτή???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άστο, η κατάσταση είναι για τρελό γέλιο

χωρίς υπερβολή η περούκα είναι σαν αποκριάτικη, η τύπισα δεν ξέρει να τη φορέσει

το κερασάκι στην τούρτα είναι η αλλαγή του ονόματος από "Εύα" σε "Ζέτα", λες και δεν ξέρουμε όλοι τι ξεπέτα είναι

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

χωρίς υπερβολή η περούκα είναι σαν αποκριάτικη, η τύπισα δεν ξέρει να τη φορέσει

το κερασάκι στην τούρτα είναι η αλλαγή του ονόματος από "Εύα" σε "Ζέτα", λες και δεν ξέρουμε όλοι τι ξεπέτα είναι

αυτη η αλλαγη του ονοματος ειναι τιμια γιατι στο λεει η Ζετα η ξεπετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

εγω παντως δεν περασα ασχημα. Με 100 € κάθησα σχεδον 50 λεπτα. το μασαζ  ηταν ελαφρο χαδι. Ανυπαρκτο. Στο b-b ομως με τα βυζακια (μικρα και ελαφρως χαλαρα) και το αιδιον να τριβεται με το λαδακι εν μεσω γλυψιματων και χυδαιολογιων η κατασταση βελτιωθηκε κατα πολύ! Πληρης εναλλαγη στάσεων και συμμετοχη εξαιρετική. Κώλοε και σωμα βεβαια ταλαιπωρημενα, χαλαρα αλλα οχι αντιερωτικα  χαλαρα. Έχουμε δωσει, ειμαι βεβαιος, πολυ ποιο ''πεταμενα'' 100αρια. Εγω θα ξαναπαω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
εγω παντως δεν περασα ασχημα. Με 100 € κάθησα σχεδον 50 λεπτα. το μασαζ  ηταν ελαφρο χαδι. Ανυπαρκτο. Στο b-b ομως με τα βυζακια (μικρα και ελαφρως χαλαρα) και το αιδιον να τριβεται με το λαδακι εν μεσω γλυψιματων και χυδαιολογιων η κατασταση βελτιωθηκε κατα πολύ! Πληρης εναλλαγη στάσεων και συμμετοχη εξαιρετική. Κώλοε και σωμα βεβαια ταλαιπωρημενα, χαλαρα αλλα οχι αντιερωτικα  χαλαρα. Έχουμε δωσει, ειμαι βεβαιος, πολυ ποιο ''πεταμενα'' 100αρια. Εγω θα ξαναπαω.

Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τις επιλογές σου και χωρίς να έχω πρόθεση να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, η ανωτέρω περιγραφή με παραπέμπει σε εμφάνιση και υπηρεσίες επιπέδου 80 ευραίων.

Μία επισήμανση, άνευ οιασδήποτε αρνητικής πρόθεσης.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τις επιλογές σου και χωρίς να έχω πρόθεση να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, η ανωτέρω περιγραφή με παραπέμπει σε εμφάνιση και υπηρεσίες επιπέδου 80 ευραίων.

εκει ειναι το σωστο τιμημα. 80 Ακριβως. Το 20αρι το παραπανω το συμφηφιζω (ή αν θες το παραβλέπω) με το οτι δεν πληρωνεις χοτελ, ο χωρος έχει κανονικο κρεβατι (στρωμα στο εδαφος) και δεν γαμας σαν σε νοσοκομειο και ο χωρος καθαρος και (σχετικα) ατμοσφαιρικος.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Έλα αγαπητέ σύντροφε :grouphug:, άσε το συναγωνιστή να "εκφραστεί" και να το φχαρτηθεί όπως γουστάρει, χωρίς να σχολιάζεται το 20ρι ! :blahblah1: Χωρίς κακή διάθεση και επίσης χωρίς να σημαίνει ότι είμαι μπρούκλης και δεν έχει αξία το κοσάρι στις μέρες μας και ποτέ δεν είχε όταν πρόκειται για ψυχικές και προσωπικές ισορροπίες ! :dancing: Αλλά καμιά φορά μας κάνει και αυτό να αισθανόμαστε καλά (ανάταση το θες?) ! Είναι μέσα στο "πακέτο" !  :thumbsup:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γυναικες πανε εκει?
η καπου αλλου αν ξερει καποιος ?

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναίκες ... πάνε παντού (σαν τον ... Πέτρο) ! Balladeer ! :woldman:
Τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης ! ;)
ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!
δηλαδη η πρεπει να χουμε μεσον η να παμε σε κανενα κεντρο και να φορανε εκεινες τις ρομπες τις χειρουργικες?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!
δηλαδη η πρεπει να χουμε μεσον η να παμε σε κανενα κεντρο και να φορανε εκεινες τις ρομπες τις χειρουργικες?

αμα δυσκολευεστε να κλεισετε, ως γυναικα που δηλωνετε, ραντεβου ευχαρίστως να σας συνοδευσουμε σε ενα χωρο.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Όχι να ... "πάρεις" ! Είναι πολύ ψυχρό και απρόσωπο ...! Μην περιμένεις ανταπόκριση ! Προτείνεται εκ του σύνεγγυς επαφή ...! :blahblah1:

αμα δυσκολευεστε να κλεισετε, ως γυναικα που δηλωνετε, ραντεβου ευχαρίστως να σας συνοδευσουμε σε ενα χωρο.

... "συνοδεύσουμε" ...?! :think: :rolleyes:
Άσε που και 'μεις ... εδώ είμαστε ...! :grin:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Όχι να ... "πάρεις" ! Είναι πολύ ψυχρό και απρόσωπο ...! Μην περιμένεις ανταπόκριση ! Προτείνεται εκ του σύνεγγυς επαφή ...! :blahblah1:

... "συνοδεύσουμε" ...?! :think: :rolleyes:
Άσε που και 'μεις ... εδώ είμαστε ...! :grin:
ε τελος παντων ας μου πει καποιος κατι συκγεκριμενο στηλτε με π.μ.σημερα θελω να παω...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.446
Πόντοι
5.006
εχω μια πολυ καλη μου φιλη να σε στειλω αν θεσ να πασ εχει δικο τησ με προσωπικο! και κατι αλλο ζητω συγνωμη απο ολα τα παιδια για την χθεσινη αναστατωση. καλη συνεχεια να εχετε!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εχει κορμαρα,με τρελο πατο...μιλησα στο τηλ,περνει 100....

:think: :think:

Αφού δεν έχει φωτό πως ξέρεις οτι είναι κορμάρα? Την είδες από κοντά?
Σαν πολλά δεν είναι τα 100 ενω τα περισσότερα έχουν ρίξει τις τιμές? (πχ η Μάγια σε δικό της χώρο 60 για μια ώρα. Το παράδειγμα τυχαίο)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:think: :think:

Αφού δεν έχει φωτό πως ξέρεις οτι είναι κορμάρα? Την είδες από κοντά?
Σαν πολλά δεν είναι τα 100 ενω τα περισσότερα έχουν ρίξει τις τιμές? (πχ η Μάγια σε δικό της χώρο 60 για μια ώρα. Το παράδειγμα τυχαίο)
www.mylist.gr/?view=showad&adid=103309&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=103309&cityid=-1&lang=el&catid=3....μιλαω[/URL] για αυτη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom