leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
μωρε συγνωμη δεν το καταλαβα. .... και το παρεξηγησα το παιδι.....
Μόλις ξαναμπεί θα σας "τα σούρει", που λένε στο χωριό μου.
Δεν σας ξεπλένει τίποτα !!
μωρε συγνωμη δεν το καταλαβα. .... και το παρεξηγησα το παιδι.....
ναι το χρυσο μου ειναι και μες τα νευρα αυτη την εποχη!θελει να παει και για μπανιο και δε μπορει....αστα!Μόλις ξαναμπεί θα σας "τα σούρει", που λένε στο χωριό μου.
Δεν σας ξεπλένει τίποτα !!
τελικα εδω μεσα εχουμε δυο κοριτσια που προσφερουν μασαζ κατ'οικον?
κι αυτη η Πρακτωρ.Σιρινα τι ειναι? μασεζ?
δε θυμαμαι παντως να απαντησα θετικα στην υποθεση σουΚαλησπέρα Νανά! (ελπίζω να μην έχεις προβλημα που σε προσφωνώ με το όνομά σου, από τη στιγμή το έχεις αποκαλύψει σε παλαιότερο δημόσιο μήνυμά σου). Υποθέτω ότι βρίσκεσαι στο παρόν θρεντ για να διασκεδάσεις και να σκοτώσεις το χρόνο σου (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα -πολλοί το κάνουν). Είναι σωστή η υπόθεσή μου;
Αγαπητοί συναγωνιστές ξέρουμε τιποτα γι'αυτήν?
ευχαριστώ...πολλοστή φορά, αλλά πάμε άλλη μια...
πρόκειται για την Εύα - Ζέτα - Ερατώ (εσχάτως), θεραπεύτρια από το Μεσογείων 208, πρώτος όροφος.
Εμφανίζεται στο σαλόνι με μια γελοία ξανθιά περούκα. Στην ουσία θα σε τρελάνει στα έξτρα. Έξτρα αυτό, έξτρα εκείνο κ.τ.λ. Κάποιος είπε ότι πέρασε καλά και επειδή είναι αξιόπιστο άτομο, τον πιστεύω. Εγώ πάλι όχι.
Δοκίμασε και μας λες, γιατί ο καθένας έχει το δικό του γούστο
ευχαριστώ...
...και οι δυο....εναλλασονται....Τι ηρεμία έχει απλωθεί? Οι λαδοκόρες πήγαν εξοχή ή οι συναγωνιστές?
γιατι μονο εμεις?ολη η Αθηνα αδιασε.και απο Σεπτεμβριο εχει να πεσει ηρεμια.......και οι δυο....εναλλασονται....
ολη η Αθηνα αδιασε