leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Αμ' έπος, αμ' έργον.
Aυτό το ρητό δεν είναι του Μηχανικού?
Αμ' έπος, αμ' έργον.
Aυτό το ρητό δεν είναι του Μηχανικού?
θα σας πω ενα μυστικο για οσους δεν γνωριζουν ....η μαρια (που ηταν νεα σμυρνη) κανει πολυ καλο μασαζ σε ζευγαρια... οσοι εχουν ετερον ημισυ ανοιχτομυαλο ας το δοκιμασουν, εγω παντως εχω προλαβει προ πολλου...
αμα εχεις ανοιχτομυαλη νομιμη τοτε βουρ...Νόμιμα ή και παράνομα? ;)
αμα εχεις ανοιχτομυαλη νομιμη τοτε βουρ...
οχι ακριβως....... δηλαδή με το ένα χέρι παίζει τον έναν και με το άλλο παίζει την άλλη???????
... θέλω να το δώωωωωωω ;)
γιατι τον κοροιδευεις?
δε τον κοροιδευω απλα ξερω οτι δε θα το κανει....γιατι τον κοροιδευεις?
αφου εκδηλωσε ενδιαφερον ο ανθρωπος...
βρε βρε βρε!που εισαι εσυ?οχι ακριβως....
οχι ακριβως....
σταυρολεξο!θες να μας πεις οτι δε το χεις κανει και δε ξερεις πως γινεται?μηπως μας κοροιδευεις εσυ????
αλλά?? ο ένας πάνω στον άλλο??(κάτι σαν τρενάκι δηλαδή??)
ή μήπως θα βρίσκεται στην μέση???
.. πολλές σκέψεις ρε παιδί μου....!!!!
σταυρολεξο!θες να μας πεις οτι δε το χεις κανει και δε ξερεις πως γινεται?μηπως μας κοροιδευεις εσυ?
μη χαλασ το στομα σου και μην βριζεισ!ρε μαλακες..
γιατι για πολλοστη φορα δεν ανοιγετε ενα θρεντ στην απεγνωσμενη, κυκλωθυμικη κ αλλοπροσαλλη τανα να σκοτωσετε τα την ωρα σας..??????
καλως το γρηγορο πιστολι!ρε μαλακες..
γιατι για πολλοστη φορα δεν ανοιγετε ενα θρεντ στην απεγνωσμενη, κυκλωθυμικη κ αλλοπροσαλλη τανα να σκοτωσετε τα την ωρα σας..??????
καλως το γρηγορο πιστολι!
πιουυυυυυυυυυυυυυυυυΝα τολμήσω ναπροσθέσω το ..
Διαρκείας πάρτε όοοολοι!!
ή θα με κράξετε?
Να τολμήσω ναπροσθέσω το ..
Διαρκείας πάρτε όοοολοι!!
ή θα με κράξετε?
ελα μωρε τον θιγεις τον κακομοιρη το ντινουλη...... θα του περασει .......καλως το γρηγορο πιστολι!
εννοω οτι γραφει γρηγορα τα ποστ και εξαφανιζεται μετα!καλε που πηγε το μυαλο σου?ελα μωρε τον θιγεις τον κακομοιρη το ντινουλη...... θα του περασει .......