Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αντιπαραθεση δεν θελω! απλωσ εννοω οτι οταν προσφερεσ τισ υπηρεσιεσ σου οταν ηταν πολυ καλεσ αυτο εννοουσα και που να ξερανε!οκ!
σιγα μη κατσω να κανω αντιπαραθεση!απλα γραφεις ασχετα σχολεια.πρωτον τις υπηρεσιες μου τις προσφερω ακομα δευτερον για το μασαζ απο γυναικες σε γυναικες μιλαγαμε και τα κεντρα που το προσφερουν με η χωρις συμετοχη αντρα,για πες λοιπον κατι σχετικο με αυτο αν ξερεις...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.863
Πόντοι
46.232
άντε μπράβο τα παιδάκια... τα βρήκατε...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.941
Πόντοι
216
συναντηση προ ημερων με τη μαρια.
οχι μονος αλλα με την κοπελα μου...ειπαμε να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο κι απολαυστικο οπως κι εγινε..συναντηση σε Hotel νοτιων προαστειων,στην ωρα της,μια ωραια κοπελα για τα γουστα μου..ανεβηκαμε επανω και μετα απο ενα καθιερωμενο ντουζακι ξεκινησε το μασαζ...προτογνωρη εμπειρια..πρωτα με την κοπελα μου ασχοληθηκε ..μετα μ εμενα..και στο τελος ασχοληθηκανε και οι δυο μαζι μου κι εγω με αυτες...ηταν η δευτερη μου φορα με τη μαρια(αρα δεν εχω λογο να προμοταρω τιποτα γραφω απλα την εμπειρια μου) και η πιο απολαυστικη..θα το ξανατολμησω..οπως ειπα και στην ιδια..μαρακι ευχαριστω...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
συναντηση προ ημερων με τη μαρια.
οχι μονος αλλα με την κοπελα μου...ειπαμε να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο κι απολαυστικο οπως κι εγινε..συναντηση σε Hotel νοτιων προαστειων,στην ωρα της,μια ωραια κοπελα για τα γουστα μου..ανεβηκαμε επανω και μετα απο ενα καθιερωμενο ντουζακι ξεκινησε το μασαζ...προτογνωρη εμπειρια..πρωτα με την κοπελα μου ασχοληθηκε ..μετα μ εμενα..και στο τελος ασχοληθηκανε και οι δυο μαζι μου κι εγω με αυτες...ηταν η δευτερη μου φορα με τη μαρια(αρα δεν εχω λογο να προμοταρω τιποτα γραφω απλα την εμπειρια μου) και η πιο απολαυστικη..θα το ξανατολμησω..οπως ειπα και στην ιδια..μαρακι ευχαριστω...

... περαστικά...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
σηκωνει πολλες ερμηνειες η ευχη του....
πιαστο αυγο και κουρευτο....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συναντηση προ ημερων με τη Μαρια, 7-8 μηνες μετα το 1ο - οχι και τοσο "πετυχημενο" ραντεβου μας -
στο χωρο της, το οποιο σημαδεψε μια καχυποψια, νευρικοτητα και απο τους 2 μας κλπ κλπ...
Αντιθετα με αυτη τη φορα που τα πραγματα ηταν χαλαρα, πολυ φιλικα και πλησιαζαν αυτο το οποιο θα ελεγα πολυ καλο,
αν οχι τελειο ραντεβου... Μην με κραξουν και για προμοτορα, αν και εδω που τα λεμε χεστηκα...
Βρεθηκαμε λοιπον και το αποτελεσμα ηταν κατα πολυ καλυτερο του αναμενομενου, τουλαχιστον απο την
πλευρα μου, εχω την αισθηση, οτι ετσι ηταν και απο τη δικια της πλευρα.
Μασαζ εξαιρετικο, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ καπου που χρειαστηκε και αληθινα χαλαρωτικο...
Οσο για τα υπολοιπα απλα ΣΟΥΠΕΡ, για να μην το κουραζω αφου τα εχουν πει και αλλοι πολλοι...

τοσο ωραια...? περιγραφη Μαριας? για να μην ρωταω την ιδια... και την κουραζω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.863
Πόντοι
46.232
ερώτηση και συ τώρα.....
πώς και δεν το κατάλαβες...για την γειτόνισσα μου λέει.......

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
ερώτηση και συ τώρα.....
πώς και δεν το κατάλαβες...για την γειτόνισσα μου λέει.......

Το υποπτεύθηκα.....αλλά ήθελα μία κάποια επιβεβαίωση!

Άρα, να περάσω μαζί με την κυρά καμμιά μέρα από το Μαράκι. :rolleyes:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Το ακόλουθο, είναι αναρτημένο και στο νήμα της Μάγιας, αλλά για λόγους τάξης, το παραθέτω και εδώ.

Πρώτη επίσκεψη στο νέο χώρο που διατηρεί η Μάγια.........

Το διαμέρισμα, αν και καταφανώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο, έχει "γεμίσει" από την παρουσία της Μάγιας και όχι μόνο. Τα αντικείμενα που υπήρχαν και στο χώρο της Καλλιθέας, εδώ έχουν αναδειχθεί ιδιαίτερα, λες και η μελέτη και τοποθέτηση έχει γίνει από επαγγελματία στο χώρο της διακόσμησης. Όλα είναι πολύ όμορφα και σοφά τοποθετημένα, δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση του οικείου.

