n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 244.863
- Πόντοι
- 46.232
εγώ πάντως άλλο κατάλαβα...........
εισαι πονηρος γι αυτο!εσυ ειδικα ξερεις οτι τετοια στοιχεια δεν αποκαλυπτω!σουτ τωρα καινουρια κοπελα απ οτι βλεπω....καλως ηρθες ;)εγώ πάντως άλλο κατάλαβα...........
μήν χάσεις εσύ....!σουτ τωρα καινουρια κοπελα απ οτι βλεπω....καλως ηρθες ;)
καλως σε βρηκα.εισαι πονηρος γι αυτο!εσυ ειδικα ξερεις οτι τετοια στοιχεια δεν αποκαλυπτω!σουτ τωρα καινουρια κοπελα απ οτι βλεπω....καλως ηρθες ;)
εισαι πονηρος γι αυτο!εσυ ειδικα ξερεις οτι τετοια στοιχεια δεν αποκαλυπτω!σουτ τωρα καινουρια κοπελα απ οτι βλεπω....καλως ηρθες ;)
παιδιά πάρτε ξυροκάρπια...
κορίτσια μια χάρη...μην τα πείτε με πμ , πείτε τα τώρα....
εγω ειπα να σωπασω να ασχοληθουν μαζι σου αλλα μαλον τους αρεσουμε παρεα.... ;)καλως σε βρηκα.
Παω να φορέσω το μουνί μου κι έρχομαι να γίνουμε πολλές
εγω ειπα να σωπασω να ασχοληθουν μαζι σου αλλα μαλον τους αρεσουμε παρεα.... ;)
για πες....
καλως σε βρηκα.
σεμνη ε? πρεπει να το διορθωσω αυτο!χαρας το κουραγιο σου παντως να γραψεις κριτικη καληνυχτα σας!Οφείλω να αναφερθω στη συνάντησή μου με τη Μαρια. Δε θα πω πολλα...γιατι απλα...δε μου αφησε δυνάμεις. Το κορίτσι είναι άριστη σε όλα. Από την προσέγγιση έως το μασάζ της. Δεν εντυπωσιάζεσαι ότςν τη βλέπεις, είναι μια καθημερινή όμορφη κοπέλα, απλή και σεμνή. Αυτά που κάνει όμως σε κάνουν να χάσεις τη μπάλα. Πέρασα ένα εξαιρετικό δίωρο και θα επιδιωξω να ξαναβρεθώ μαζί της. Μαρία Thanks.
οπωσδηποτε να διορθωθεις ταχιστα...σεμνη ε? πρεπει να το διορθωσω αυτο!χαρας το κουραγιο σου παντως να γραψεις κριτικη καληνυχτα σας!
δε τον κοροιδευω απλα ξερω οτι δε θα το κανει....
εγω ειπα να σωπασω να ασχοληθουν μαζι σου αλλα μαλον τους αρεσουμε παρεα.... ;)
για πες....
μωρε συγνωμη δεν το καταλαβα. .... και το παρεξηγησα το παιδι.....εννοω οτι γραφει γρηγορα τα ποστ και εξαφανιζεται μετα!καλε που πηγε το μυαλο σου?