Το ίδιο κάνει και η γλυκειά Μάγια, με την άνεση που τη διακρίνει και το ζεστό τρόπο που θα υποδεχθεί τον επισκέπτη (και όχι πελάτη). Ο επικοινωνιακός τρόπος προσέγγισης και συζήτησης (Ελληνιστί social time) σπάει τον πάγο και σε προϊδεάζει γι' αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Αφού σε αφήσει να τακτοποιηθείς στο δωμάτιο του μασάζ, έπεται η απαραίτητη επίσκεψη για ντουσάκι στο δωμάτιο με τη μπανιέρα.Το ίδιο θα πράξει κι' αυτή, προκειμένου να έχουν ακολουθηθεί πιστά οι κανόνες υγιεινής.

Η λέξη βιασύνη μάλλον πρέπει να λείπει από το λεξιλόγιο της θεραπεύτριας.......

Το μασάζ, ξεκινά από τα άκρα, και σιγά-σιγά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα μέλη του σώματος. Αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σημείο που κατά τη γνώμη μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα (όπως στην περίπτωσή μου ο αριστερός ώμος λογω ενός παλαιότερου τραυματισμού) δεν παραλείπουμε να το επισημάνουμε στη Μάγια, και αυτή θα πράξει τα δέοντα προς χαλάρωση και ανακούφιση του μέλους μας.

Η ησυχία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, σε συνάρτηση με το βελούδινο άγγιγμα και τις έμπειρες κινήσεις της Μάγιας, ανεβάζει το δείκτη χαλάρωσης τόσο, όσο να με κάνει να εύχομαι να μην τελειώσει το πρώτο μέρος της συνεδρίας.

Κάποια στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου έρχεται, και διακριτικά, η Μάγια μου δείχνει με τον τρόπο της ότι είναι κι' αυτή έτοιμη για να περάσουμε στο πρόγραμμα.

Επιτρέψτε μου εδώ, να ακολουθήσω την πεπατημένη και από άλλους συναγωνιστές και να μην αναφερθώ σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από αυτό το τμήμα της συνεδρίας.

Έτσι δεν πρέπει να φερόμεθα σε μία πραγματική Κυρία?

Όμως νοιώθω την ανάγκη, να μοιραστώ με τη μέγιστη διακριτικότητα αυτά που βίωσα μαζί της.

Υπάρχουν κάποιες φορές που η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ επισκέπτη και θεραπεύτριας, είναι πολύ δυνατή. Στην εν λόγω περίπτωση μπορεί να κατηγορηθώ από μερίδα αναγνωστών ότι διαθέτω μειωμένη αμεροληψία (ενώ πάντα αφήνω κάποιες ημέρες μεταξύ της συνεδρίας και της συγγραφής της κριτικής, προκειμένου να έχει μείνει η πραγματική γεύση των στιγμών που έζησα).

Συναγωνιστές, η Μάγια είναι το άτομο που με τη γλυκύτητα, την αρμονία κινήσεων, το χρόνο που διαθέτει σε όποιον την επιλέξει για να μοιραστεί τις στιγμές μαζί του, θα πετύχει με συντριπτικά ποσοστά να αφήσει στο πρόσωπο και στο σώμα του επισκέπτη ένα χαμόγελο, που θα τον συνοδεύει και αφού κλείσει πίσω του η πόρτα του διαμερίσματος στο Μοσχάτο.

Η Μάγια όντως συγκεντρώνει τα γνωρίσματα του οίνου Μοσχάτο.....: Χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα, με αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως ροδάκινου, βερίκοκου, αρώματα λουλουδιών, κερήθρας μελιού, βανίλιας, κλπ. Στο στόμα είναι γλυκό, πολύ λιπαρό, με αισθητή στο τελείωμα την όξινη και μελένια γεύση του.

Έτσι με έκανε να νοιώθω και η Μάγια.....σαν να είχα ένα θεσπέσιο γεύμα, με ότι εκλεκτότερο από εδέσματα προέλευσης Γεωργίας, συνοδευόμενα από εξαιρετικό Ελληνικό κρασί Μοσχάτο.

Καλή σου ώρα Μάγια. Σ' ευχαριστώ πολύ.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
θα σας πω ενα μυστικο για οσους δεν γνωριζουν ....η μαρια (που ηταν νεα σμυρνη) κανει πολυ καλο μασαζ σε ζευγαρια... οσοι εχουν ετερον ημισυ ανοιχτομυαλο ας το δοκιμασουν, εγω παντως εχω προλαβει προ πολλου...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
θα σας πω ενα μυστικο για οσους δεν γνωριζουν ....η μαρια (που ηταν νεα σμυρνη) κανει πολυ καλο μασαζ σε ζευγαρια... οσοι εχουν ετερον ημισυ ανοιχτομυαλο ας το δοκιμασουν, εγω παντως εχω προλαβει προ πολλου...

... δηλαδή με το ένα χέρι παίζει τον έναν και με το άλλο παίζει την άλλη???????
... θέλω να το δώωωωωωω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom